Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
A što se tiče Gordana Grlić Radmana i ove pučke pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, nadam se da će propisno najebati skupa s ministrom pravosuđa Malenicom. Indikativno, o ovom ali i o drugim slučajevima povrede prava djece pučka pravobraniteljica za prava djece - šuti kao zalivena. Do novog ubojstva nekog djeteta kojeg nije uspjela zaštititi država odnosno centri za socijalnu skrb. Eh, ali onda se više politika neće moći vaditi da se radi o odgovornosti socijalnih radnika, jer je jasno da je prije i iznad svega i svih - odgovorna politika. I resorni ministri skupa s AP-om.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Pernar najavio rat Bencickoj i Mozemo:'Bencicka me posebno iritira.Idem u veleposlanstvo Konga.'
Ako ćemo zapravo, država se više brine za male crnce iz Konga nego za optužnice protiv hrvatskih pilota iz Srbije.
2015-08-09
Najveći i najurgentniji hrvatski problem su prepuni domovi za nezbrinutu djecu. To je najveća moralna i civilizacijska tragedija ovog naroda, a sve ostalo su priče.
2015-08-09
Pričati o nekakvoj demografskoj obnovi, a pola milijuna mladih pobjeglo iz zemlje, i još prepuni domovi za nezbrinutu djecu; pokazuje da Hrvatima zapravo ne trebaju djeca ni mladi, i da je biološka propast ovog naroda u stvari kozmička pravda.
2015-08-09
Bravo melkiore.melkior wrote:A što se tiče Gordana Grlić Radmana i ove pučke pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, nadam se da će propisno najebati skupa s ministrom pravosuđa Malenicom. Indikativno, o ovom ali i o drugim slučajevima povrede prava djece pučka pravobraniteljica za prava djece - šuti kao zalivena. Do novog ubojstva nekog djeteta kojeg nije uspjela zaštititi država odnosno centri za socijalnu skrb. Eh, ali onda se više politika neće moći vaditi da se radi o odgovornosti socijalnih radnika, jer je jasno da je prije i iznad svega i svih - odgovorna politika. I resorni ministri skupa s AP-om.
Oduvijek tvvrdim da si ponajmanje glup od svih pravnika.
dijagram-
2015-08-09
desilo se.melkior wrote:Pričati o nekakvoj demografskoj obnovi, a pola milijuna mladih pobjeglo iz zemlje, i još prepuni domovi za nezbrinutu djecu; pokazuje da Hrvatima zapravo ne trebaju djeca ni mladi, i da je biološka propast ovog naroda u stvari kozmička pravda.
ti završio žmehki faks. samo si odraz društva.
ja sam otišao, bez nekih ambicija vratiti se.
djeca mi na odlasku.
kradezej krade dok ide.
2014-12-30
Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar u utorak u podne Državnom odvjetništvu podnijet će četiri kaznene prijave protiv aktera za koje smatra da čine kaznena djela oko posvojenja djece iz Demokratske Republike Kongo. Prijave podnosi protiv zastupnice Možemo! Sandre Benčić, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Vesne Ljubičić, protiv svih hrvatskih državljana koji su posvojili djecu iz DR Konga kao i sudaca koji su ovjeravali i potvrđivali posvajanja, piše portal Telegram.RayMabus wrote:Tako treba. Sad će biti još žešči jer nema šta izgubiti.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pravobraniteljica-kazneno-prijavljuje-pernara/2437805.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najnovije_d
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pernar-u-podne-podnosi-kaznene-prijave-protiv-bencic-pravobraniteljice-i-svih-posvojitelja-djece-iz-konga-15305746
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Čeka ih general galaktičke federacije da se vrate u Hrvatsku a Malenica, Božinović i Radman im čestitaju i pohvale.
Ne znate vi šta san ja.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dijagram wrote:Bravo melkiore.melkior wrote:A što se tiče Gordana Grlić Radmana i ove pučke pravobraniteljice za ravnopravnost spolova, nadam se da će propisno najebati skupa s ministrom pravosuđa Malenicom. Indikativno, o ovom ali i o drugim slučajevima povrede prava djece pučka pravobraniteljica za prava djece - šuti kao zalivena. Do novog ubojstva nekog djeteta kojeg nije uspjela zaštititi država odnosno centri za socijalnu skrb. Eh, ali onda se više politika neće moći vaditi da se radi o odgovornosti socijalnih radnika, jer je jasno da je prije i iznad svega i svih - odgovorna politika. I resorni ministri skupa s AP-om.
Oduvijek tvvrdim da si ponajmanje glup od svih pravnika.
darth_vader-
2014-04-17
Melki je zakon
darth_vader-
2014-04-17
zoro osvetnik wrote:Šteta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.facebook.com/pernar1
evo pa guštajte
Traži mi registraciju ili prijavu pa ga ne mogu poslušat.
Hvala, budem pogledao.Noor wrote:zoro osvetnik wrote:Šteta...AssadNaPodmornici wrote:https://www.facebook.com/pernar1
evo pa guštajte
Traži mi registraciju ili prijavu pa ga ne mogu poslušat.
Guest- Guest
Gledajmo to ovako: ako ih osude tamo, tak ekipa više neće ovdje gnojiti sa svojom bolesnom ideologijim i aktivizmom
Fiskal i pol.darth_vader wrote:Melki je zakon
dijagram-
2015-08-09
Kako se situacija razvija Pernar bi mogao kao nitko do sad ujediniti i voditi desnicu u rvata.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Kako se situacija razvija Pernar bi mogao kao nitko do sad ujediniti i voditi desnicu u rvata.
veoma izgledno
glavni uvjet da vodiš nešta u hrvatoslaviji je da si poremećen
Gast- Guest
Pernar i u Bujici
Neka ga.catabbath wrote:Pernar i u Bujici
Guest- Guest
pernar se kao "čovjek" dokazao na jedrilici.
trebalo bi onu skiperice kontaktirati čisto kao svjedokinju asocijalnog lika.
na suđenju gdje u biti pokušava "potopit" lika kojem je dužan lovu.
zašto ne priča o dugovima u koje je upao?
2014-12-30
veber wrote:pernar se kao "čovjek" dokazao na jedrilici.
jedina osoba koja danas govori racionalnu istinu o mutantnoj rasi koja kupuje dicu ka ukradena auta
kolika je budaletina pernar ,,,, o tom kad gamad budu izjebana
Gast- Guest
veber wrote:pernar se kao "čovjek" dokazao na jedrilici.
Hm ako se dobro sjećam to je bila neka starija pohotna teta koja ga je pijana htjela nategnuti ali nije dobila i onda su krenuli problemi...
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Iz Konga porucili:'Nije moguce posvajati djeci iz DR Konga
» Amerikanci premjestili veleposlanstvo u Jeruzalem
» Izetbegovića iritira savez HDZ-a i Dodika : Opasan je za Bošnjake
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» idem
» Amerikanci premjestili veleposlanstvo u Jeruzalem
» Izetbegovića iritira savez HDZ-a i Dodika : Opasan je za Bošnjake
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» idem
Page 3 of 4