ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AV-ozbiljna(moja) tema

Page 2 of 30 Previous  1, 2, 3 ... 16 ... 30  Next

Go down

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 Empty Re: AV-ozbiljna(moja) tema

Post by RayMabus Fri 19 Aug - 14:15

Šehović (SD): "Sa zadovoljstvom ćemo glasati za pad vlade"
Lider Socijaldemokrata, Damir Šehović kazao je da će njegova stranka sa velikim zadovoljstvom glasati za pad vlade.

- Upozoravali smo da je priča o evropskoj, pomiriteljskoj vladi mantra koja treba da prikrije prevaru koja je formirana van Crne Gore. Upozoravali smo da će vlada u ovom sastavu biti nesposobna da vodi politiku diskontinuiteta u odnosu na veoma loše nasljeđe Krivokapićeve. Upozoravali smo da će nastaviti da vodi anticrnogorsku politiku - kazao je Šehović uz ocenu da je SD bio jedina suverenistička partija koja je odbila da se valja u "blatu koje smo gledali prethodnih meseci".

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 19 Aug - 14:20

Prema Ustavu Crne Gore, ako vlada dobije povjerenje, potpisnici prijedloga ne mogu podnijeti novi prije isteka tri mjeseca.

Skupština danas glasa o nepovjerenju Vladi Crne Gore
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 19 Aug - 14:40

Popović (LP): "Izvinjavamo se biračima što smo podržali ovu vladu"
Andrija Popović (LP) kazao je da je vlada koju je podržao ispala veliki promašaj i zbog toga se biračima izvinio.

- Nakon obaranja, mislili smo najgore, znamo da ni ova manjinska vlada u kratkom roku u trci za foteljama nije uspela da izađe iz začaranog kruga. Možemo da konstatujemo da je ova vlada kao prioritet imala isključivo prioritete nametnute i one koji donose samo nove glavobolje i tenzije i ne nude nikakvo dobro za Crnu Goru. Agresivno insistiranje na takvim temama, tera nas na pomisao da takvu agendu ova vlada sprovodi agendu po diktatu nekoga van Crne Gore, koji će se pojaviti kao spasilac uveodeći nas u decenijsku podređenost iz koje smo se jedva izvukli na referendumu 2006. godine - smatra Popović.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 19 Aug - 14:41

Nimanbegu: "Trebali ste delovati drugačije, ali je sad gotovo"
Poslanik Force, Genci Nimanbegu naglasio je da nije svaki od zahteva te stranke postignut u Vladi Dritana Abazovića, te da mu nije jasan tajming i način donošenja ugovora sa SPC. Nimanbegu se obratio na albanskom jeziku.

- Imamo nejasan politički subjekt, zašto je agenda sporazuma sa SPC stigla tako brzo. Albanci nemaju problem sa sporazumom sa SPC, jer je taj sporazum neophodan. Ali mi kao Albanci imamo otvorenih pitanja što na mestima gde živimo, imamo crkvu na Rumiji, delovanje SPC na Šasu, Starom gradu u Ulcinju... Zato smo razervisani prema načinu i brzini postizanja ovog sporazuma. On je morao biti diskutovan unutar većine koja je imala 46 poslanika, koji sada ne postoje.

Prema njegovim rečima, 68 od 81 poslanik želi da Vlada padne, iako neće glasati jedni s drugima.

- Zašto? Zato što ne veruju jedni drugima. Nastavljamo onu tematiku koju godinama ponavljam, da su prava Albanaca u senci odnosa Crnogoraca i Srba. Naš pogled je potvrdio i ministar Marash Dukaj koji nije glasao tokom izjašnjavanja o Temeljnom ugovoru - kazao je Nimanbegu.

Abazović je, prema njegovoj oceni, sam otvorio mogućnost da se glasa o nepoverenju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 19 Aug - 14:42

by RayMabus Thu 4 Aug - 19:42

Mislim da ćeš ti uskoro letit s te pozicije.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t52276-dritan-o-oluji-da-se-nikad-ne-ponovi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 21 Aug - 16:14

Predsjednik Srbije Aleksandar Adem Vuchiqi otkrio je danas da će Srbija od 1. novembra biti pod sankcijama za rusku naftu.

On je nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa Kosova govorio o organizaciji Europrajda i mogućnosti otkazivanja te manifestacije te zaključio da nam je najlakše pričati o glupostima.

"Izbjegličke kolone neće postojati"
- Pa da bismo pričali o glupostima, da ne bismo pričali o tome šta ćemo sa strujom, šta ćemo sa naftom, od 1. novembra nema više ruske nafte za nas, mi smo pod sankcijama. Da ne bismo pričali o gasu, o mazutu i uglju… Samo pričamo o glupostima, jer nam je najlakše da pričamo o glupostima, jer to najbolje znamo i u kafani da radimo, gdje nema nikakve odgovornosti - rekao je Adem Vuchiqi danas.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 21 Aug - 18:02

“Smatramo da je optužnica pravno neutemeljena. Povući ćemo sve korake kako bi zaštitili naše građane.”

Osvrnuo se i na pregovore oko pristupanja Srbije Europskoj uniji.

“Hrvatska će koristiti pregovore kako bi Srbiji poslala poruku da takve stvari neće tolerirati. Ako žele prema Europskoj uniji, moraju se europski ponašati. Moraju odlučiti žele li prema Rusiji ili Zapadu”, rekao je Jandroković.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/jandrokovic-poslao-poruku-srbiji-pogledajte-se-u-ogledalo-i-razmislite-sto-radite-povuci-cemo-sve-korake-15237505
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 21 Aug - 19:33

Kompromis između "Kosovo je Srbija"  i "Nezavisno Kosovo" ne postoji. 
Postojao je kompromis između Srbije i Kosova o razmjeni Sjevera Kosova
i Preševske doline, uz prethodno međusobno priznanje dvije države. 
Srbija ovo zadnje nije prihvatila i kompromisni sporazum je propao.
Odslušao sam AV-ovo današnje obraćanje , u kojem nije mogao da ne
spomene smrt 9-oro srpske dece, ali je preskočio spomenuti 200+ hrvatske,
a da ne spominjem 1,601 ubijeno sarajevsko dijete...
Izbjegavam komentirati takvo lamentiranje sukrivca za smrt sve djece,
koju je spomenuo i nije spomenuo. Pitam se kako spava ovaj čovjek...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=08&dd=21&nav_category=11&nav_id=2200463

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 21 Aug - 19:58

SPAVAT ĆE JAKO LOŠE JER SE MENI ZAMJERIO OZBILJNO U MAJU OVE GODINE.

by RayMabus Mon 23 May - 16:16

Da rezoniramo :

1. Hrvatska je međunarodno priznata država a oni su tamo digli oružanu pobunu 1991 na poticaj Srbije i protjerali sve nesrbe.

2. Ti nisi hrvatski državljanin a 1994 si tamo došao držati govore kako Hrvatska ne postoji u međunarodno državnim granicama.

3. Iako im je nudila mirnu predaju oni su to odbili dakle po tebi države nemaju pravo osloboditi svoje teritorije koji drugi drže pod okupacijom.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t51470-Suljo-se-poceo-ozbiljno-zamjerati-galaktickoj-federaciji

Kurbin sin nema muda dignit optužnicu protiv NATO pilota koji su bombardirali Srbiju nego vamo rovari jer misli da može.

E pa nećeš moći. Gotov si.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 21 Aug - 20:10

Taj čedomir će da jede govna jer je prešao sve moguće tolerancije da ga netko nakon svega trpi.

Neću. I sad će da jede govna.

Ima izbor Rusija ili Zapad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Sun 21 Aug - 23:59

Eroo wrote:Kompromis između "Kosovo je Srbija"  i "Nezavisno Kosovo" ne postoji. 
Postojao je kompromis između Srbije i Kosova o razmjeni Sjevera Kosova
i Preševske doline, uz prethodno međusobno priznanje dvije države. 
Srbija ovo zadnje nije prihvatila i kompromisni sporazum je propao.
Odslušao sam AV-ovo današnje obraćanje , u kojem nije mogao da ne
spomene smrt 9-oro srpske dece, ali je preskočio spomenuti 200+ hrvatske,
a da ne spominjem 1,601 ubijeno sarajevsko dijete...
Izbjegavam komentirati takvo lamentiranje sukrivca za smrt sve djece,
koju je spomenuo i nije spomenuo. Pitam se kako spava ovaj čovjek...
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=08&dd=21&nav_category=11&nav_id=2200463

Upss..jesam li na pravom mjestu?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 22 Aug - 0:01

Vid male šta se digla na sve četiri :

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže je da hrvatsko političko vodstvo "sada i službeno prijeti" da će blokirati europski put Srbije.

Njezina reakcija uslijedila je nakon izjave predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića koji je u nedjelju rekao da će Zagreb koristiti pregovore Srbije za pristupanje EU kako bi poslao poruku da neće tolerirati stvari poput optužnice protiv hrvatskih pilota za Petrovačku cestu.

- Jedna članica EU se usuđuje javno reći da ako tražite pravdu za ubojstvo srpske djece, jer četvero je tamo pobijeno, starosti od šest do 13 godina, da zbog toga ne možete biti dio EU. To je vladavina prava? To su europske vrijednosti? I nije vas sramota to reći otvoreno?, napisala je Brnabić na Twitteru.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/brnabic-odgovorila-jandrokovicu-sada-i-sluzbeno-prijetite-jedna-clanica-eu-a-usuduje-se-to-javno-reci-15237572

Sad će ti ga đeneral Tupko s pet zvjezdica zabiberit.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 22 Aug - 0:25

Četnik se pravi pametan.

Već je suđeno tim pilotima i operacija je proglašena vojno legitimnom jer su ovi s PZO-om išli u RS koja je prije toga oborila neke francuske avione i to nije smilo doć u RS i ovi su se sami sklonili među civilie,

On će sad glumit nekog facu nama ovdje.

Već sam ja tebe uzeo na zub zbog ove izjave iz Maja ove godine pa eto ti pat pozicija u Ukrajini a to je za tebe najgora opciija.

by RayMabus Mon 23 May - 16:14

Da podsjetim, izgleda da ste se zaboravili što je bilo 1995. Nisu Srbi ubijali Hrvate, već Hrvati Srbe. Nisu Srbi protjerali Hrvate iz Gline, nego obrnuto.

Nisu 1995. Srbi ubijali Hrvate, nego Hrvati Srbe
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 22 Aug - 0:27

Sad ću ja da te podsetim i posjetim.

by RayMabus Mon 23 May - 16:16

Da rezoniramo :

1. Hrvatska je međunarodno priznata država a oni su tamo digli oružanu pobunu 1991 na poticaj Srbije i protjerali sve nesrbe.

2. Ti nisi hrvatski državljanin a 1994 si tamo došao držati govore kako Hrvatska ne postoji u međunarodno državnim granicama.

3. Iako im je nudila mirnu predaju oni su to odbili dakle po tebi države nemaju pravo osloboditi svoje teritorije koji drugi drže pod okupacijom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 22 Aug - 2:07

Stolica Aleksandra Vučica, naoko velikog vožda “srpskog sveta” trenutačno je jedna od najneugodnijih stolica na Balkanu. Našao se u procijepu između zahtjeva Moskve da se izričito svrsta uz Rusiju i da destabilizacijskim aktivnostima na Kosovu, u BiH i u Crnoj Gori odrađuje svoje političke dugove i poruke SAD-a upućene preko NATO-a da na takve postupke imaju spreman (vojni) odgovor.

Vladimir Putin mnogo je investirao u Aleksandra Vučica, jačajući krila njegovu “srpskom svetu” i sad očekuje da se dug plati, a usluga vrati.

Naoko paradoksalno, ali Vučićeva bi nesvrstanost u takvoj konstelaciji mogla uistinu postati rješenje za buduću stabilnost Balkana. BiH i Kosovo su već ionako dio NATO svijeta i Adem Vuchiqi to ne može spriječiti. Neutralna Srbija, svedena na beogradski pašaluk u kojoj se delije i dalje igraju “srpskog sveta” bila bi rješenje s kojim na kraju niti Moskva ne bi bila nezadovoljna. Jer, spasila je Srbiju od NATO-a. NATO bi mogao biti zadovoljan jer spasio je sebe od Srbije. A Aleksandar bi mogao reći da je “pobedio ceo svet”.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/vuciceva-neutralnost-put-prema-stabilnom-balkanu-1217957
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 22 Aug - 2:25

Putin je puno investira u Srbiju al s idejom kako će brzo osvojiti Ukrajinu i postavit svoju vladu i onda Srbija odma ispod i tako kontrolira cijeli istok Europe.

Sad kad puši rat odgovara mu jedino destbilizacija cijelog Balkana.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 23 Aug - 8:43

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 Screenshot-4733

Jezik je ratničko-huškački. 
Rusiji treba jedna nova gužva, kako bi smanjio fokus s Ukrajine i za to, očigledno, koristiti Srbiju.
Što god AV uradio ne valja mu (po njega osobno). Svjestan je on toga.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Tue 23 Aug - 9:22

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 Screenshot-4734

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=08&dd=23&nav_category=78&nav_id=2201128

Koliko je ovo ozbiljno ja to ne znam, ali da rade na Rusiji koja bi bila prihvatljiva cijelom svijetu to je sigurno.
Posebno bi bila prihvatljiva sveslavenskom svijetu. Ovakva kakvom je sada svijetu prikazuje trenutni režim 
nije prihvatljiva nikome: ne svijetu, ne susjedima i ne intelektualnom dijelu Rusije. 
Danas u Ukrajini gledamo nesposobni oficirski kadar iz staljinističke ere, plus vojnički kadar istočnog (sibirskog)
polusvijeta, s čečenskim koljačima na čelu. To nije Rusija. Takve Rusije se srame iole obrazovani Rusi.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 25 Aug - 8:01

Camo Cukob Crbina Cpašava - CCCC

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 Screenshot-4770

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Thu 25 Aug - 10:18

Nakon konzultacije baba-Vange:

AV-ozbiljna(moja) tema  - Page 2 Screenshot-4774