JEBENA VREMANA 7,8 u turskoj
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: JEBENA VREMANA 7,8 u turskoj
Eroo wrote:mentalitet wrote:immortal wrote:Ministarstvo vanjskih poslova Cipra, kotočne države koja je podijeljena u grčko-ciparski dio na jugu i manji tursko-ciparski dio na sjeveru, izvijestilo je da je Turska ‘ljubazno odbila‘ ponudu da pošalju spasilačku ekipu koja bi pomogla u potrazi za preživjelima nakon potresa, javlja AP.
Cipar: Turska je odbila našu pomoć
Ministarstvo na Twitteru navodi da je ponuda prvobitno bila prihvaćena te da je još uvijek na stolu.
Ciparski tim, koji se sastoji od 15 članova, koji uključuju i liječnika i bolničara, bio je u pripravnosti od srijede otputovati u Tursku u sklopu Mehanizma civilne zašite EU-a.
Podsjetimo, Turska ne priznaje Cipar kao neovisnu državu. Otok država podijeljen je od 1974. godine na dva dijela, grčki i turski, a tisuće turskih vojnika od tada je stacionirano na sjevernom dijelu otoka. Unatoč tomu, nevladine organizacije, građani i druge skupine s juga Cipra organizirale su akciju prikupljanja grane, odjeće i lijekova za Tursku.
Uzas,one slike kataklizme samo nam mogu biti primjer kako je zivot nishtavan i dokaz da se ne razlikujemo u tome smislu nishta vishe od obichnog crva.Posebno shto je Balkan vec davno dozivio te apokaliptichke dogadjaje (Skoplje,Banja Luka) koji se mogu ponovo dogoditi u svakom trenutku jer kada te ploche pochnu da se pomijeraju nitko na tom prostoru ne moze biti siguran pa je po meni nekako ljudski primiti pruzenu ruku pomoci i od najgoreg "neprijatelja".Medjutim,ovo odbijanje najvishe govori o onima koji su tu pomoc odbili iako vjerojatno u tom potresu ima i nastradalih krshcana.Eto chak i hrvati su primili pomoc iz Srbije i dozvolili da Srbija obnavlja porushene kuce srba i nekih hrvata jer danashnja Hrvatska vlast je i dalje inficirana podjelom stanovnishtva na "nashe i "tudjince" iako i jedni i drugi urdno placaju porezne namete Hrvatskoj vukojebini.Ljudi u prirodnim nesrecama bi trebali da se izdignu iznad religije,nacije,boje koze i ostalih pizdi materinih te da budu ljudi u onom pravom humanistichkom smislu.
....i Crna Gora!...I slovensko Posočje 2x.
U CG sam tada bio mjesec dana, u vrijeme kad je moja gospođa imala rizičnu nosećnost s našom starijom princezom.
Nakon mjesec dana sam na'vrat-na'nos morao nazad u SLO. Crnogorci organizirali taxi prijevoz, pa me je čak
i avion na Ćilipima sačekao da se ukracam. Iz CG nosim nevjerojatna sjećanja na sjajne ljude.
I da, da ne zaboravim, u Njegušima sam usput preuzeo pršut...
(slovenska brda sam prepješačio i nakon toga se bavio s potresom u tom dijelu domovine)
Jebi ga,zrakoplov u Cilipima je znak da si bio neki jebeni udbash:::))Ali koga boli kurac kada je tvoja gospodza bila (nosećna ) trudna a na pravom jeziku kamenjara se kaze steona:::))Cuj mu rijech "nosećnost "???!!!!Po njoj se vidi da si izgubljen i u vremenu i u prostor jebeni rvaticu:::))
mentalitet- Posts : 5259
2020-07-05
@Mrčavi!
Pismenost ti nije baš nešto. Jeba te Vuk Karadžić.
Pismenost ti nije baš nešto. Jeba te Vuk Karadžić.
ova teorija zavjere mi nekako nema logiku
primjetno je veliko pomjeranje ploča ,,,,
takvo nešto nije ni u teorijama zavjera laprdano
Gast- Guest
Katar će poslati 10.000 kontejnera i mobilnih kućica u Tursku i Siriju
Katar će navodno poslati 10.000 kontejnera i mobilnih kućica korištenih tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu u Tursku i Siriju. "S obzirom na hitne potrebe u Turskoj i Siriji, donijeli smo odluku da pošaljemo naše kontejnere i mobilne kućice u regiju, pružajući prijeko potrebnu i hitnu podršku građanima Turske i Sirije", rekao je katarski dužnosnik novinskoj agenciji AFP.
Mobilne kućice koristile su se nekoliko tjedana prošle godine kada je zemlja bila domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva. AFP je izvijestio da bi prva pošiljka trebala krenuti iz luke Doha za Tursku sutra, a daljnje isporuke očekuju se u narednim danima.
-
Bravo.
Katar će navodno poslati 10.000 kontejnera i mobilnih kućica korištenih tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu u Tursku i Siriju. "S obzirom na hitne potrebe u Turskoj i Siriji, donijeli smo odluku da pošaljemo naše kontejnere i mobilne kućice u regiju, pružajući prijeko potrebnu i hitnu podršku građanima Turske i Sirije", rekao je katarski dužnosnik novinskoj agenciji AFP.
Mobilne kućice koristile su se nekoliko tjedana prošle godine kada je zemlja bila domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva. AFP je izvijestio da bi prva pošiljka trebala krenuti iz luke Doha za Tursku sutra, a daljnje isporuke očekuju se u narednim danima.
-
Bravo.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Fon der Lajenova je u telefonskom razgovoru sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom rekla da će Evropska komisija uputiti dodatnu pomoć i odgovoriti na najnoviji zahtev Turske za više kapaciteta za sklonište, posebno šatora, ćebadi i grejalica, saopšteno je iz EU.
Predsednica EK je prenela „najdublje saučešće Evropske unije zbog katastrofalnog gubitka života i razaranja izazvanih nedavnim zemljotresom“, prenosi Si-En-En.
Predsednica EK je prenela „najdublje saučešće Evropske unije zbog katastrofalnog gubitka života i razaranja izazvanih nedavnim zemljotresom“, prenosi Si-En-En.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
škutor wrote:ova teorija zavjere mi nekako nema logiku
Ne znam ja da li je teorija zavjere ili nije ali sam negdje nashao da 110 svetskih znanstvenika tvrdi da to nije teorija zavjere nego stvarnost.E sad ako rvatski mutanti aka srpski preletachi kazu da to nije istina tko sam ja unatoch iznesenim chinjenicama da ih razuvjeravam.Dakle ,shto mi preostaje?Pa jednostavno jebat im mater u sred pichke i zaobici govna .Je' Ttak'?Eto Balkan se drma ,na Baniji trese polagano,ja bi vam svima preporuchio da se pazite unatoch shto ste dovoljno glupi misleci da nece vas.U Rusiji 2 zemljotresa ,kaja znam ali neshto se jebeno deshava ispod zemlje.???!!
Mozda se zemlja uzjebala od ovolikih explozija u Ukrajini????!!!:::))
Sad ce onaj ujkan iz okolice Siska opet moliti za pomoc.Ajte ljudi neshto mu udijelite,kuca mu se nagela.
ZEMLJOTRES I U HRVATSKOJ! Posle Rumunije treslo se i kod Siska
https://www.espreso.co.rs/svet/hrvatska/1232125/zemljotres-u-hrvatskoj
ZEMLJOTRES I U HRVATSKOJ! Posle Rumunije treslo se i kod Siska
https://www.espreso.co.rs/svet/hrvatska/1232125/zemljotres-u-hrvatskoj
mentalitet wrote:škutor wrote:ova teorija zavjere mi nekako nema logiku
Ne znam ja da li je teorija zavjere ili nije ali sam negdje nashao da 110 svetskih znanstvenika tvrdi da to nije teorija zavjere nego stvarnost.E sad ako rvatski mutanti aka srpski preletachi kazu da to nije istina tko sam ja unatoch iznesenim chinjenicama da ih razuvjeravam.Dakle ,shto mi preostaje?Pa jednostavno jebat im mater u sred pichke i zaobici govna .Je' Ttak'?Eto Balkan se drma ,na Baniji trese polagano,ja bi vam svima preporuchio da se pazite unatoch shto ste dovoljno glupi misleci da nece vas.U Rusiji 2 zemljotresa ,kaja znam ali neshto se jebeno deshava ispod zemlje.???!!
šta
sad nisi amer
Gast- Guest
škutor wrote:mentalitet wrote:škutor wrote:ova teorija zavjere mi nekako nema logiku
šta
sad nisi amer
Jarane,ja sam amerikenjac a kad mi se digne kurac onda sam sve ono shto hocu biti i shto zelim biti.Ako nisi primijetio onda cu ti ja dati do znanja da sam na strani svakog humanog ljudskog bica bez obzira koje on vjere ili nacije bio ili boje kozeJ.a se ne svrstavam po anglo_saksonsko_germanskim formulama i izmishljotinama jer sam uvijek svoj ma kako to ponekada teshko bilo.Lav je lav,a hijene su hijene tako je oduvijek bilo i bit ce dok je ljudskog roda.Onaj koji ne poshtuje i ne cijeni sebe (naravno,mora imati zashto) taj ne poshtuje i ne cijeni tudja civilizaciska dostignuca.A gle chuda,krvav si ispod koze kao i pas ali ne lajesh i rezish nego razumno govorish i dokazujesh razliku izmedju dobra i zla shto svaki normalan chovjek na ovoj kugli zemaljskoj radi.Josh jednom,amer sam kada vidim kako prcaju schwabe i rvate ali i ostale koji su bili Hitlerovi saveznici i koji misle da su pametni da je doshlo vrijeme da mogu opet propagirati i provoditi ideje zla koje su duboko utkane u temelje rvatskog animalnog bica.Jesi zadovoljan?Mozda je malo opshirno,ali budalama morash tako jer su polupismena primitivna bagra koja malo znaju pa im onda morash crtati ko djeci u prvom razredu osnovne.
NIJEDNO DOBRO SE NEMOŽE OSTVARITI BEZ UNIŠTENJA ZLA
uništiti zlo se može samo sa korištenjem zla za oruđe
takovi ka ti su zlo ,, radi vas se opetovano mora koristiti zlo
samo zato šta neznaš šta si
uništiti zlo se može samo sa korištenjem zla za oruđe
takovi ka ti su zlo ,, radi vas se opetovano mora koristiti zlo
samo zato šta neznaš šta si
Gast- Guest
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» KOja jebena gamad.. gle HDZ i SDP zajedno
» Jebena 2020. nikako završiti... :(
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 4. DIO – SINTEZA: TKO ĆE BITI JEBENA STRANKA?
» SKANDAL:Vujovic izvrjedjao mjesto Sv.Martin na Muri!Kakva je ovo jebena vukojebina
» KOja jebena gamad.. gle HDZ i SDP zajedno
» Jebena 2020. nikako završiti... :(
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 4. DIO – SINTEZA: TKO ĆE BITI JEBENA STRANKA?
» SKANDAL:Vujovic izvrjedjao mjesto Sv.Martin na Muri!Kakva je ovo jebena vukojebina
Page 8 of 8