ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

monsinjoru ljubim skute

Go down

monsinjoru ljubim skute Empty monsinjoru ljubim skute

Post by debotoijusto Tue 14 Feb - 18:09

DANAŠNJI Nacional objavio je nove poruke iz mobitela nekadašnjeg šefa Hrvatskih šuma u kojima, čini se, opet se spominje premijer i šef HDZ-a Andrej Kenwood Kenon.
Rektor riječke katedrale, monsinjor Matija Matičić, u svojim se porukama Jakupčiću pozivao na osobu imena Andrej.
Matičić je tražio pomoć za tvrtku Cedar, tražio je od Jakupčića da joj isporuči više trupaca.
"Dragi Kruno, hvala Vam za ugovore. Javio sam Andreju da je za sada sve u redu i veliko hvala za pomoć i zalaganje", napisao mu je u poruci.
"Samo neka bude kako smo se 3. svibnja i dogovorili i biti će sve u redu. I rekao sam Andreju da ste pravi čovjek na pravom mjestu, jer me je Vaš pristup na sastanku iskreno oduševio… Božji blagoslov Vam želim i molim. Matija", jedna je u nizu poruka koje su izmijenili Matičić i Jakupčić.

"Tvrtka Cedar u Vrbovskom zadnjih je godina otvorila puno radnih mjesta, to je sjajan koncept za Gorski kotar i važno je da ima gospodarskih subjekata koji mogu jamčiti ljudima posao i generirati rast", istaknuo premijer Andrej Kenwood Kenon kada je 2019. godine posjetio tu tvrtku i obišao gradilište, kako se pisalo tada, najmodernijeg primarnog pogona za obradu tvrdog drva.
"Vjerujem da će daljnja aktivnost Cedra, koji je stopostotno izvozno usmjerena kompanija, pridonijeti razvoju ne samo Vrbovskog nego i Gorskog kotara, pa i dijela Like", rekao je.
"Premijer očekuje i dobru suradnju Cedra i Hrvatskih šuma, na dobrobit cijelog Gorskog kotara, a na pitanje o pretežitom izvozu drvne sirovine je rekao kako se u kontaktu s proizvođačima želi vidjeti koliko se zaista prerađuje, koji su finalni proizvodi, a koliko se izvozi", pisala je Hina 2019. o posjetu.

Tvrtka Cedar na kraju je 2021. ipak završila u stečajnom postupku.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nacional-objavio-nove-poruke-rijecki-monsinjor-javio-sam-andreju-da-je-sve-u-redu/2438111.aspx
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

monsinjoru ljubim skute Empty Re: monsinjoru ljubim skute

Post by debotoijusto Tue 14 Feb - 18:10

monsinjor je izuzetno zadovoljan
dobro je vama dobro
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham Tue 14 Feb - 18:32

Qe????? Stoje ovdje cudno ili kriminalno???? Otimanje djece i usvajanje iz zemlje  koja zabranjuje usvajanje je ok i pozeljno a zahvaliti za pomoc u popravku krovista je kriminal ili je i covjek u haljini trebao u Zambiju da uveze drvo iz GK sa papirima iz Zlatara??????? Kolega, kolega, jedan dan ste protiv muskaraca u haljinama a drugi ih put grcevito branite i njih i covjeka koji podrzava i jedne i druge. Jebena zbunjola. Muhahahahaaa

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 14 Feb - 18:49

abraham wrote:Qe????? Stoje ovdje cudno ili kriminalno???? Otimanje djece i usvajanje iz zemlje  koja zabranjuje usvajanje je ok i pozeljno a zahvaliti za pomoc u popravku krovista je kriminal ili je i covjek u haljini trebao u Zambiju da uveze drvo iz GK sa papirima iz Zlatara??????? Kolega, kolega, jedan dan ste protiv muskaraca u haljinama a drugi ih put grcevito branite i njih i covjeka koji podrzava i jedne i druge. Jebena zbunjola. Muhahahahaaa

ma dobro ti zivis u zemlji visokih demokratskih standarda gdje normalno da muskarac u haljini poziva se na AP i zahvaljuje drzavnoj firmi na isporuci drvne mase njegovim favoritima iz tko zna kojih razloga
dobro nama i dobro tebi , ipak vjerujem da nisi imao vremena procitati tekst s razumijevanjem jer si zabrinut za sudbinu par crncica toliko da bi mogao kleknuti u znak podrske dakle ne samo dobro nego i kilo mozga
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham Tue 14 Feb - 18:58

Sto je kriminalno ste vi iscitali iz gornjeg teksta???? Da se covjek u haljini (trebao bi vam biti drag) zahvaljuje za ugovore. Dakle ugovore. Nesta sta je lako provjeriti. Nesta sta stoji crno na bijelo a vi ne znate sto???? Ni ja ne znam sto??? 
Ja jesam zabrinut za sudbinu par crncica( koja jebeno odvratna formulacija) jer ja meni cudno da im tata ima picku medu nogama. Ja sam , jebi ga starinski covjek. Ja sam zabrinut za stanje pravosudja u DNRH. Vise vam nije ni Svedska daleko i uskor ce i Greta biti pocasni gradanin Zagreba. 
Inace dva dana radim sa momkom iz Konga i sasvim je ok. Radi kako konj i nedjeljom ide u crkvu..... Ajme majko.....Kila jebenog mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 14 Feb - 20:41

“Da, meni su oduzeli mobitel i da, komunicirao sam s načelnikom policije, svojim prijateljem Marijanom Detelićem, ali ako je to toliki krimen da ga se hapsi, onda smo nakaradna država pa slobodno mogu i ja na robiju.” Izjavio je to za Jutarnji list Ervin Mehinović, predsjednik Nogometnog kluba Segesta i vlasnik rent-a-car tvrtke MiNoa kojemu je lani tijekom krim istrage oduzet mobitel zbog kojega je ovih dana, pak, uhićen donedavni šef Policijske postaje Sisak, spomenuti Detelić.
“Jedan čovjek me prevario i prodao mi dvije tisuće litara ukradenoga goriva. Završio sam na policiji, prodavač je optužen, a ja ne, jer nisam znao da je riječ o ukradenom gorivu. Policajac koji je vodio istragu rekao mi je da će mi mobitel biti vraćen kada to odobri Županijsko državno odvjetništvo, no do danas mi ga nisu vratili. Riječ je o najnovijem modelu, koji je tada bio star sedam dana i koji sam platio 12.800 kuna”, opisao je Mehinović okolnosti u kojima mu je mobitel bio oduzet.

Kaže da je s Detelićem često pio kavu, ali da nikad nisu razgovarali o njegovom poslu, osim kad ga je jednom zamolio, kaže, da mu izlista sve kazne koje su mu klijenti u rent-a-caru nakupili za prometne prekršaje pa da zna koliko je dužan.

No, prema Uskoku, Detelićev je slučaj ipak nešto ozbiljniji. Kako su priopćili, oni za 43-godišnjeg bivšeg policijskog šefa traže pritvor jer ga sumnjiče za trgovinu utjecajem, odnosno pritiskanje svog podređenog inspektora tijekom krim istrage, a u svrhu pomaganja u pronevjeri.

Detelić je, kako se sumnja, tražio od svog inspektora da vrati oduzeti mobitel Mehinoviću te da ne pregledava njegov sadržaj, što je uobičajeni postupak u kriminalističkim istragama. Inspektor je to, kako stoji u rješenju o provođenju istrage, odbio napraviti, nakon čega mu je Detelić, navodi se dalje, naredio da obriše iz poduzetnikova mobitela sve poruke što ih je on osobno razmjenjivao s njim. Međutim, inspektor je i to odbio napraviti, te je na kraju svog šefa prijavio.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 14 Feb - 20:47

monsinjoru ljubim skute Fe3d448b-467a-4d4d-87f6-b913c4b3c1be

“Jedan čovjek me prevario i prodao mi dvije tisuće litara ukradenoga goriva. Završio sam na policiji, prodavač je optužen, a ja ne, jer nisam znao da je riječ o ukradenom gorivu.

jasno da nevin tko bi pomislio da gorivo po cijeni od 6 kun/l za 2 000l moglo biti ukradeno ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by abraham Tue 14 Feb - 21:22

Da, nije dosta boljsevicko-balkanski mentalitet, zlocinaka/e, lopovski mentalitet vec se sad prosirilo i na chik with dick i dad whit pussy ili sto vec. Samo je nebo i sveta Greta granica. Muhahahahahaaa Od zemlje radnika i seljaka otase samo dugmici.... Kila jebenog mozga...

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics