Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
ajde zdrogirani odkantaj da ti se ne desi nadrealista ili hien. ne buš pisao više. drži sebsvoje GF i odjebi s donekle ozbiljnih tema.
ketadone i drobi drugdje.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Znaš šta je tvoj problem ?veber wrote:ajde zdrogirani odkantaj da ti se ne desi nadrealista ili hien. ne buš pisao više. drži sebsvoje GF i odjebi s donekle ozbiljnih tema.
Šta misliš da ovaj svemir nije nitko stvorio i postavio neka pravila i neke da paze na to.
Priklat ću vas. Šta vam nije jasno ?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ne možeš mi ništa.
Možeš jedino ako si isto anđeo Prijestolnik ili Elohim tj jedan od njih ili Bog Kreator.
Anđeli Prijestolnici su Bog i batina kad je fizička ravan u pitanju.
Rekao sam vam šta vas slijedi vidim li Komšića još jednom na toj poziciji a to je da ću razmontirat taj nakaradni sistem.
Upravo to gledate.
Možeš jedino ako si isto anđeo Prijestolnik ili Elohim tj jedan od njih ili Bog Kreator.
Anđeli Prijestolnici su Bog i batina kad je fizička ravan u pitanju.
Rekao sam vam šta vas slijedi vidim li Komšića još jednom na toj poziciji a to je da ću razmontirat taj nakaradni sistem.
Upravo to gledate.
2014-04-11
Možeš se opustit i sa strane gledati kako se mijenja taj nakaradni sistem.
Fino pustiš muziku i gledaš TO.
Al me zaustavit NE MOŽEŠ.
Fino pustiš muziku i gledaš TO.
Al me zaustavit NE MOŽEŠ.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
EU sastanak i svi osim Orbana za održavanje izbora u BiH dakle podrška Komšiću i odma dva dana nakon toga napad na Ukrajinu i sad kad su izbori u BiH idući tjedan Rusija službeno anketira dijelove Ukrajine.
Mislite da je ovo slučajno kako se datumi poklapaju.
2014-04-11
Možeš se obratit Bogu. Dat ću ti ja njegov broj telefona pa mu se žali i moli ga da zaustavi ovog luđaka.
2014-04-11
Baš me zanima šta će ti reči.
Da pogodim ....reči će ti : Ja sam isuviše velik entitet da bi se inkarnirao u živući orgaizam na fizičkoj ravni i zato ima dio sebe koji to može a zovu se anđeli Prijestolnici.
U prevodu : ON JE JA.
Da pogodim ....reči će ti : Ja sam isuviše velik entitet da bi se inkarnirao u živući orgaizam na fizičkoj ravni i zato ima dio sebe koji to može a zovu se anđeli Prijestolnici.
U prevodu : ON JE JA.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
AJTE BOG.
2014-04-11
Pala vlada Moldavije
2014-04-11
A da odeš do psihijatra?veber wrote:kretenu povlašteni. koliko je vaša zločinačka maznula. koliko su potrošili na drogu i dečkiće.zoro osvetnik wrote:Aj izmiri fibru. Buncaš.veber wrote:
opet zločinačka i simpatizeri.
ako su krivi neka ih osude. tko im jebe mater.
pogotovo ići posvojit nigera.
ali nikaj se ne raspišete o zločinačkoj i ne besramnim, nema imenice zha krađu koju ste napravili.
za pet godina ćeš cvilkat da ti je eu maznula mirovinu, kao što nikad stoka ne bi bila procesuirana da nije eu sudova i istraga.
jebalo vas 8 njih i odvlačenje pažnje.
a možda vam i AP stisnu.
sve vas treba pobit.
pederi, pedofili, komunjare i većinom cikaroši i članovi udbe.
samo kaj i vranjo đeneral nije potegnuo to pitanje.
jer bi vas 80 posto završilo u buksi.
ti si ko i đemal safetović 95e otkrio da si rvat.
samo si ti morao na liječnički. potvrdom od jna i čega još u zng. ili kaj si već lagao.
daj smradu kradezejovski, krepaj.
ti, tebi slični ko abolirani jastreb nikako da krepate.
Guest- Guest
Padaju soroševe vlade, rakete lete po Moldaviji i Rumunjskoj, Vučic i Švabe se prave pametni pa izbjegli pitanje sankcija a guraju priznanje Kosova iako to uopće nije uvjet za EU al je Švabi teško reč da Vučic udari sankcije Putinu jer ovi tamo dobiju jeftini plin i popuste u Srbiji od Vučica.
Eto fino jutros dvi rakete priko Moldavije i malo okrzle Rumunjsku članicu NATO-a pa vi i dalje pametujte.
Odo spavat. Pun mi vas je kurac. Nikako da shvatite šta je to anđeo Prijestolnik.
Eto fino jutros dvi rakete priko Moldavije i malo okrzle Rumunjsku članicu NATO-a pa vi i dalje pametujte.
Odo spavat. Pun mi vas je kurac. Nikako da shvatite šta je to anđeo Prijestolnik.
2014-04-11
koji ti dio nije jasan?zoro osvetnik wrote:A da odeš do psihijatra?veber wrote:kretenu povlašteni. koliko je vaša zločinačka maznula. koliko su potrošili na drogu i dečkiće.zoro osvetnik wrote:Aj izmiri fibru. Buncaš.veber wrote:
ali nikaj se ne raspišete o zločinačkoj i ne besramnim, nema imenice zha krađu koju ste napravili.
za pet godina ćeš cvilkat da ti je eu maznula mirovinu, kao što nikad stoka ne bi bila procesuirana da nije eu sudova i istraga.
a možda vam i AP stisnu.
sve vas treba pobit.
samo si ti morao na liječnički. potvrdom od jna i čega još u zng. ili kaj si već lagao.
očito da ti trebaš do psihijatra.
a, zaboravih vrana vrani ne kopa oči.
2014-12-30
Ti buncaš.veber wrote:koji ti dio nije jasan?zoro osvetnik wrote:A da odeš do psihijatra?veber wrote:kretenu povlašteni. koliko je vaša zločinačka maznula. koliko su potrošili na drogu i dečkiće.zoro osvetnik wrote:Aj izmiri fibru. Buncaš.veber wrote:
a možda vam i AP stisnu.
sve vas treba pobit.
očito da ti trebaš do psihijatra.
a, zaboravih vrana vrani ne kopa oči.
Evo sad ću ti objasnit.
1. glupost
Ja privilegiran od države? Da je tebi ova država napravila isto što i meni (potpomognuta tvz. europskim vrijednostima), ti bi joj jebava mater do kraja života. Dabog da i ti bija tako privilegiran. Dabog da i tebi minjali ugovor dok ratuješ u Bosni za istu tu državu, a ti za to nemaš pojma, pa ti se kasnije to obije o glavu....Ali ja, za razliku od tebe, znam da mi je ovo jedina država koju imam, pa stojim u njoj i borim se. Znam da mi neće ništa past s neba, već se sam moram za nešto izborit. Za razliku od tebe koji koristiš druge za svoj profit, pa jedino znaš srat okolo po svemu i svačemu, a o životu blago rečeno - nemaš pojma..
A i sumnjiva mi je ta tvoja imovina koju ovdje navodiš. Vjerujem da bi i USKOK kod tebe imao posla. Jedino ako nisi sve to oprao u švabiji.
2.glupost
Nisam nikad bio u nijednoj stranci, pa si glup šta to insinuiraš.
3.glupost
Lijepo sam ti napisao koje sam dokumente sve predao u kadrovsku službu 4.gbr. kako bi postao njen pripadnik. Aii ti si preglup da to možeš razumit.
Naposlijetku, sve je to lako provjerljivo.
Pa da se okladimo? Prošlo je od toga svega 30-ak godina. Vjerujem da ti dokumenti nisu isparili. Evo, ja predlažem da se okladimo u 10 tisuća eura...Da sam predao vojnu knjižicu iz JNA, nalaz lječničkog pregeleda, školsku svjedodžbu i kasnije radnu knjižicu u kradrovsku službu 4.gbr.
Narvano da se nećeš kladit jer znaš da mogu to dokazat. A još i postoje živi svjedoci koji mi to mogu potvrdit.
Eto glupsone, ispao si trodupli glupan.
Aj kod psihologa da te odvikne od laganja.
Guest- Guest
majmune prestani srat.
1. nitko me nije pitao da li sam bio u jna
2. nikakav liječnički nije trebao. bio sam u policiji, onda još miliciji kao rezerva danas bauerova/vlaška nekada kraševa. za privatni revolver me nitko nije pitao, čak su mi dali i metke.
3.95e sam oslobođen službe i stavljen u rezervu pod lučko
4. tvoje pod dva ne znači da nisi simpatizer i navijač.
5. imaš ovdje jednog forumaša, tri puta ranjenog, a do domovinskog rata nije bio u jna, nije do ranjavanja bio kod doktora i tri put se vratio na ratište.
sereš ko grlica
2. nikakav liječnički nije trebao. bio sam u policiji, onda još miliciji kao rezerva danas bauerova/vlaška nekada kraševa. za privatni revolver me nitko nije pitao, čak su mi dali i metke.
5. imaš ovdje jednog forumaša, tri puta ranjenog, a do domovinskog rata nije bio u jna, nije do ranjavanja bio kod doktora i tri put se vratio na ratište.
sereš ko grlica
2014-12-30
Idiote, okladi se onda ako imaš muda.veber wrote:majmune prestani srat.
sereš ko grlica
10000 eura. Činjenice sam naveo. Čekam.
Guest- Guest
nisam siguran
ali ste upravo imali nastup
onako kolektivno
san remo 23.
ali ste upravo imali nastup
onako kolektivno
san remo 23.
2020-04-21
Dođi jedan dan u Split s tim svojim kaićem, upoznat ću te sa svojim prvim zapovjednikom koji mi je tražio te dokumente i sa ženom koja je radila u kadrovskoj službi 4.gbr, kojoj sam sve to predao. I stvar riješena.zoro osvetnik wrote:Idiote, okladi se onda ako imaš muda.veber wrote:majmune prestani srat.
sereš ko grlica
Guest- Guest
I ponesi 10 000 eura.zoro osvetnik wrote:Dođi jedan dan u Split s tim svojim kaićem, upoznat ću te sa svojim prvim zapovjednikom koji mi je tražio te dokumente i sa ženom koja je radila u kadrovskoj službi 4.gbr, kojoj sam sve to predao. I stvar riješena.zoro osvetnik wrote:Idiote, okladi se onda ako imaš muda.veber wrote:majmune prestani srat.
sereš ko grlica
Guest- Guest
RayMabus wrote:Progurat ćemo im mi još 300 tisuća islamskih konzervativaca u srce Europe pa neka Uršula stavlja lgbt uratke na svoj twiter di homo parovi usvajaju djecu.
Blizu 300.000 stanovnika Sirije zbog potresa je prisiljeno napustiti svoje domove. U Siriji već duže od desetljeća traje građanski rat, a najnoviji događaji, strahuje se, učinit će velik broj ljudi izbjeglicama.
Preko 300.000 Sirijaca prisiljeno napustiti domove
Dobrotvorna organizacija: ‘U narednim mjesecima očekuje se velika zdravstvena kriza‘
Izvršni direktor medicinske dobrotvorne organizacije upozorio je da se očekuje "značajna zdravstvena kriza" u nadolazećim mjesecima, nakon razaranja zdravstvenih ustanova u Turskoj.Govoreći iz grada Gaziantepa, koji se nalazi blizu epicentra razornog potresa, David Wightwick iz UK Med-a rekao je da je velika šteta na infrastrukturi uništila mnoge medicinske ustanove.
"Na nekim mjestima je većina medicinskih objekata uništena, a na drugim mjestima su oštećeni do te mjere da se jednostavno ne mogu koristiti. Izgubljene kuće znače gubitak svega, uključujući vaše lijekove, vašu zdravstvenu skrb i sva sredstva podrške koja ste imali. Očekujemo značajnu zdravstvenu krizu u nadolazećim mjesecima", rekao je Wightwick.
Dodao je da puno ljudi živi vani na hladnoći i upozorio na utjecaj temperatura koje idu ispod nule na njihovo zdravlje. Wightwick je također rekao da su prijelomi i nagnječenja neki od hitnih medicinskih slučajeva kojima svjedoči.
UK Med surađuje s britanskom vladom kako bi pomogao u pružanju hitnog odgovora, uključujući pomoć u izgradnji bolnice za liječenje teško ozlijeđenih.
2014-04-11
Šta mislite da ćete vidjeti kad pogledate u oči anđela Prijestolnika a koji su božji autoriteti te Bog i batina na fizičkoj ravni i u suštini pošto je Bog jednostavno prevelik entitet da bi se sam izravno inkarnirao ima ove tj oni su on.RayMabus wrote:Shvatit ćete o čemu ja pričam za jedno tjedan dana kad ovi prestanu vadit leševe iz ruševina i pričat o humanitarnoj katastrofi.
Ta Uršula podržava posvajanje djece od strane lgbt parova a nitko da pita a šta je s pravom tog djeteta i želi li ono to.
To isto ko ovi u Kongu i raja koja ih podržava iako sam ja pokazao na koji način su oni lagali državu i protupravno stjecali hrvatsko državljanstvo za maloljetnike iz drugih država.
To je jedna radikalna nakaradna ideologija jednako nakaradna ko i ono podržavanje Komišića i islamske BiH pa san ja reka da vidim li ga opet tu da ćete plivat u moru krvi a to je u prevodu razmontirat ću cijeli taj nakaradni sistem.
Ja te ubijem kad te razmontiram ako to niste shvatili.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Vidjet ćete KAOS.
2014-04-11
Život ide dalje. Ja sam se nasapvao. Spava san cili dan do tri i po ure iz ponoći. Nisan vas više moga trpit na ovoj temi. Ne znate ni šta je anđeo Prijestolnik. Nikako da shvatite.
Prvo je postojalo Ništavilo a to je isto Bog i ima brata koji je kreacija i to je Bog kreator koji je stvorio ovaj svijet ali ga je nacrtao na praznom bijelom papiru kao dijete kad nešto crta bojicama. Taj prazan papir je Ništavilo.
Kad se susretnu Ništavilo i Kreacija nastaje Kaos.
Kaos je samo red koji ljudi ne razumiju.
Cijeli vaš svijet je kaos.
Lijep pozdrav od GF5 ( general galaktičke konfederacije, savez miroljubivih svijetova u galaksiji ) s pet zvjezdica ( samo oznaka za najviši čin čisto za vašu predožbu ).
Prvo je postojalo Ništavilo a to je isto Bog i ima brata koji je kreacija i to je Bog kreator koji je stvorio ovaj svijet ali ga je nacrtao na praznom bijelom papiru kao dijete kad nešto crta bojicama. Taj prazan papir je Ništavilo.
Kad se susretnu Ništavilo i Kreacija nastaje Kaos.
Kaos je samo red koji ljudi ne razumiju.
Cijeli vaš svijet je kaos.
Lijep pozdrav od GF5 ( general galaktičke konfederacije, savez miroljubivih svijetova u galaksiji ) s pet zvjezdica ( samo oznaka za najviši čin čisto za vašu predožbu ).
2014-04-11
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VW više ne želi imati posla s najbogatijim Bošnjakom
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Kolinda besna:
» Rusija besna na Srbiju
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Kolinda besna:
» Rusija besna na Srbiju
Page 4 of 5