anemija namjerno srlja u vanredne i želi prije remetinca hdz izbrisati iz povjesti
Page 1 of 1
anemija namjerno srlja u vanredne i želi prije remetinca hdz izbrisati iz povjesti
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-sada-s-izborima-hdzu-ovakvo-stanje-s-izbornim-jedinicama-odgovara/2436142.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Gast- Guest
Re: anemija namjerno srlja u vanredne i želi prije remetinca hdz izbrisati iz povjesti
Pročitao sam samo naslov teme i to mi je sasvim dovoljno.
Samo ću reći jednu stvar: od , znate od čega, se ne može napraviti dobra pita.
Dok god ne odu neke stare generacije i njihov okot, nikad nećete imati nekoga
koji mlatara sa zlatnom palicom. I kad bi ga dobili situacija u kokošinjcu
od Sabora bi bila ista kao i danas. Kako se neki (većina) nađu u Saboru
meni nije do kraja jasno. Valjda je do naroda...da, potpuno sam siguran da je do naroda.
Narod je takav kakav je, to se ne može promijeniti tek tako.
Samo ću reći jednu stvar: od , znate od čega, se ne može napraviti dobra pita.
Dok god ne odu neke stare generacije i njihov okot, nikad nećete imati nekoga
koji mlatara sa zlatnom palicom. I kad bi ga dobili situacija u kokošinjcu
od Sabora bi bila ista kao i danas. Kako se neki (većina) nađu u Saboru
meni nije do kraja jasno. Valjda je do naroda...da, potpuno sam siguran da je do naroda.
Narod je takav kakav je, to se ne može promijeniti tek tako.
Re: anemija namjerno srlja u vanredne i želi prije remetinca hdz izbrisati iz povjesti
nama je milanče lupija ka šta svašta lupa i promašija al izrečenim pogodija
mi hrvati imamo slučajno državu
al nije naša ,,,nije hrvatska
e tako je sa skoro svim državama na svitu
dali anemija moju slutnju će učinit iz inata il iz pameti il po ucijeni
to je na maštu
al da se kuva
kuva se ,,,
mi hrvati imamo slučajno državu
al nije naša ,,,nije hrvatska
e tako je sa skoro svim državama na svitu
dali anemija moju slutnju će učinit iz inata il iz pameti il po ucijeni
to je na maštu
al da se kuva
kuva se ,,,
Gast- Guest
večeras anemija poslala matu palića kod bujanca
anesteziranje ustašije
izbori su tu
anesteziranje ustašije
izbori su tu
Gast- Guest
Similar topics
» Slovenska oporba očajnički želi smjeniti Janšu u parlamentu prije slovenskog presjedanja EU
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Kako je HDZ otezao s Povjerenstvom za Agrokor, osnovao ga par dana prije uhićenja i sada ga želi ukinuti
» SAD-e: 19 dana prije izbora dolaze plačući stotine žena koje je Trump pipkao prije 30 godina
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
Page 1 of 1