Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'
vuksadinare wrote:pa zato ja zazivam da nam franc ustane iz groba ili ga bar klonirajuSovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
Pa je ... samo ga ti ne prepoznaješ.
Kizo.
Guest- Guest
daj nemoj..tako bedast nije bio..po zokiju drzave ne bi vidjeli a mozda bi nas i zbombardiraliSovak wrote:vuksadinare wrote:pa zato ja zazivam da nam franc ustane iz groba ili ga bar klonirajuSovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
Pa je ... samo ga ti ne prepoznaješ.
Kizo.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
....inace zoki sve ovo prekasno cini makar imao dobre namjere...kasno,kasno...a imao je dobru predobru sansu kao premijer...no prokockao je
2015-09-08
vuksadinare wrote:....inace zoki sve ovo prekasno cini makar imao dobre namjere...kasno,kasno...a imao je dobru predobru sansu kao premijer...no prokockao je
Bolje ikad nego nikad.
Perun, Veles, Morana i Vesna su mi svjedoki koliko mi je kak premijer išel na onu stvar, ali sada ... nek zadrži taj kurs i ima moj glas.
Guest- Guest
ovo sad moze lajat na mjesec nekog ucinka nema osim sebi da mozebitno kupi azil..da bi preuzeo stranku kasno..a kad gledas tko je sve u tim strankama i u danasnjoj 'oporbi' ma bjezi...evo idiota grbina...vjerojatno prezire sve sto zoki govori ali sdp da se odrekne zokija pal bi ispod 5%...pa tulavi medvjed grbin mucajuci valjda pod sedativima izgovori da 'putin i nije bas diktatorskih sklonosti'..dok je koji dan prije tuđmana titulirao u diktatora...
2015-09-08
..i zato cijenim piculu pravog iskonskog sdpovca...lik ima ideologiju isti trideset godina i to je to..a ne oni smokljani sdpovski na celu sa grbinom koji padaju u nesvijest od pomisli da nesto otvoreno idu protiv zokija makar se sa njim neslagali 99%..znajuci da u tom slucjau duplo puse karinu..i nađu se na udaru cipelarenja od zokija..picula se nasao na tom udaru ali ga treba cjeniti zbog principijalnog stava kojeg nije htio mjenjati ni zbog frenda mu i bivseg stranackog drugara zokija za razliku od peđe medvjeda,tuzlanke ahmetovic i shittinga
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» ..nesto sto nikad necemo imati...
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Nikolić:Želimo u EU ali dva uvjeta nikad nečemo ispuniti
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''
» Akcija u Beogradu:'Nikad necemo zaboraviti zlocine u Vukovaru'
» Nemamo sukob ustaša i partizana,već Hrvata i neprijatelja Hrvatske
» Nikolić:Želimo u EU ali dva uvjeta nikad nečemo ispuniti
» ''Krstičević: Nikad nećemo odvojiti vojsku od Crkve''