Izvor Cetine smatraju Srbijom
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Izvor Cetine smatraju Srbijom
Šandor Winnetou wrote:
Dobro jaso to vidi drugačije kao što vidi drugačije pojavu ZDS na koncertima i tako to.
pa, da...ali ako piše #serbianature #srbijaslike i Prelipa naša Srpska Dalmacija, što bi mi bez nje i njezinih lipota, onda ispada da je to reklama njima, a ne nama, ko što drug Jastreb kaže :D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
U mladosti smo imali u društvu dežurne budale koje se napale na gluposti a mi smo krepavali od smijehajastreb wrote:
A najbolje,što i Ringo ističe je,da nas Srbi pale i poslije se smiiju na nase reakcije.
Tako Srbi pale hrvatske debile
Kazo neki tamo da je Cetina srpska ...i budale odmah zapjenile
Na veselje Srba
Sjećam se kako se Šešelj Hrvatima rugao ...kaže ja im uvalim bombu verbalnu a oni se nalijepe ko kreteni i pizde od muke
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jaso se malo onako hm zaboravio u nekom zanosu pa ga ponese bratsvo i jedinstvo. Mi koji smo osjetili na svojoj koži ( bratsvo i jedinstvo jel) malo drugačije gledamo na to :)Noor wrote:Šandor Winnetou wrote:
Dobro jaso to vidi drugačije kao što vidi drugačije pojavu ZDS na koncertima i tako to.
pa, da...ali ako piše #serbianature #srbijaslike i Prelipa naša Srpska Dalmacija, što bi mi bez nje i njezinih lipota, onda ispada da je to reklama njima, a ne nama, ko što drug Jastreb kaže :D
Noor likes this post
Ovo je super. Podržavam javnu objavu ovakvih ludosti, da i zadnji Hrvat koji misli da su Srbi narod ko i svaki drugi jednostavno progleda.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Most preko Cetine
» Gradi se cudo ponad Cetine
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Vjetar nadmašio ugalj kao izvor energije
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
» Gradi se cudo ponad Cetine
» SAD su za cijeli svijet primjer i izvor nadahnuća
» Vjetar nadmašio ugalj kao izvor energije
» Merkel: Islam nije izvor terorizma
Page 2 of 2