2022 SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 34
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Re: 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
:D
Treća liga za velikane…
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
bolji su kuzma i shaka zulu jel lapane sektaski
End- Posts : 21177
2015-08-25
Legendarni nogometaš, popularni Ronaldinho, predvidio je ovakav tijek Argentinčeve karijere. To je u jednom intervjuu otkrio pokojni Kobe Bryant, jedan od najboljih košarkaša ikada. Naime, Kobe i Ronaldinho su bili dobri prijatelji, a jednom je prilikom Barcelona gostovala u Los Angelesu u sklopu priprema za sezonu.
"Ispričat ću vam jednu priču, bilo je to davno. Barcelona je stigla u Los Angeles. Ronaldinho je bio moj dobar prijatelj i nešto smo pričali, a onda mi je rekao: 'Kobe, upoznat ću te s nekim. On će biti najbolji igrač svih vremena', a ja sam mu rekao: 'Što? Pa ti si najbolji', a on mi je poručio: 'Ne, ne, ovaj klinac će biti najbolji.' Taj tip bio je Lionel Messi, koji je tada imao 17 godina", ispričao je Kobe.
"Ispričat ću vam jednu priču, bilo je to davno. Barcelona je stigla u Los Angeles. Ronaldinho je bio moj dobar prijatelj i nešto smo pričali, a onda mi je rekao: 'Kobe, upoznat ću te s nekim. On će biti najbolji igrač svih vremena', a ja sam mu rekao: 'Što? Pa ti si najbolji', a on mi je poručio: 'Ne, ne, ovaj klinac će biti najbolji.' Taj tip bio je Lionel Messi, koji je tada imao 17 godina", ispričao je Kobe.
2015-08-25
Ti ne da nemaš pojma o nogometu što dokazuješ tu svakodnevno, ti nemaš pojma ni o muzici ...fridrih_niche wrote:U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
Treća liga za velikane…
;)
Zeko-
2015-08-26
13 golova nije lose na kraju, medu elitom
mbappe opasno blizu
2015-08-25
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
niels likes this post
Ništa čudno, pa i cijelo SP je ukradeno za argentinske cigane ...
Zeko-
2015-08-26
Noor likes this post
Marof ih obožava…End wrote:bolji su kuzma i shaka zulu jel lapane sektaski
<3
2021-02-25
Nemoj, Zekane, samo nemoj…Zeko wrote:Ti ne da nemaš pojma o nogometu što dokazuješ tu svakodnevno, ti nemaš pojma ni o muzici ...fridrih_niche wrote:U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
Treća liga za velikane…
;)
:(
2021-02-25
EstebanEnrique-
2014-04-16
...pa bilo je ok svetsko prvenstvo ...mislija sam da ce osvojiti brazil...a zapravo se ispostavilo da su i ostale momcadi...vrhunski spremne za borbu za medalje...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Dobro 'ajde, više neću istinu pisati ... Odsad ću te samo hvaliti ...fridrih_niche wrote:Nemoj, Zekane, samo nemoj…Zeko wrote:Ti ne da nemaš pojma o nogometu što dokazuješ tu svakodnevno, ti nemaš pojma ni o muzici ...fridrih_niche wrote:U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
Treća liga za velikane…
;)
Zeko-
2015-08-26
Molim vas stanite dok niche nije poceo svoje traktate o stulicu
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
fridrih_niche wrote:Nemoj, Zekane, samo nemoj…Zeko wrote:Ti ne da nemaš pojma o nogometu što dokazuješ tu svakodnevno, ti nemaš pojma ni o muzici ...fridrih_niche wrote:U rangu Slaven Belupa, to da…Zeko wrote:Pa i Prljavci su najbolji bend u povijesti hrvatskog rock en rola ...fridrih_niche wrote:To je najlicemjerniji stih u povijesti hrvatskog rok en rola…Zeko wrote:Lijepo je gledati ovaj doček naših ... Prljavci sviraju ... "boje vena boje Dinama" ..., a Livaja pjeva ...
Treća liga za velikane…
;)
darth_vader-
2014-04-17
POKLONIT SE TRIBA BOGU NOGOMETU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad su letjeli iznad Srbije, ovi nasi dreljili Cavoglave
Jebali ih vise Cavoglave i taj rat pa zar je to pjesma za slavlje
To je najimbecilnija takozvana pjesma u povijesti Hrvatske
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neka pati koga smetaRingo10 wrote:Kad su letjeli iznad Srbije, ovi nasi dreljili Cavoglave
Lt.Topper Harley- Posts : 792
2022-10-28
to si u pravufridrih_niche wrote:Marof ih obožava…End wrote:bolji su kuzma i shaka zulu jel lapane sektaski
<3
2015-08-25
Page 26 of 34 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 34
Similar topics
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!