Iznenada umro splitski chef Veljko Lipšanović (45)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Iznenada umro splitski chef Veljko Lipšanović (45)
U SPLITU je jučer iznenadnom smrću u 45. godini preminuo chef Veljko Lipšanović, piše Dalmatinski portal.
https://www.index.hr/magazin/clanak/iznenada-umro-splitski-chef-veljko-lipsanovic-45/2429996.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d
Bavio se boksom, kuhao Pierceu Brosnanu
Lipšanović se nekada bavio boksom. Nakon nekoliko mjeseci treniranja postao je juniorski prvak Hrvatske, ušao u juniorsku reprezentaciju te krenuo osvajati medalje i nizati dobre rezultate, što je poslije nastavio i kao senior. No rukavice, ring te odličja na sportskim turnirima odlučio je zamijeniti kulinarskim natjecanjima.https://www.index.hr/magazin/clanak/iznenada-umro-splitski-chef-veljko-lipsanovic-45/2429996.aspx?index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_d
zganci_i_jetrica- Posts : 1419
2021-06-05
Re: Iznenada umro splitski chef Veljko Lipšanović (45)
Sa 45 godina je ipak bio premlad za umrijeti. Sućut obitelji.
2021-06-05
od čega ovaj umro? sportaš, jak kao zvijer, izgleda 10godina mlađi, vrstan kuhar koji se zdravo hrani, redovito trenira?
od čega je umro bogte?
od čega je umro bogte?
reci cjepivo nemoj se stiditAssadNaPodmornici wrote:od čega ovaj umro? sportaš, jak kao zvijer, izgleda 10godina mlađi, vrstan kuhar koji se zdravo hrani, redovito trenira?
od čega je umro bogte?
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
darth_vader likes this post
veber-
2014-12-30
Umro i Ukrajinski kosarkas 33 godine skoro od misica srca, zastoj.
Vakcina.
Vakcina.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
nekada se to zvalo kuvar...
i nije bila glavna vijest ako bi umro...
ko da je umro postolar, dimnjačar, urar i sl. ...
sada su kuvari 'chefovi' i poznati su široj javnosti...
postolari i urari su izumrla zanimanja...
a dimnjačare nitko ne šljivi ionako...
svijet se promijenio...
i nije bila glavna vijest ako bi umro...
ko da je umro postolar, dimnjačar, urar i sl. ...
sada su kuvari 'chefovi' i poznati su široj javnosti...
postolari i urari su izumrla zanimanja...
a dimnjačare nitko ne šljivi ionako...
svijet se promijenio...
nikidan trčin ja i počelo me nešto sezati u prsima.. uhvatim se ja, stanem, i sebe utješim - fala kurcu nisam cijepljen, vjerojatno istega mišić jer sam dan prije iša u gym. :D
zamisli da sam cijepljen, tresa bi se sada non stop kao što ekipa koga god znam, svima je žao što su se cijepili .. (na sreću od mlađe ekipe većina se nije cijepila)
zamisli da sam cijepljen, tresa bi se sada non stop kao što ekipa koga god znam, svima je žao što su se cijepili .. (na sreću od mlađe ekipe većina se nije cijepila)
cjepio seAssadNaPodmornici wrote:od čega ovaj umro? sportaš, jak kao zvijer, izgleda 10godina mlađi, vrstan kuhar koji se zdravo hrani, redovito trenira?
od čega je umro bogte?
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
inače od frenda nova curka..
njezin brat (u 20tim) za vrijeme ove prevare cijepio se protiv novinarske prehlade i od tada non stop na pretragrama jer ima problema sa srcem. baš kada je vidim , pitati cu je detalje
usput ne znam jeste li primjetili, sada ova sezona gripe i prehlada, barem se meni čini, da ekipa koja je cijepljena da ih sastavi pun kurac jače i puno duže traje. to je ovako moja "observacija" , naravno da ne znači ništa, ali primjetio sam da i slično drugi ljudi komentiraju, čak i cijepljeni,
btw ovo nije teorija "zavjere" dokazano je da cijepiva imaju negativni efekt na imunitet, kratkoročno mogu podići zaštitu , međutim svako novo boostanje roka imunitet
njezin brat (u 20tim) za vrijeme ove prevare cijepio se protiv novinarske prehlade i od tada non stop na pretragrama jer ima problema sa srcem. baš kada je vidim , pitati cu je detalje
usput ne znam jeste li primjetili, sada ova sezona gripe i prehlada, barem se meni čini, da ekipa koja je cijepljena da ih sastavi pun kurac jače i puno duže traje. to je ovako moja "observacija" , naravno da ne znači ništa, ali primjetio sam da i slično drugi ljudi komentiraju, čak i cijepljeni,
btw ovo nije teorija "zavjere" dokazano je da cijepiva imaju negativni efekt na imunitet, kratkoročno mogu podići zaštitu , međutim svako novo boostanje roka imunitet
Izgleda da se nije baš dobro baviti sportom (cardio napor?) nakon ovog cjepiva.
nije svima tako, ali po nekom "random kriteriju" ovo cijepivo najviše sjebava srca muškaraca koji su sportaši.catabbath wrote:Izgleda da se nije baš dobro baviti sportom (cardio napor?) nakon ovog cjepiva.
čitao sam neka objašnjenja zašto je tako ali zaboravih detalje..
usput dodatno boostanje izgleda da sjebava imunitet, to sva istraživanja potvrđuju, tako da ekipa komentira po internetu, da od kada su cijepljeni imaju problema sa disanjem, virozama, astmom itd. to pogađa opet koliko sam skužio po nekom "random" ključu sve dobne skupine u nekom postotku.
e da, još prije godinu ipo dana, gnječ i slovoslagar su stavljali radove gdje cijepivo napada spolne stanice i muškaraca i žena.
to je ono što je dokazano.
ostaje ono što je još domazet lošo rekao da će ta MNRA cijepiva uzrokovati eksploziju broja rakova kroz par godina, za sada nema dokaza za tako nešto, od svih negativnih nuspojava jedino se to za sada nije ostvarilo
Ako je bi športaš, i unda se preboci na teću, to je dovoljno rizično somo po sebi
2014-04-16
Moja teorija je da se ljudi pored puno drugih stvari ponajvise ubijaju hranom.aben wrote:Ako je bi športaš, i unda se preboci na teću, to je dovoljno rizično somo po sebi
dijagram-
2015-08-09
Kakav crni strah, niceg se ne smijes bojati.AssadNaPodmornici wrote:nikidan trčin ja i počelo me nešto sezati u prsima.. uhvatim se ja, stanem, i sebe utješim - fala kurcu nisam cijepljen, vjerojatno istega mišić jer sam dan prije iša u gym. :D
dijagram-
2015-08-09
Definitivno, a ovoga su uz to u mladosti tukli po glovi..dijagram wrote:Moja teorija je da se ljudi pored puno drugih stvari ponajvise ubijaju hranom.aben wrote:Ako je bi športaš, i unda se preboci na teću, to je dovoljno rizično somo po sebi
2014-04-16
Da li je u ovom slučaju i cjepivo igralo neku ulogu, to nikada nećemo saznati, ali činjenica je da globalno ima sve više ovakvih čudnih iznenadnih smrti relativno mladih ljudi. To da je 'Murica Pfizeru dala imunitet od bilo kakvih kasnijih optužbi za eventualnu štetu načinjenu netestiranim cjepivom, sigurno ne pridonosi vjeri u njegovu bezopasnost.debotoijusto wrote:reci cjepivo nemoj se stiditAssadNaPodmornici wrote:od čega ovaj umro? sportaš, jak kao zvijer, izgleda 10godina mlađi, vrstan kuhar koji se zdravo hrani, redovito trenira?
od čega je umro bogte?
2021-06-05
fora mi je što ekipa priča kojima je cijepivo sjebalo zdravlje da će tužiti okolo državu, fajzera itd.. međutim lipo vam piše kada uzimate cijepivo - da ga uzimate dobrovoljno i da se odričete od bilo kakve odgovornosti. iako vas je država prisilila na to.
inače opet dolazi onaj famozni meme, prije godinu dana država i novinari su se zanimali u tvoj status "jesi li cijepljen" itd, međutim, sada svi skrivaju statuse o cijepljenih osoba .. kada netko umre i pitaš jel bio cijepljen - "to je osobna stvar, tajna, itd" :D
inače opet dolazi onaj famozni meme, prije godinu dana država i novinari su se zanimali u tvoj status "jesi li cijepljen" itd, međutim, sada svi skrivaju statuse o cijepljenih osoba .. kada netko umre i pitaš jel bio cijepljen - "to je osobna stvar, tajna, itd" :D
dijagram wrote:Moja teorija je da se ljudi pored puno drugih stvari ponajvise ubijaju hranom.aben wrote:Ako je bi športaš, i unda se preboci na teću, to je dovoljno rizično somo po sebi
Hrana je gora od svih opijata zajedno, slažem se
darth_vader-
2014-04-17
niels-
2021-04-26
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Još jedan protivnik Putina iznenada umro
» BRITANSKI TURISTA IZNENADA UMRO TOKOM ODMORA U HRVATSKOJ
» Veljko Miljević: I ja sam Mason
» Veljko Marić pretukao suprugu pa opet završio u zatvoru
» IQ SDP-a iznenada porastao