2022 SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 34
Page 28 of 34 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34
Re: 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
Situacija kod trećeg pogotka Argentinaca bila je takva da je Messi naletio na odbijenu loptu i zapucao prema golu. Branič Francuza Jules Kounde izbacio je loptu iz mreže, ali ona je već čitavim obujmom prešla gol liniju, stoga je zgoditak bio regularan. Ono što se smatra neregularnim kod te situacije jest prikaz u kojemu se vidi kako su dvojica Argentinaca s klupe za rezervne igrače već na terenu, spremni za slavlje, prije nego li je lopta prešla crtu. Što je strogo zabranjeno.
Potom su se pozvali i na pravilnik koji detaljno opisuje ovakvu situaciju:
Pravilo 3, paragraf 9 Pravila nogometa kaže: "Ako, nakon što je postignut gol, sudac postane svjestan prije nastavka igre da je još jedna osoba bila na terenu u trenutku kada je pogodak postignut: sudac mora poništiti pogodak ako je dodatna osoba bila: zamjena, zamijenjeni igrač, isključeni igrač ili službena osoba momčadi koja je postigla gol; igra mora biti nastavljena izravnim slobodnim udarcem s mjesta gdje je bila dodatna osoba.
Potom su se pozvali i na pravilnik koji detaljno opisuje ovakvu situaciju:
Pravilo 3, paragraf 9 Pravila nogometa kaže: "Ako, nakon što je postignut gol, sudac postane svjestan prije nastavka igre da je još jedna osoba bila na terenu u trenutku kada je pogodak postignut: sudac mora poništiti pogodak ako je dodatna osoba bila: zamjena, zamijenjeni igrač, isključeni igrač ili službena osoba momčadi koja je postigla gol; igra mora biti nastavljena izravnim slobodnim udarcem s mjesta gdje je bila dodatna osoba.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
https://www.fourfourtwo.com/news/argentinas-third-goal-in-world-cup-final-should-have-been-disallowed-regulations-state
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
Cujem da od lipnja cijeli split postaje grad ateista nakon livajine izjave
2022-10-28
MAMA SE JAVILA A I SEKA: NISU ZADOVOLJNE ORGANIZACIJOM NIT PRIJEMOM.
NAJGORE PRVENSTVO IKADA.
RECE MAMA A SEKA POTVRDILA.
NAJGORE PRVENSTVO IKADA.
RECE MAMA A SEKA POTVRDILA.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Istina ... Nikada u povijesti nisu krali k'o za Blessija i Argentinu na ovom SP-u ... Tol'ko su mi sve to ogadili da sam nakon onog prvog izmišljenog penala za Blessija i Argentinu prestao gledati utakmicu ...
Zeko-
2015-08-26
Noor likes this post
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A i placena drolja se javila.
Cr7 is the best
Cr7 is the best
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
čak i brazilci slave messija kao GOAT-a, realovci, svi su sej javili, svi živi osim pederka...
samo tu par pacijenata s foruma piše o nekakvim nepostojećim krađama
sramotno
samo tu par pacijenata s foruma piše o nekakvim nepostojećim krađama
sramotno
End- Posts : 21177
2015-08-25
ove sezone messi ruši još jedan ogroman rekord, postaje najtrofejniji igrač u povijesti nogometa..
alves je na 43, a messi na 42 trofeja..
alves je na 43, a messi na 42 trofeja..
2015-08-25
Messi vs an egg has been more competitive than Messi vs Ronaldo
BREAKING: THE EGG HAS BEEN SCRAMBLED!
56,200,000 Likes in 36 hours
Lionel Messi officially holds the world record for the most liked post on Instagram.
BREAKING: THE EGG HAS BEEN SCRAMBLED!
56,200,000 Likes in 36 hours
Lionel Messi officially holds the world record for the most liked post on Instagram.
2015-08-25
sve se isplatilo, gledati svaku utakmicu messija, u dresu barce i argentine, nekad u 3 sata poslije ponoći, čak i prijateljske....
to se jednostavno nije smjelo propustiti jer znali smo da se ovo događa jednom u životu, jednom u stotine i tisuće godina...
a svi oni koji su to propustili i hejtali mogu samo žaliti jer uskratili su si veliku sreću i zadovoljstvo.
osjećam se presretno i ispunjeno, privilegirano.
hvala vam svima. posebno mojim roditeljima.
to se jednostavno nije smjelo propustiti jer znali smo da se ovo događa jednom u životu, jednom u stotine i tisuće godina...
a svi oni koji su to propustili i hejtali mogu samo žaliti jer uskratili su si veliku sreću i zadovoljstvo.
osjećam se presretno i ispunjeno, privilegirano.
hvala vam svima. posebno mojim roditeljima.
2015-08-25
Evo ga…
Opet se prisalta sa Dinama na Messija…
:D
Opet se prisalta sa Dinama na Messija…
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
End wrote:
[size=40]When FIFA says the GOAT debate is settled[/size]
Ovo me podsjeca na nase direktore koji si sami urucuju nagrade za postignuca i bonuse koji idu uz njih
2022-10-28
fridrih_niche wrote:Evo me…
Opet se prisalta s trave na koku…
2015-08-25
cestit bozic i sretna nova godina.
EstebanEnrique-
2014-04-16