Iznenada umro splitski chef Veljko Lipšanović (45)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iznenada umro splitski chef Veljko Lipšanović (45)
Ae...kardiovaskularne bolesti prije cjepiva su bile praktički nepoznanica, a to što današnja ekipa nakon 30 i neke ima trostruko povišene vrijednosti LDL kolesterola u odnosu na prijašnje generacije, o tome ne treba lametirati previše...jer Pfizer je vodeći svjetski ubojica...nakon toga deset redova prazno pa onda ide recimo možda Putin...
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Ae...kardiovaskularne bolesti prije cjepiva su bile praktički nepoznanica, a to što današnja ekipa nakon 30 i neke ima trostruko povišene vrijednosti LDL kolesterola u odnosu na prijašnje generacije, o tome ne treba lametirati previše...jer Pfizer je vodeći svjetski ubojica...nakon toga deset redova prazno pa onda ide recimo možda Putin...
Kakav crni Putin, valjda 5G mreža koja mu je usadila ideju da napadne narod od 45 milijuna ljudi, njima nepojmljivu hrabrost, i zavuklo strah u kosti crvenoarmejcima.
Stići će i njih ukrajinska ruka i u Rusiji.
niels-
2021-04-26
Al tu se i vino ubraja i pivo:)darth_vader wrote:dijagram wrote:Moja teorija je da se ljudi pored puno drugih stvari ponajvise ubijaju hranom.aben wrote:Ako je bi športaš, i unda se preboci na teću, to je dovoljno rizično somo po sebi
Hrana je gora od svih opijata zajedno, slažem se
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
Nista od svega bez ljudi gusteraniels wrote:darth_vader wrote:Ae...kardiovaskularne bolesti prije cjepiva su bile praktički nepoznanica, a to što današnja ekipa nakon 30 i neke ima trostruko povišene vrijednosti LDL kolesterola u odnosu na prijašnje generacije, o tome ne treba lametirati previše...jer Pfizer je vodeći svjetski ubojica...nakon toga deset redova prazno pa onda ide recimo možda Putin...
Kakav crni Putin, valjda 5G mreža koja mu je usadila ideju da napadne narod od 45 milijuna ljudi, njima nepojmljivu hrabrost, i zavuklo strah u kosti crvenoarmejcima.
Stići će i njih ukrajinska ruka i u Rusiji.
Vi obicni smrtnici ih ne vidite ali, mi koji imamo radare, plenki, wolf, ja, ...nama ne mogu promaknuti sjene njihovih repina kad zamicu za ugao.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader wrote:Ae...kardiovaskularne bolesti prije cjepiva su bile praktički nepoznanica, a to što današnja ekipa nakon 30 i neke ima trostruko povišene vrijednosti LDL kolesterola u odnosu na prijašnje generacije, o tome ne treba lametirati previše...jer Pfizer je vodeći svjetski ubojica...nakon toga deset redova prazno pa onda ide recimo možda Putin...
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Još jedan protivnik Putina iznenada umro
» BRITANSKI TURISTA IZNENADA UMRO TOKOM ODMORA U HRVATSKOJ
» Veljko Miljević: I ja sam Mason
» Veljko Marić pretukao suprugu pa opet završio u zatvoru
» IQ SDP-a iznenada porastao
» BRITANSKI TURISTA IZNENADA UMRO TOKOM ODMORA U HRVATSKOJ
» Veljko Miljević: I ja sam Mason
» Veljko Marić pretukao suprugu pa opet završio u zatvoru