Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kekin besna i ne zeli imat posla sa desnicom,konzervativcima
tako je nastala stvar mlohava cunavuksadinare wrote:aj stavi se u poziciju mile i zamisli da ovoj moras lizat picku u mraku a ono cuna samara milu po nosudebotoijusto wrote:nemoj tako svi smo mi bili mladi nocu vila bajna jutri nasukana kitopsina na rukohvatvuksadinare wrote:ja ne razmem kak to mile moze karat..dobro nije ni on gospodin ljepota..ali ovu moras zeludac imati
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
zanimljivo je to
djeca ne mogu odlučit o plastičnoj operaciji npr. korekcije nosa bez privole roditelja
ne mogu vozit
ne mogu naručit pivo
ne mogu si napravit tetovažu bez privole roditelja
ali mogu odlučiti o promjeni spola
iako ne znaju ko im glavu nosi i gdje su šuplji
djeca ne mogu odlučit o plastičnoj operaciji npr. korekcije nosa bez privole roditelja
ne mogu vozit
ne mogu naručit pivo
ne mogu si napravit tetovažu bez privole roditelja
ali mogu odlučiti o promjeni spola
iako ne znaju ko im glavu nosi i gdje su šuplji
debotoijusto wrote:nemoj tako svi smo mi bili mladi nocu vila bajna jutri nasukana kitopsina na rukohvatvuksadinare wrote:ja ne razmem kak to mile moze karat..dobro nije ni on gospodin ljepota..ali ovu moras zeludac imati
a da, svi smo se kad tad u tim godinama znali probudit mamurni i pitat "di sam ja i ko si ti"
u RH se godišnje od ukupno rođene djece, njih koliko 40 - 50 000, rodi 3-4 koje ima probleme sa transrodnosti. vjerujem da je slična statistika prisutna diljem planete.
međutim u nekim USA državama i školama gdje su najluđi demokrati na vlasti, imate situaciju da se i po 20-30% razreda izjašnjava kao transrodne osobe, roditelji pošalju djecu u škole i rade svoj posao, da mu dođe kćer/sin i kaže da je drugog spola i često završe u mesnicama gdje ih mesare , kidaju spolne organe i ostalo, da bi promjenili spol, pa na kraju ti ostaneš izmesaren bez funkcionalnih organa i nema povratka i neki ogroman postotak izvrši samoubojstvo.
to će vjerujem doći vrlo brzo kod nas, pod blagoslovom HDZa i Plenkovica i njihovih saveznika iz Možemo!. i neće se nitko moći suprostaviti, jer država ima totalnu moć nad vašim životima.
recimo u USA gdje su se roditelji organizirali, u hrpi škola su ukinuli takve stvari, ili u Floridi je DeSantis takve stvari proglasio ilegalnim. dakle ako netko spomene neku "trans" glupost u školi pred djecom, ili bilo šta oko sexualnih degeneriranih stvari - leti iz škole. bolnice koje su mesarile djecu su zabranjene, nema operacije promjena spola dok nisi punoljetan a do tada većinu već prođe film.
u USA možeš se tako boriti, a u najgorem slučaju možeš ispisati svoje dite iz škole ili promjeniti državu gdje su republikanci na vlasti.
u RH recimo ne možeš ispisati dicu iz škole, ne možeš promjeniti županiju, čak i ne možeš natjerati školu da promjeni kurikulum, dakle ono što potpiše koalicija HDZ/Možemo! to je obvezno zakonski i ne možeš ništa.
u tom slučaju ja bih recimo ispisa dicu iz škole, obrazovanje je ionako precjenjeno(ja to kao visoko obrazovana osoba tvrdim), pogotovo ako ti ispiru mozak onda to više nije niti obrazovanje nego indoktrinacija. a važnije je zdravlje djece nego ispiranje mozga.
e da , mislim da će to doći kod nas, jednostavno možemo! i HDZ će progurati to.
međutim u nekim USA državama i školama gdje su najluđi demokrati na vlasti, imate situaciju da se i po 20-30% razreda izjašnjava kao transrodne osobe, roditelji pošalju djecu u škole i rade svoj posao, da mu dođe kćer/sin i kaže da je drugog spola i često završe u mesnicama gdje ih mesare , kidaju spolne organe i ostalo, da bi promjenili spol, pa na kraju ti ostaneš izmesaren bez funkcionalnih organa i nema povratka i neki ogroman postotak izvrši samoubojstvo.
to će vjerujem doći vrlo brzo kod nas, pod blagoslovom HDZa i Plenkovica i njihovih saveznika iz Možemo!. i neće se nitko moći suprostaviti, jer država ima totalnu moć nad vašim životima.
recimo u USA gdje su se roditelji organizirali, u hrpi škola su ukinuli takve stvari, ili u Floridi je DeSantis takve stvari proglasio ilegalnim. dakle ako netko spomene neku "trans" glupost u školi pred djecom, ili bilo šta oko sexualnih degeneriranih stvari - leti iz škole. bolnice koje su mesarile djecu su zabranjene, nema operacije promjena spola dok nisi punoljetan a do tada većinu već prođe film.
u USA možeš se tako boriti, a u najgorem slučaju možeš ispisati svoje dite iz škole ili promjeniti državu gdje su republikanci na vlasti.
u RH recimo ne možeš ispisati dicu iz škole, ne možeš promjeniti županiju, čak i ne možeš natjerati školu da promjeni kurikulum, dakle ono što potpiše koalicija HDZ/Možemo! to je obvezno zakonski i ne možeš ništa.
u tom slučaju ja bih recimo ispisa dicu iz škole, obrazovanje je ionako precjenjeno(ja to kao visoko obrazovana osoba tvrdim), pogotovo ako ti ispiru mozak onda to više nije niti obrazovanje nego indoktrinacija. a važnije je zdravlje djece nego ispiranje mozga.
e da , mislim da će to doći kod nas, jednostavno možemo! i HDZ će progurati to.
Progurat ćemo im mi još 300 tisuća islamskih konzervativaca u srce Europe pa neka Uršula stavlja lgbt uratke na svoj twiter di homo parovi usvajaju djecu.
Blizu 300.000 stanovnika Sirije zbog potresa je prisiljeno napustiti svoje domove. U Siriji već duže od desetljeća traje građanski rat, a najnoviji događaji, strahuje se, učinit će velik broj ljudi izbjeglicama.
Preko 300.000 Sirijaca prisiljeno napustiti domove
Blizu 300.000 stanovnika Sirije zbog potresa je prisiljeno napustiti svoje domove. U Siriji već duže od desetljeća traje građanski rat, a najnoviji događaji, strahuje se, učinit će velik broj ljudi izbjeglicama.
Preko 300.000 Sirijaca prisiljeno napustiti domove
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Uršula na svom službenom twiter profilu evropske komisije snimka podrška lgbt i onda kao malo dijete netko unanava a to kao podrška usvajanja djece od strane lgbt parova.
Onaj bavaski premijer kad se igrala utkamcia s Mađarskom neke lgbt boje po stadionu jer su Mađari u Budimpešti odjebali te njihove lgbt gluposti.
Ona iz AfD dakle to im je krajnja desnica lezbača koja ima neku kćer al nisan shvatija šta je to al uglavnom lezbača koja je u braku s nekom itd a ono ka krajnja desnica u Njemačkoj.
Pa sine mili ne možeš napravit kajganu ako ne razbiješ jaje a to drugim riječima triba in sve žive talibane utrpat u tu Njemačku pa neka njima sole pamet tamo.
Onaj bavaski premijer kad se igrala utkamcia s Mađarskom neke lgbt boje po stadionu jer su Mađari u Budimpešti odjebali te njihove lgbt gluposti.
Ona iz AfD dakle to im je krajnja desnica lezbača koja ima neku kćer al nisan shvatija šta je to al uglavnom lezbača koja je u braku s nekom itd a ono ka krajnja desnica u Njemačkoj.
Pa sine mili ne možeš napravit kajganu ako ne razbiješ jaje a to drugim riječima triba in sve žive talibane utrpat u tu Njemačku pa neka njima sole pamet tamo.
2014-04-11
by RayMabus Thu 26 Jan - 23:40
Treba im trpat još jer migranti su u osnovi podstanari i jednom kad se nađu na tlu te EU a mogu birat di će radit ići će tamo di je trava zelenija.
Enlarge this imageClick to see fullsize
Stoga je stvaranje centraliziranog federalnog EU-a, s potisnutim suverenitetima nacionalnih država uz razaranje društvenog tkiva i uništenje europske srednje klase prisilnim dovlačenjem stanovništva s Bliskog istoka i stvaranje kontroliranog kaosa kroz jačanje islamističkog terora preduvjet stvaranja te jedinstvene cjeline Eurabije.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53885-vladavina-kaosa#2098544
Treba im trpat još jer migranti su u osnovi podstanari i jednom kad se nađu na tlu te EU a mogu birat di će radit ići će tamo di je trava zelenija.
Stoga je stvaranje centraliziranog federalnog EU-a, s potisnutim suverenitetima nacionalnih država uz razaranje društvenog tkiva i uništenje europske srednje klase prisilnim dovlačenjem stanovništva s Bliskog istoka i stvaranje kontroliranog kaosa kroz jačanje islamističkog terora preduvjet stvaranja te jedinstvene cjeline Eurabije.
--
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53885-vladavina-kaosa#2098544
2014-04-11
Vladavina kaosa
by RayMabus Thu 26 Jan - 23:59Šta je dobro za lovca nije dobro za patku.
Arapi i Slaveni su geopolitički saveznici.
Pa da vidimo šta će ostati od :
Politička i gospodarska elita najmoćnijih država Europe i Europske unije jako je dobro znala što čini tada, a danas nastavlja provoditi na suptilniji način ono što je planirala – taljenje europskog društvenog tkiva, etničkih i vjerskih posebnosti, stvaranje centralizirane, federalne Europske unije i njezino uklapanje u jedinstvenu cjelinu Europe, Bliskog istoka i sjeverne Afrike, zapravo proširenu repliku geopolitičkog prostora nekadašnjeg moćnog Rimskog Carstva.
2014-04-11
Eto im fino i taj potres i Erdogan koji podržava Komšića u problemima jer su mu za četiri mjeseca izbori itd a Grčkoj koja nas nije podržala na onom sastanku EU a stoljećima bili pod Osmanlijama fino novi val imigranata a usput i onima gore u Austriji i Njemačkoj itd pa nek se slikaju za pasoš.
Amo dalje.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
Amo dalje.
Kad se susretnu red i haos, haos će uvijek pobijediti.
Vi živite u sistemu koji treba red kako bi ovi na vrhu mogli vladati. Dana vam je prividna sloboda al ste robovi novca i drugih mehanizama koje je ta elita na vrhu nametnula a ista želi vladati cijelom planetom i sad se sukobila s društvenim poretkom kojem je za pobjedu dovoljan i haos i srušila je taj prvi poredak nepovratno.
2014-04-11
Shvatit ćete o čemu ja pričam za jedno tjedan dana kad ovi prestanu vadit leševe iz ruševina i pričat o humanitarnoj katastrofi.
Ta Uršula podržava posvajanje djece od strane lgbt parova a nitko da pita a šta je s pravom tog djeteta i želi li ono to.
To isto ko ovi u Kongu i raja koja ih podržava iako sam ja pokazao na koji način su oni lagali državu i protupravno stjecali hrvatsko državljanstvo za maloljetnike iz drugih država.
To je jedna radikalna nakaradna ideologija jednako nakaradna ko i ono podržavanje Komišića i islamske BiH pa san ja reka da vidim li ga opet tu da ćete plivat u moru krvi a to je u prevodu razmontirat ću cijeli taj nakaradni sistem.
Ja te ubijem kad te razmontiram ako to niste shvatili.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Ta Uršula podržava posvajanje djece od strane lgbt parova a nitko da pita a šta je s pravom tog djeteta i želi li ono to.
To isto ko ovi u Kongu i raja koja ih podržava iako sam ja pokazao na koji način su oni lagali državu i protupravno stjecali hrvatsko državljanstvo za maloljetnike iz drugih država.
To je jedna radikalna nakaradna ideologija jednako nakaradna ko i ono podržavanje Komišića i islamske BiH pa san ja reka da vidim li ga opet tu da ćete plivat u moru krvi a to je u prevodu razmontirat ću cijeli taj nakaradni sistem.
Ja te ubijem kad te razmontiram ako to niste shvatili.
KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
2014-04-11
ajmo opet u klupice.
oko 5% čovječanstva je homo.
s time da je manje u otvorenijim zajednicama tipa skandinavija i najveće je kod zatvorenih zajednica tipa mujage u s. arabiji.
hrvatska po tom pitanju je oko7%
sve ide pod to. lezbe, transrodnost, brkate žene, klečavci-upss oni spadaju pod 20% alkića u rvata.
najveći protivnici svega toga su latentni.
pa onda svoju homo sklonost maskiraju napadima.
to vidimo po vuku.
nitko ne drka, nitko ne upražnjava oralni sex, nitko osim vuka nije ženskoj gurnul u kanalizaciju. on samo dečkičima.
kao što ima od 3-11% lijevorukih, tako ima i pedera.
drugi par rukava je dozvola posvajanja i sl.
priroda se pobrinula da genetski poremećaj nemre imati djecu.
kod žena ne postoji hemofiličarka.
vuk je klasični latentni.
ne bi me čudilo niti da je probao.
s time da je manje u otvorenijim zajednicama tipa skandinavija i najveće je kod zatvorenih zajednica tipa mujage u s. arabiji.
sve ide pod to. lezbe, transrodnost, brkate žene, klečavci-upss oni spadaju pod 20% alkića u rvata.
to vidimo po vuku.
nitko ne drka, nitko ne upražnjava oralni sex, nitko osim vuka nije ženskoj gurnul u kanalizaciju. on samo dečkičima.
2014-12-30
kao što napisah.marcellus wrote:debotoijusto wrote:nemoj tako svi smo mi bili mladi nocu vila bajna jutri nasukana kitopsina na rukohvatvuksadinare wrote:ja ne razmem kak to mile moze karat..dobro nije ni on gospodin ljepota..ali ovu moras zeludac imati
a da, svi smo se kad tad u tim godinama znali probudit mamurni i pitat "di sam ja i ko si ti"
oko 7% u rvata
sada koliko vas još ima latentnih. vjerovatno isto toliko.
a, većina pedera-desničari.
ne, rukom.
2014-12-30
opet zločinačka i simpatizeri.
ako su krivi neka ih osude. tko im jebe mater.
pogotovo ići posvojit nigera.
ali nikaj se ne raspišete o zločinačkoj i ne besramnim, nema imenice zha krađu koju ste napravili.
za pet godina ćeš cvilkat da ti je eu maznula mirovinu, kao što nikad stoka ne bi bila procesuirana da nije eu sudova i istraga.
jebalo vas 8 njih i odvlačenje pažnje.
a možda vam i AP stisnu.
2014-12-30
Aj izmiri fibru. Buncaš.veber wrote:
opet zločinačka i simpatizeri.
ako su krivi neka ih osude. tko im jebe mater.
pogotovo ići posvojit nigera.
ali nikaj se ne raspišete o zločinačkoj i ne besramnim, nema imenice zha krađu koju ste napravili.
za pet godina ćeš cvilkat da ti je eu maznula mirovinu, kao što nikad stoka ne bi bila procesuirana da nije eu sudova i istraga.
jebalo vas 8 njih i odvlačenje pažnje.
a možda vam i AP stisnu.
Guest- Guest
veber wrote:ajmo opet u klupice.
to vidimo po vuku.
sve je to nekako u granicama biologije
danas je problem ova mutantna rasa koja je jebena u mozak,,,,njihov je "analni" sex hormonalno čeprkanje po malom mozgu ,,,, mogu samo ostati takvi jer znaju sve
zadnji u svome rodu ,,, tako ih mutantnost generira ,,, a i tebe menščini
Gast- Guest
debotoijusto wrote:tko pozvao stracu da drzi misno slavlje u kut stidit se po ure i sutra roditelje u skolu
Dvoranu su napustili poručivši da "ne žele davati legitimitet kvazistručnjacima poput Željke Markić ili Hermana Vukušića, koji sudjeluju na sjednici iako nisu nimalo stručni za tu tematiku".
Ovo je na sramotu Socijaldemokrata, čija je predsjednica Odbora za zdravstvo organizirala stručni skup na kojoj su nas o transrodnosti trebali poučavati notorni likovi poput Hermana Vukušića i Željke Markić, koji se pet minuta u životu nisu bavili temom transrodnosti - rekla je Kekin.
pa da, njima i tebi su trebali pravi strucnjaci ravno sa harvarda koji znaju da dijete vec u majcinom stomaku zna da je lgbt
plus su progresivni, naime poslije zaostalih metoda lijecenja dusevnih bolesti elektrosokovima presli su na progresivne modele rezanja penisa i dojki
prckov wrote:debotoijusto wrote:tko pozvao stracu da drzi misno slavlje u kut stidit se po ure i sutra roditelje u skolu
Dvoranu su napustili poručivši da "ne žele davati legitimitet kvazistručnjacima poput Željke Markić ili Hermana Vukušića, koji sudjeluju na sjednici iako nisu nimalo stručni za tu tematiku".
Ovo je na sramotu Socijaldemokrata, čija je predsjednica Odbora za zdravstvo organizirala stručni skup na kojoj su nas o transrodnosti trebali poučavati notorni likovi poput Hermana Vukušića i Željke Markić, koji se pet minuta u životu nisu bavili temom transrodnosti - rekla je Kekin.
pa da, njima i tebi su trebali pravi strucnjaci ravno sa harvarda koji znaju da dijete vec u majcinom stomaku zna da je lgbt
plus su progresivni, naime poslije zaostalih metoda lijecenja dusevnih bolesti elektrosokovima presli su na progresivne modele rezanja penisa i dojki
uostalom cut argumentaciju suprotnog misljenja je nazadno jer pripada mislima 19 stoljeca
jednoumlje je progres
koje zlocine nad djecom cine ti maloumnici procitajte u clanku od transgendera koji je radio u bolnici di se rjesavaju problemi transgenderizma
i njemu se smucilo
I Thought I Was Saving Trans Kids. Now I’m Blowing the Whistle. (thefp.com)
i njemu se smucilo
I Thought I Was Saving Trans Kids. Now I’m Blowing the Whistle. (thefp.com)
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VW više ne želi imati posla s najbogatijim Bošnjakom
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Kolinda besna:
» Rusija besna na Srbiju
» Strani mediji : Umjereni Plenkovic ne želi imati posla sa Višegradskom skupinom
» Senf:'Nisam ja majke mi.Kekin je'.Senf svalio svu odgovornost zbog murala na Ivanu Kekin.
» Kolinda besna:
» Rusija besna na Srbiju
Page 2 of 5