Vežite se,polijećemo
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Vežite se,polijećemo
epikur37 wrote:Da mi je namaknut ovu godinu za solare 30 iljada i nek se puše kaj se mene tiče... Još ću ja njima prodavati.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Meni je baš super kad se cili sistem slomi pa uhljebi nemaju više koga guliti.
Gasi sve.
Gasi sve.
2014-04-11
Boga nije briga za sirotinju. Znaš šta Bog kaže za nju: Sirotinjo i Bogu si teška.AssadNaPodmornici wrote:
naravno najebat će najviše sirotinja i srednja klasa.. bogati su postali još bogatiji to znate
Gasi sve.
2014-04-11
KB Dubrava ima račun za plin 3,8 miliona kn....a lani u prosincu 800k
znači, globalno sjebali ekonomiju i opet iz naših džepova
njihove guzice budu na toplom
Tako i treba. Pola ljudi u ovoj državi ne izlazi na izbore.Noor wrote:KB Dubrava ima račun za plin 3,8 miliona kn....a lani u prosincu 800k
Nije mržnja nego ravnodušnost kontras ljubavi a Bog je ljubav.
Gasi sve.
2014-04-11
Imali su izbore i u ponudi stranke koje su protiv poreza i uhljeba, MOST, FOKUS itd.
Šta su oni napravili ? Pola ih nije izašlo na izbore a druga polovica je glasala za HDZ/SDP i Radu Borić.
Gasi sve i gazi sve. Bez milosti.
Šta su oni napravili ? Pola ih nije izašlo na izbore a druga polovica je glasala za HDZ/SDP i Radu Borić.
Gasi sve i gazi sve. Bez milosti.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:gle ista ekipa koja je za mjere, cijepiva, ograničenja, lockdown, država će intervenirati u ekonomiju(haha, naša država nije sposobna organizirati izgradnju tri kuće da pri tome neki HDZovac ili HNSovac ne ukradu nešto i naplate porezne obveznike kao vilu u dubrovniku a taman će zaustaviti virus i stabilizirati ekonomiju tiskanjem para nije se pojavila ta država na planeti)Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:to vam je sve posljedica lockdowna i mjera radi gripe(korone) , prehlade(omicrona) koje ste podržavali
Ma da ... niti slučajno to nema veze kaj smo si sami odjebali Južni tok, kaj se po dolasku Bidena na vlast u Ameriki ponovno aktivirala ukrajinska kriza, kaj Švabi štopaju Sjeverni tok i kaj nismo još prije sami sebi osigurali plin po povoljnoj cijeni, kaj nismo ulagali u vlastite resurse i kaj ''zelena'' energija košta deset puta više.
Hrvatska je prije s puno većom industrijom svojim vlastitim plinom pokrivala 4/5 svojih potreba.
Danas s manjom industrijom pokrivamo jedva 1/4 vlastitih potreba.
Sami pali, sami se ubili.
uglavnom ista ekipa koja je za ovo gore - u 99% slučajeva ista ekipa je i za sankcije rusiji, i za "eko-energiju" itd i "klimate change". sve to dolazi u paketu
gle podržavao si to, još gore bio si za prisilno cijepljenje i mladih i djece, ne znam jesi li više za to, jer to te stavlja u razinu četnika, jer u konačnici da se cijepe sva djeca, pobilo bi ih više to cijepivo nego četnici 91-95
uukratko ista ekipa je za sve to što ste ti i kolega podržavali i sada nabrojali da vam smeta.
i da, i sankcije na rusiju utječu na inflaciju, ali inflacija je u 99% posljedica mjera koje ste podržavali
Koji car ... ... naravno da sam za obvezno cijepljenje jer bez cijepljenja imali bumo od raznih boleština mortalitet djece na entu.
Uz ovakav natalitet u roku jednog desetljeća vraćamo se na dva i pol milijuna stanovnika kak nas je bilo početkom stoljeća.
Dalje si projekciju sam nastavi.
Guest- Guest
Njihove guzice imaju tariguza a naše nemaju.
2014-04-11
Danas u Melburnu gledam benzin 1.93 dolara.
Ovo u 22 godine jos nisam upamtio. Uskoro ce prijeci 2 dolara
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:KB Dubrava ima račun za plin 3,8 miliona kn....a lani u prosincu 800k
jebi ga, saveznički plin je puno skuplji
ali je gay friendly
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa i treba da pređe. Najmanje 3,5 dolara da bude litra.Ringo10 wrote:Danas u Melburnu gledam benzin 1.93 dolara.
Australija ima najviše litija tj najviše od sviju ga vadite. E pa lipo pređite na električne autiće, prestanite zagađivat atmosferu i financirat islamiste.
2014-04-11
Australija nafta :
Oil Reserves
1,193,000,000 38th in the world
Oil Production
373,728 31st in the world
Oil Consumption
1,114,645 20th in the world
Daily Deficit
-740,916
https://www.worldometers.info/oil/australia-oil/#oil-imports-exports
Vama u Australiji triba litru goriva stavit pet dolara tako da više ne financirate islamiste.
Oil Reserves
1,193,000,000 38th in the world
Oil Production
373,728 31st in the world
Oil Consumption
1,114,645 20th in the world
Daily Deficit
-740,916
https://www.worldometers.info/oil/australia-oil/#oil-imports-exports
Vama u Australiji triba litru goriva stavit pet dolara tako da više ne financirate islamiste.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Danas u Melburnu gledam benzin 1.93 dolara.
Kolika je prosječna plaća?
Guest- Guest
Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:gle ista ekipa koja je za mjere, cijepiva, ograničenja, lockdown, država će intervenirati u ekonomiju(haha, naša država nije sposobna organizirati izgradnju tri kuće da pri tome neki HDZovac ili HNSovac ne ukradu nešto i naplate porezne obveznike kao vilu u dubrovniku a taman će zaustaviti virus i stabilizirati ekonomiju tiskanjem para nije se pojavila ta država na planeti)Sovak wrote:
Ma da ... niti slučajno to nema veze kaj smo si sami odjebali Južni tok, kaj se po dolasku Bidena na vlast u Ameriki ponovno aktivirala ukrajinska kriza, kaj Švabi štopaju Sjeverni tok i kaj nismo još prije sami sebi osigurali plin po povoljnoj cijeni, kaj nismo ulagali u vlastite resurse i kaj ''zelena'' energija košta deset puta više.
Hrvatska je prije s puno većom industrijom svojim vlastitim plinom pokrivala 4/5 svojih potreba.
Danas s manjom industrijom pokrivamo jedva 1/4 vlastitih potreba.
Sami pali, sami se ubili.
uglavnom ista ekipa koja je za ovo gore - u 99% slučajeva ista ekipa je i za sankcije rusiji, i za "eko-energiju" itd i "klimate change". sve to dolazi u paketu
gle podržavao si to, još gore bio si za prisilno cijepljenje i mladih i djece, ne znam jesi li više za to, jer to te stavlja u razinu četnika, jer u konačnici da se cijepe sva djeca, pobilo bi ih više to cijepivo nego četnici 91-95
uukratko ista ekipa je za sve to što ste ti i kolega podržavali i sada nabrojali da vam smeta.
i da, i sankcije na rusiju utječu na inflaciju, ali inflacija je u 99% posljedica mjera koje ste podržavali
Koji car ... ... naravno da sam za obvezno cijepljenje jer bez cijepljenja imali bumo od raznih boleština mortalitet djece na entu.
Uz ovakav natalitet u roku jednog desetljeća vraćamo se na dva i pol milijuna stanovnika kak nas je bilo početkom stoljeća.
gle nisam nikada bio protiv cijepljenja za kugu, turbekulozu, dječju paralizu. nije nitko protiv toga. niti mutavi, niti noorka.
ako si nakon svih informacija koje su ti preneztirane - a informacije su sljedeće - niti jedno zdravo dijete ili mlađa osoba u fertilnoj dobi - ne može umrijeti od ove prehlade. a znamo u isto vrijeme da cijepivo izaziva mikarditis u 1:2000 slučajeva, i da će dio tih završiti fatalno - što znači nekoliko stotina do čak nekoliko tisuća usmrćenih mlađih od 30godina u idućih 5godina.
ako si da se oni obvezno cijepe protiv prehlade koju prebole s nogu, onda si slobodno mogao 91 ostati u JNA , jer JNA je ubila manje djece, nego što bi ubilo cijepivo da ih sve cijepimo(govorim o cijepivu za prehladu omicron jer corona ne postoji više)
čak i epikur nije cijepio svoju malu djecu protiv toga , niti se zalaže za tako nešto. jedino bivši udbaš safet
AssadNaPodmornici wrote:Sovak wrote:AssadNaPodmornici wrote:
gle ista ekipa koja je za mjere, cijepiva, ograničenja, lockdown, država će intervenirati u ekonomiju(haha, naša država nije sposobna organizirati izgradnju tri kuće da pri tome neki HDZovac ili HNSovac ne ukradu nešto i naplate porezne obveznike kao vilu u dubrovniku a taman će zaustaviti virus i stabilizirati ekonomiju tiskanjem para nije se pojavila ta država na planeti)
gle nisam nikada bio protiv cijepljenja za kugu, turbekulozu, dječju paralizu. nije nitko protiv toga. niti mutavi, niti noorka.
ako si nakon svih informacija koje su ti preneztirane - a informacije su sljedeće - niti jedno zdravo dijete ili mlađa osoba u fertilnoj dobi - ne može umrijeti od ove prehlade. a znamo u isto vrijeme da cijepivo izaziva mikarditis u 1:2000 slučajeva, i da će dio tih završiti fatalno - što znači nekoliko stotina do čak nekoliko tisuća usmrćenih mlađih od 30godina u idućih 5godina.
ako si da se oni obvezno cijepe protiv prehlade koju prebole s nogu, onda si slobodno mogao 91 ostati u JNA , jer JNA je ubila manje djece, nego što bi ubilo cijepivo da ih sve cijepimo(govorim o cijepivu za prehladu omicron jer corona ne postoji više)
čak i epikur nije cijepio svoju malu djecu protiv toga , niti se zalaže za tako nešto. jedino bivši udbaš safet
Govorim općenito o cijepljenju. Ako imunolog veli djecu ne treba cijepit, onda ne.
I prije sam temeljem spoznaje imunologa i zakona cijepil svoju djecu cjepivima o kojima pojma nisam imal.
Sad svi znaju više od imunologa. Ne više nego sve.
I otkud ti da sam 1991. bil u JNA?
Sad smo počeli lagano srati i lagati ... štrc-štrc??
Guest- Guest
Sovak wrote:
Govorim općenito o cijepljenju.
i ok...al zato tu i nastaje šum u komunikaciji.
već 2 godine ne govorimo o tome, nego o "cjepljenju" protiv covida.
a to nije jedno te isto.
Noor wrote:Sovak wrote:
Govorim općenito o cijepljenju.
i ok...al zato tu i nastaje šum u komunikaciji.
već 2 godine ne govorimo o tome, nego o "cjepljenju" protiv covida.
a to nije jedno te isto.
Pitaj ljude na intezivnoj koji šum imaju kad su na respiratoru s 50-50 šansama za preživljavanje. Samo poslije J nema K.
Velim opet ... bil sam skeptik u svezi toga, jaaako veliki, a onda ... pred vlastitim očima.
Strava. Ne ponovilo se.
Od tada - pravo izbora odgovornima, ostalima korbačem prek hrbta da se mene pita.
Srećom za antivaksere pa me se ne pita.
Guest- Guest
Ja se grijem na svoja drva.
Mene ne grije Rus.
Mene ne grije Rus.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3