JEBENA VREMANA 7,8 u turskoj
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
JEBENA VREMANA 7,8 u turskoj
https://www.index.hr/vijesti/clanak/katastrofalan-potres-u-turskoj-gradovi-sravnjeni-stotine-mrtvih-tisuce-ozlijedjenih/2435565.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d
Gast- Guest
Re: JEBENA VREMANA 7,8 u turskoj
Cijela zgrada se srušila satima nakon potresa! U južnoj Turskoj više od 1700 srušenih građevina
U Turskoj se nakon potresa urušila tvrđava stara više od 2000 godina
Ilustracija: EPA
U Turskoj se nakon potresa urušila tvrđava stara više od 2000 godina
Ilustracija: EPA
2014-04-16
za minut i pol
Strašno
2014-04-16
gadno , bude steta kao u ukrajini i 1/3 mrtvih isto ,ovako na prvu
da manje korumpirana vlast i bolji standardi gradnje/kontrole bilo bi manje zrtava
s druge strane turska ima veliku zajednicu relativno bogate dijaspore i voljni moment gradjanstva
treba sad pomoci turskom narodu bez zadrske
da manje korumpirana vlast i bolji standardi gradnje/kontrole bilo bi manje zrtava
s druge strane turska ima veliku zajednicu relativno bogate dijaspore i voljni moment gradjanstva
treba sad pomoci turskom narodu bez zadrske
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
7.5-7.8 po rihteru, to je razina potresa koji je 10-15x jači nego onaj u petrinji ili 100x jači nego potres u Zagrebu gdje još je pun grad ruševina.
baš danas u kafiću, moja zgrada gdje iman stan koji sam kupio nedavno, zadnja izgradnja u jugi, znam kada sam išao proširiti utičnicu za struju, dakle par cm3 betona izbit štemalicom, da sam se jebava uru vremena koliko su tvrdi ti nosivi zidovi.
iako sam sazna jutros da je u dva portuna do, jedan debil srušio dio nosivog zida zgrade da bi napravio dodatna vrata za sobu, tamo za vrijeme domovinskog rata, ovaj kaže da će sada gledati ga prijaviti. kakvi imbecili .
baš danas u kafiću, moja zgrada gdje iman stan koji sam kupio nedavno, zadnja izgradnja u jugi, znam kada sam išao proširiti utičnicu za struju, dakle par cm3 betona izbit štemalicom, da sam se jebava uru vremena koliko su tvrdi ti nosivi zidovi.
iako sam sazna jutros da je u dva portuna do, jedan debil srušio dio nosivog zida zgrade da bi napravio dodatna vrata za sobu, tamo za vrijeme domovinskog rata, ovaj kaže da će sada gledati ga prijaviti. kakvi imbecili .
broj mrtvih preko 1500 u Turskoj i Siriji
2014-04-16
crvenkasti wrote:Užas
kad se sitin medicinske gamadi koja uživa gledat kako pacijenti pate dok se oni mentalno pripremaju za rad i onda fajrunt
e tu gamad smo bogovima zvali u koroni,,,,spasiteljima ,, a ni tad većina nije radio ni 20% onog šta je plaćen
tako ćemo hvalit ove idiote koji su po seizmološkoj liniji stavili prometnice
Gast- Guest
vrijedno upamtiti
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/brat-naseg-sjajnog-rukometasa-pas-mi-je-spasio-zenu-reci-cu-vam-sto-je-napravio-punu-minutu-prije-potresa-15303000
- Sreća je da je naš pas počeo zavijati minutu prije, tako da ju je probudio, a kada je, kako kaže, počeo udarati jako, pokupila je naše dokumente i izašla na cestu.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/brat-naseg-sjajnog-rukometasa-pas-mi-je-spasio-zenu-reci-cu-vam-sto-je-napravio-punu-minutu-prije-potresa-15303000
- Sreća je da je naš pas počeo zavijati minutu prije, tako da ju je probudio, a kada je, kako kaže, počeo udarati jako, pokupila je naše dokumente i izašla na cestu.
Gast- Guest
Eto kakav smo nakaradni svijet postali....škutor wrote:vrijedno upamtiti
Čak i u potresu je paščad važnija od ljudi.
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:Eto kakav smo nakaradni svijet postali....škutor wrote:vrijedno upamtiti
Čak i u potresu je paščad važnija od ljudi.
jes da je od putinovca,,,,al priviše
Gast- Guest
Jeboihled, imaš na stotine mrtvih ljudi, porušeno priko tisuću ipo objekata, a tema u novinama je vreća buha.
Biće ga koja buha ugrizla pa je đukac počeo zavijat.
Guest- Guest
Psi osjete.zoro osvetnik wrote:Jeboihled, imaš na stotine mrtvih ljudi, porušeno priko tisuću ipo objekata, a tema u novinama je vreća buha.
2014-04-16
immortal wrote:Psi osjete.zoro osvetnik wrote:Jeboihled, imaš na stotine mrtvih ljudi, porušeno priko tisuću ipo objekata, a tema u novinama je vreća buha.
zato putinovac ne osjeća
Gast- Guest
u mom mistu su cigani trinestim čulom osjetili pijavicu i dan prije iselili sa livade ,,,, sutra pijavica sve posrkala sa te livade i bacila 20km dalje
Gast- Guest
Ne možemo mi to znat. Nismo psi.škutor wrote:immortal wrote:Psi osjete.zoro osvetnik wrote:Jeboihled, imaš na stotine mrtvih ljudi, porušeno priko tisuću ipo objekata, a tema u novinama je vreća buha.
zato putinovac ne osjeća
To su priće "znanstvenika" za malu djecu.
Guest- Guest
A u mom mistu Eskimi osjete kad slonovi namjeravaju napast čudnovate kljunaše, pa počnu kukurikat.škutor wrote:u mom mistu su cigani trinestim čulom osjetili pijavicu i dan prije iselili sa livade ,,,, sutra pijavica sve posrkala sa te livade i bacila 20km dalje
Guest- Guest
zoro osvetnik wrote:A u mom mistu Eskimi osjete kad slonovi namjeravaju napast čudnovate kljunaše, pa počnu kukurikat.škutor wrote:u mom mistu su cigani trinestim čulom osjetili pijavicu i dan prije iselili sa livade ,,,, sutra pijavica sve posrkala sa te livade i bacila 20km dalje
idupizdumaterinu ,,,, pišen šta san svojin očin vidija ,,,dan prije iselili ,, a tu bili 20 godina
poslje ih pitali ,,,nisu znali što idu
Gast- Guest
Vidija si svojim očima kako paščad i cigani nešto osjete?!škutor wrote:zoro osvetnik wrote:A u mom mistu Eskimi osjete kad slonovi namjeravaju napast čudnovate kljunaše, pa počnu kukurikat.škutor wrote:u mom mistu su cigani trinestim čulom osjetili pijavicu i dan prije iselili sa livade ,,,, sutra pijavica sve posrkala sa te livade i bacila 20km dalje
idupizdumaterinu ,,,, pišen šta san svojin očin vidija ,,,dan prije iselili ,, a tu bili 20 godina
poslje ih pitali ,,,nisu znali što idu
Tupino, to se ne može vidit očima. To su izmišljotine koje si popušio.
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Merkel prvi put otvoreno zaprijetila sankcijama Turskoj zbog zatvorenih njemackih drzavljana u Turskoj
» KOja jebena gamad.. gle HDZ i SDP zajedno
» Jebena 2020. nikako završiti... :(
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 4. DIO – SINTEZA: TKO ĆE BITI JEBENA STRANKA?
» SKANDAL:Vujovic izvrjedjao mjesto Sv.Martin na Muri!Kakva je ovo jebena vukojebina
» KOja jebena gamad.. gle HDZ i SDP zajedno
» Jebena 2020. nikako završiti... :(
» POLITIKA SLOBODNOG IZBORA – 4. DIO – SINTEZA: TKO ĆE BITI JEBENA STRANKA?
» SKANDAL:Vujovic izvrjedjao mjesto Sv.Martin na Muri!Kakva je ovo jebena vukojebina
Page 1 of 8