2022 SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 34
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Re: 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
to si u pravufridrih_niche wrote:Marof ih obožava…End wrote:bolji su kuzma i shaka zulu jel lapane sektaski
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
Od ovih politicara i skupljanja jeftinih političkih poena na doceku igracima jedino je jadniji endic i njegova drkica na messi-a...
Guest- Guest
drago mi je da si konačno skužioAndreas Goldberger wrote:Od ovih politicara i skupljanja jeftinih političkih poena na doceku igracima jedino sam jadniji ja kao zatucana lopvska sekturina i moja drkica na sektu...
2015-08-25
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Nemoj, Zekane, samo nemoj…Zeko wrote:Ti ne da nemaš pojma o nogometu što dokazuješ tu svakodnevno, ti nemaš pojma ni o muzici ...fridrih_niche wrote:U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
:D
Treća liga za velikane…
;)
:(
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
A di je Davor brend Suker, nije bio na SP? Jeli cestitao?
Jeli mu kriminalac u bijegu vratio dug za jamcevinu?
Jeli mu kriminalac u bijegu vratio dug za jamcevinu?
Guest- Guest
Hvala ti Boze sto zivim u vrijeme Njehova carskog velicanstva Lea Messija.
Niski cigan se ubio ood bola
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Hvala ti Boze sto zivim u vrijeme Njehova carskog velicanstva Lea Messija.
2015-08-25
Did you know
Maradona never won a Copa America
Pele never played in Europe
Ronaldo O Fenômeno never won a UCL
Cruyff never won a World Cup
Cristiano never won a World Cup
Lionel Messi has won it all
Maradona never won a Copa America
Pele never played in Europe
Ronaldo O Fenômeno never won a UCL
Cruyff never won a World Cup
Cristiano never won a World Cup
Lionel Messi has won it all
2015-08-25
Izbacena ciganstura iz reprezentacije portugala
Smeta suigracima
Nezele ga nigdje.
Dokle maleni Bog dize Boginju i zauvijek stavlja pecat na svaku debatu i pitanje tko je najveci.
Vise rasprave nema ako je ikad i bilo.
HVALA TI LEO STO POSTOJIS.
Smeta suigracima
Nezele ga nigdje.
Dokle maleni Bog dize Boginju i zauvijek stavlja pecat na svaku debatu i pitanje tko je najveci.
Vise rasprave nema ako je ikad i bilo.
HVALA TI LEO STO POSTOJIS.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
vadenje Girouda je bila kardinalna greška, pokušana šok terapija ali da je ostao igrati taj zip bi utrpao bar 1 gol, i sad bi žabari ljubili zlato a ne čmargentinci
Gracias Dios para Leo
2015-09-13
8. Baloon d or po redu.
Pedercina ce se bacit krokodilima
Pedercina ce se bacit krokodilima
2015-09-13
Ronaldo će stvarno sebi oduzet život…
Messi ga je dotuka skroz…
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Ti si genijalac ...fridrih_niche wrote:Ronaldo će stvarno sebi oduzet život…
Zeko-
2015-08-26
Situacija kod trećeg pogotka Argentinaca bila je takva da je Messi naletio na odbijenu loptu i zapucao prema golu. Branič Francuza Jules Kounde izbacio je loptu iz mreže, ali ona je već čitavim obujmom prešla gol liniju, stoga je zgoditak bio regularan. Ono što se smatra neregularnim kod te situacije jest prikaz u kojemu se vidi kako su dvojica Argentinaca s klupe za rezervne igrače već na terenu, spremni za slavlje, prije nego li je lopta prešla crtu. Što je strogo zabranjeno.
Potom su se pozvali i na pravilnik koji detaljno opisuje ovakvu situaciju:
Pravilo 3, paragraf 9 Pravila nogometa kaže: "Ako, nakon što je postignut gol, sudac postane svjestan prije nastavka igre da je još jedna osoba bila na terenu u trenutku kada je pogodak postignut: sudac mora poništiti pogodak ako je dodatna osoba bila: zamjena, zamijenjeni igrač, isključeni igrač ili službena osoba momčadi koja je postigla gol; igra mora biti nastavljena izravnim slobodnim udarcem s mjesta gdje je bila dodatna osoba.
Potom su se pozvali i na pravilnik koji detaljno opisuje ovakvu situaciju:
Pravilo 3, paragraf 9 Pravila nogometa kaže: "Ako, nakon što je postignut gol, sudac postane svjestan prije nastavka igre da je još jedna osoba bila na terenu u trenutku kada je pogodak postignut: sudac mora poništiti pogodak ako je dodatna osoba bila: zamjena, zamijenjeni igrač, isključeni igrač ili službena osoba momčadi koja je postigla gol; igra mora biti nastavljena izravnim slobodnim udarcem s mjesta gdje je bila dodatna osoba.
Zeko-
2015-08-26
Page 27 of 34 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 30 ... 34
Similar topics
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!