Učitelji iz Teksasa: Ne treba učiti da je bilo ropstva, već prisilnog preseljenja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Učitelji iz Teksasa: Ne treba učiti da je bilo ropstva, već prisilnog preseljenja
ma puko sam ko i Donald,ko kokicaprckov wrote:vili40 wrote:šta je,opet ukralo?prckov wrote:
cuj konduktera, nije se cak potrudio ni bit originalan
ti si meni najkomicnija figura na ovom forumu, tocno se vidilo kad si puko. Mozda ti pomogne cinjenica da istina nije u ideoloskim rovovima nego na cistini.
Dobro, ideoloski polupismeni fanatici ko debo, a bome i ti, misle da svako ko se ne slaze sa njihovim fanatizmom pripada nekom ideoloskom rovu. Moram vas razocarat, naime mene samo istina zanima.
nego nema mi ucitelja, mozda nema vremena, mjenja kanarincu vodu
vili40- Posts : 11107
2015-08-02
Re: Učitelji iz Teksasa: Ne treba učiti da je bilo ropstva, već prisilnog preseljenja
Pa slabo se sele natrag u Afriku
Boli me kitomir sto su crnci bili robovi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Koliko crnaca osobno poznaješ i koliko ih je koji su ti prijatelji?AssadNaPodmornici wrote:Pa i većina Hrvata su bili robovi i to u vrijeme kada su i crnci bili robovi
Btw crncima kao robovima je upravljala manjina bijelaca židovskog i protestantskog porijekla, čak i ono vrijeme kada je bijelaca bilo nekoliko milijuna, 96% bijelaca nije imalo nikakve veze sa robovima.
U americi je danas preko 200-250 milijuna bijelaca, kakve veze ima neki talijan, poljak, hrvat, pa i većina Anglo sasa, sa šakom zidovske i britanske elite koja je imala robove.
Zanimljivo ista ta elita koja i danas vlada u USA nameće svim bijelcima krivicu.
Meni otišao frend u usa raditi kao student, upao u raspravu sa nekim crncem a ovaj mu se počeo derati "slave owner" lol..
zganci_i_jetrica- Posts : 1420
2021-06-05
Don Cheadle se smrzo kad je doznao da su njegovi pradjedovi bili robovi u vlasništvu američkih Indijanaca
Last edited by zganci_i_jetrica on 7/4/2022, 20:35; edited 1 time in total
2021-06-05
Thomas Sowell ima na tu temu par zanimljivih stvari za reći.
2021-06-05
Americki crnci su ko proljev dosadni sa tim ropstvom
Koga vise kitomir zaboli za to.
Oni nisu u stanju da izadju is proslosti i krenu naprijed.
Nesposobni pa samo traze opravdanja u pricama o ropstvu
Koga vise kitomir zaboli za to.
Oni nisu u stanju da izadju is proslosti i krenu naprijed.
Nesposobni pa samo traze opravdanja u pricama o ropstvu
2015-09-24
Ameri su budale sto nisu sve to potrpali na brodove I vratili u Afriku nakon gradjanskog rata
2015-09-24
debooo
ucitelju moj spasitelju moj, javi se
toliko mi stvari nejasno i nepoznanica a ti nikako da mi to sve razbistris
evo na primjer ovo, kako ovo da shvatim? Pomozi brate
ucitelju moj spasitelju moj, javi se
toliko mi stvari nejasno i nepoznanica a ti nikako da mi to sve razbistris
evo na primjer ovo, kako ovo da shvatim? Pomozi brate
evo obecajem da cu uciti, uciti i samo uciti
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izetbegović na brdu Žuč: Treba nešto učiti od partizana, možda će ovu zemlju ponovo trebati braniti
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 2 of 2