2022 SVJETSKO PRVENSTVO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 34
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Re: 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
Englezi vec neko vrime imaju dobre igrace, dobru reprezentaciju...darth_vader wrote:
Nisu...Francuzi rutinski...privid dominacije Engleza i onda ih ovi stisnu u kokošinjac da ne mogu mrdnuti čim ubace u malo višu brzinu... Pred drugi gol su ih izvozali kao amatere, Pickford je na sreću obranio Giroudu prvi put, ali srećom ne i drugi put... Englezi jednostavno nisu psihološki dorasli za pobjedu kad se lomi rezultat, zapucan penal Kanea uopće nije slučajan, nego pravilo za Engleze. Luzerski mentalitet i prekrasno ih je gledati kad gube.
No fali im ono nesto...
Isto tako njihova standardna bahatost gdje misle da su najbolji i da ce ga (trofej) doniti doma, umisto da budu svjesni da nisu prvi favoriti iako imaju sanse...
Guest- Guest
JOŠKO VLAŠIĆ / 'Reći ću vam sad iskreno što mislim o svemu. Vjerojatno će poslati dodatni avion za Nikolina m**a, ali nije mi jasna njegova ocjena kao ni nepravda koja mu je učinjena'
hahahaha na kakvim drogama je ovaj redikul
vi sektaši stvarno nemate srama lopovi besramni
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zgubidan poput tebe bi trebao pokazati malo vise respekta prema jednom Josku Vlasicu.End wrote:JOŠKO VLAŠIĆ / 'Reći ću vam sad iskreno što mislim o svemu. Vjerojatno će poslati dodatni avion za Nikolina m**a, ali nije mi jasna njegova ocjena kao ni nepravda koja mu je učinjena'
Ipak je covjek svojim entuzijazmom, radom i znanjem stvorio svjetsku prvakinju u skoku u vis, a i kod Nikole je imao vaznu ulogu jer je u startu prepoznao njegov nogometni potencijal, organizirao mu privatne treninge.
Do uspjeha je dosao znanjem, radom, postenjem i entuzijazmom. I onda ga sad blati neka kujica... To je Hrvatska...
Guest- Guest
dobro kretenčina samo brani svojega sineka, kao što one dvije portugalske kuje, mama i sestra brane svojega bolesnoga pederkana.
ma super je to sektaško poštenje, nadaleko poznato... samo kradi i onda drži predike drugima
bolje da volina drži jezik za zubima jer pola dinama bi realno trebalo imati prednost pred njegovim propalim sinekom atletičarom
FUJ
ma super je to sektaško poštenje, nadaleko poznato... samo kradi i onda drži predike drugima
bolje da volina drži jezik za zubima jer pola dinama bi realno trebalo imati prednost pred njegovim propalim sinekom atletičarom
FUJ
2015-08-25
Po cijem to kriteriju pola Dinama moze igrati prije njega? Tvom?
A to da je on propao je cista glupost. Pa evo s 25 godina igra u Seria A i ponajbolji je igrac svog kluba protekle polusezone. Iste te lige u kojoj Petkovic i Orsic u njegovim godinama nisu mogli prdnuti... Ali eto, Vlasic je propao...
A to da je on propao je cista glupost. Pa evo s 25 godina igra u Seria A i ponajbolji je igrac svog kluba protekle polusezone. Iste te lige u kojoj Petkovic i Orsic u njegovim godinama nisu mogli prdnuti... Ali eto, Vlasic je propao...
Guest- Guest
prekrasna slika.
bravo, momci!
sitting_bull-
2015-09-28
Noor and niels like this post
2006
2010
2014
2018
2022
Ronaldo might be finishing his international career without scoring a knockout stage goal at the World Cup
2010
2014
2018
2022
Ronaldo might be finishing his international career without scoring a knockout stage goal at the World Cup
2015-08-25
Dobio sam informacije da su se tri njveca navijaca ciganske stoke iz portugala samoubila.
Skorpija Vracko i Bafko.
A u utorak ocekivam samoubojstvo i onog mamiceva glasnogovornika iz novog marofa
Skorpija Vracko i Bafko.
A u utorak ocekivam samoubojstvo i onog mamiceva glasnogovornika iz novog marofa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zds
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End bafi i skorpija nisu navijaci hrvatske kao ni vracala smrdije.
Znam vas pticice
Znam vas pticice
2015-09-13
Samo sto endu jos nada zivi za razliku od oe trojice.
Niche pusi kurac
Niche pusi kurac
2015-09-13
FRANK wrote:Samo sto endu jos nada zivi za razliku od oe trojice.
Niche pusi kurac
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:FRANK wrote:Samo sto endu jos nada zivi za razliku od oe trojice.
Niche pusi kurac
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
niels wrote:
Očekujem dvije pobjede zaredom bez penala. 180-240 minuta i ako ih odigramo na nivou, zlato je naše!
Guest- Guest
navijam da messi sutra odigra najgoru utakmicu karijere
njemu ne treba SP da bude GOAT, a nama bi naslov znacio sve
;)
;)
2015-08-25
https://www.facebook.com/reel/1496066937567716?s=yWDuG2&fs=e
Tesko da ce nam dopustiti naslovEnd wrote:navijam da messi sutra odigra najgoru utakmicu karijere
;)
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa donekle ga razumijemNoor wrote:https://www.facebook.com/reel/1496066937567716?s=yWDuG2&fs=e
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nocas sam sanjao plavog slona...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Kakav je to GOAT bez osvojenog SP-a? Nikakav ...End wrote:navijam da messi sutra odigra najgoru utakmicu karijere
;)
Zeko-
2015-08-26
Livakovića se spominjalo kao opciju za Bayernova vrata nakon briljantnih izdanja na Mundijalu u Kataru, no klubu iz Münchena su procijenili kako bi Dinamo za njega vjerojatno tražio previše. Spekulira se da je riječ o iznosu od oko 20 milijuna eura, što Bayern očito nije spreman platiti.
---------------------------------------------------------------------------
A kaj bi švabe? Da im Livija damo badave? Ako hoćeš golmana umjesto onog panja Neuera, onda to moraš i platiti ... Pogotovo kad kupuješ od Dinama ...
---------------------------------------------------------------------------
A kaj bi švabe? Da im Livija damo badave? Ako hoćeš golmana umjesto onog panja Neuera, onda to moraš i platiti ... Pogotovo kad kupuješ od Dinama ...
Zeko-
2015-08-26
niels likes this post
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Similar topics
» 2022 SVJETSKO PRVENSTVO
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!