ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ono kad te lavrov nahvali

Go down

ono kad te lavrov nahvali Empty ono kad te lavrov nahvali

Post by debotoijusto 1/18/2023, 10:52

RUSKI šef diplomacije Sergej Lavrov danas je pohvalio nedavnu izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića. Lavrov je tako danas, govoreći na godišnjoj press-konferenciji u Moskvi, rekao sljedeće: "Nedavno je hrvatski predsjednik Milanović rekao da je ovo NATO-ov rat. To je iskreno i pošteno."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/lavrov-nahvalio-milanovica-njegova-izjava-je-iskrena-i-postena/2430115.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

ono kad te lavrov nahvali Empty Re: ono kad te lavrov nahvali

Post by debotoijusto 1/18/2023, 10:53

aj ja ja....
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 10:59

Treba shvatit da je ruska vojska doživjela brutalni poraz i da ruskoj vojsci a i Putinu treba narativ kako oni vode rat protiv NATO-a itd.

Mislim gdje ćeš izgubit od jedne Ukrajine jel ? Ovako manje boli kad raji u Rusiji prodaš priču da ruska vojska ratuje ( puši žestoko u Ukrajini ) jer ratuje s NATO-om.

Putin je naredio napad a vojni vrh je neposoban i ovo im dobro dođe pred domaćom publikom da eto tamo neki predsjednik Hrvatske, članice NATO-a otvoreno kaže da oni u osnovi vode rat s cijelim NATO-om a ne samo Ukrajinom itd.

Klimaju se fotelje u Kremlju a posebno onome u glavnoj fotelji a samim time i svim njegovim dvorskim pažanima i ovo im je kao neko vađenje da umanje štetu koju su sami tamo izazvali a doživjeli brutalan poraz s tendencijom da bude i fatalno brutalan poraz za Rusiju u konačnici a samim time i njihove fotelje pa u konačnici i glave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 1/18/2023, 12:22

Lavrov je zaboravio spomenuti da je Milanović na samom početku rata nedvosmisleno osudio rusku agresiju na Ukrajinu, a napade ruskih vojnih snaga okarakterizirao neprihvatljivim kršenjem ukrajinskog suvereniteta i pozvao Rusiju na prekid napada. Konjski naočnjaci, kao i uvijek, ideološke zasljepljenike čine nepismenim i gluhim za te nepobitne činjenice.

Zoks je i u ovom slučaju rekao istinu. Koliko je sve to politički mudro za državu i za njega samoga (ne bi bilo čudno da ga spopadne neka rijetka, čudna i neizlječiva vrsta raka), to je već drugo pitanje. Jasno je da je Čramp svojim nediplomatskim imao utjecaja i na njegov stil ophođenja s javnošću i protivnicima. Problem je jedino u tome da ako ciglasta konjusina nešto radi, to ne znači da isto nekažnjeno može i žaba krastača  :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 12:33

Milanović je nebitan iz točke gledišta ovih u NATO-u i bijeloj kući jer on nema nikakve poluge vlasti pa da nešto odlučuje i diktira. Može samo prdekat a kad bi se oni bavili svakim prdekalom koji nešto prdeka a isti je odnosno su nebitni pa mogli bi cijeli život samo trčkarat naokolo za takvima a ovi bi opet nicali ko gljive nakon kiše. Ne isplati se. Ignoriraju ga i gotovo. Šta će se s nebitnom budaletinom zajebavat. Uostalom Milanovic i nije protiv NATO-a da ni s te strane im nije prijetnja nego opet igra za njih ako gazda malo jače drekne.

Poanta bi bila da ga smatraju nebitnim i ne prijetnjom za njihove bitne planove.

Veća sam im ja prijetnja al za mene i ne znaju da uopće i postojim. Ja sam agent tajne organizacije za koju ni njeni pripadnici ne znaju da su agenti iste. :D  Mogu nam ga popušit. Pozdrav od galaktičke konfederacije gubo hibridna reptiloidna skupa sa svim svojim ljudskim slugama na ovoj planeti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 1/18/2023, 12:43

RayMabus wrote:Milanović je nebitan iz točke gledišta ovih u NATO-u i bijeloj kući...
Bitan je nama iz naše točke gledišta jer bi se i njemu i nama ovakve izjave mogle obiti o glavu... ili pak obrnuto. To tek ostaje da se vidi. On pak što je nepobitno je da su 95 % naših koji ga napadaju politički Stivi Vonderi  :)
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 12:46

zganci_i_jetrica wrote:
RayMabus wrote:Milanović je nebitan iz točke gledišta ovih u NATO-u i bijeloj kući...
Bitan je nama iz naše točke gledišta jer bi se i njemu i nama ovakve izjave mogle obiti o glavu... ili pak obrnuto. To tek ostaje da se vidi. On pak što je nepobitno je da su 95 % naših koji ga napadaju ideološki Stivi Vonderi  :)
Sine , ja san završija s njima kad su i po četvrti put podržali Komšića ( drugim riječima meni rekli da odjebem i da će oni akko su oni zamislili i da ih boli kurac za mene i šta ja oću itd ).

Pa jel ti čitaš šta ti ja postam ?

Ponovit ću ti sad opet u idućem postu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 12:48

Stvaramo novi svijet.

Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.

Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.

AJTE BOG.

---

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 1/18/2023, 12:58

RayMabus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
Bitan je nama iz naše točke gledišta jer bi se i njemu i nama ovakve izjave mogle obiti o glavu... ili pak obrnuto. To tek ostaje da se vidi. On pak što je nepobitno je da su 95 % naših koji ga napadaju ideološki Stivi Vonderi  :)
Jes' ti lud? Pa naravno da ne. :P
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 13:02

zganci_i_jetrica wrote:
RayMabus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
Luđaci ne prognoziraju ovako dobro tijek ratova i događaja u toj mjeri da su bolji i od američke CIA i Putinovg FSB-a.

----------

by RayMabus Sun 23 Jan - 9:50

Ne postoji izlika da Rusija pod Putinom krene vojno na Ukrajinu. Sve su to izlike za napad ako krene.

Ja sam namjerno sebe postavio na Karpate. Otvorio sam mu prostor za napad.

Procjenjujem koliko je glup.

-

23.01.2022
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 13:12

Milanovic je za njih nebitan. Pijun na šahovskoj ploči od nikakve važnosti. Netko tko im viče nešto al su oni toliko puni ega i sebe da to gledaju s tolike visine da ga i ne žele primjetiti.

On igra svoju igru u tom sistemu kao neka vrst zvučnika koja im pokazuje di su izginuli ( planiram ih sve pobit, piše ti gore u onom postu da stvaram novi svijet ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/18/2023, 14:23

zoki ima kompleks ne sudjelovanja u domovinskom ratu ali nesumnjivo manji od plenkija..ovaj kao da zeli da nas uvuce u sukob totalno da bi zadovoljio ego i kompleks..ali svejedno sa tim ne moze sprati svoju sramotu koliko god optuzivao druge za sramotu u ovom slucaju...samo postoji razlika...plenki ne bi ovdje docekao mozebitne rakete vec drugdje..i to je ono na sto upozoravaju svi relevantniji faktori..jer poslovica kaze ko je jednom pobjegao bjezi stalno..ali problem je sto su takvi perolozaci i kad zakuhaju briga za druge on je svoju 'nisiju' i zadovoljstinu ispunio
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/18/2023, 14:31

'znaci tri lekarke'...'ne bih sad o tome'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by zganci_i_jetrica 1/18/2023, 17:26

RayMabus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
RayMabus wrote:
zganci_i_jetrica wrote:
Luđaci ne prognoziraju ovako dobro tijek ratova i događaja u toj mjeri da su bolji i od američke CIA i Putinovg FSB-a.
Ma znaš ti i sam da ti je zvonik pun šišmiša :P ..., if you catch my drift ;) Ne doimaš mi se zloćudno, ali človek, naj se jezit, tvoj stream of consciousness promatram samo sa strane... tak' da ono :)
zganci_i_jetrica
zganci_i_jetrica

2021-06-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 1/18/2023, 17:38

zganci_i_jetrica wrote:

tvoj stream of consciousness promatram samo sa strane... tak' da ono :)
Samo ti promatraj ( sa strane ). Uzmi kokice i uživaj. Počima kino. Cinestar.

:popcorn

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.

Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.

Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.

General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics