ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata' - Page 2 Empty Re: Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Post by Guest 1/31/2022, 13:01

vuksadinare wrote:
Sovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
pa zato ja zazivam da nam franc  ustane iz groba ili ga bar kloniraju

Pa je ... samo ga ti ne prepoznaješ.

Kizo.

:rasta

Guest
Guest

Back to top Go down

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata' - Page 2 Empty Re: Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Post by vuksadinare 1/31/2022, 13:03

Sovak wrote:
vuksadinare wrote:
Sovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
pa zato ja zazivam da nam franc  ustane iz groba ili ga bar kloniraju

Pa je ... samo ga ti ne prepoznaješ.

Kizo.

:rasta
daj nemoj..tako bedast nije bio..po zokiju drzave ne bi vidjeli a mozda bi nas i zbombardirali :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/31/2022, 13:05

....inace zoki sve ovo prekasno cini makar imao dobre namjere...kasno,kasno...a imao je dobru predobru sansu kao premijer...no prokockao je
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 1/31/2022, 13:09

vuksadinare wrote:....inace zoki sve ovo prekasno cini makar imao dobre namjere...kasno,kasno...a imao je dobru predobru sansu kao premijer...no prokockao je

Bolje ikad nego nikad.

Perun, Veles, Morana i Vesna su mi svjedoki koliko mi je kak premijer išel na onu stvar, ali sada ... nek zadrži taj kurs i ima moj glas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/31/2022, 13:09

ovo sad moze lajat na mjesec nekog ucinka nema osim sebi da mozebitno kupi azil..da bi preuzeo stranku kasno..a kad gledas tko je sve u tim strankama i u danasnjoj 'oporbi' ma bjezi...evo idiota grbina...vjerojatno prezire sve sto zoki govori ali sdp da se odrekne zokija pal bi ispod 5%...pa tulavi medvjed grbin mucajuci valjda pod sedativima izgovori da 'putin i nije bas diktatorskih sklonosti'..dok je koji dan prije tuđmana titulirao u diktatora...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 1/31/2022, 13:14

..i zato cijenim piculu pravog iskonskog sdpovca...lik ima ideologiju isti trideset godina i to je to..a ne oni smokljani sdpovski na celu sa grbinom koji padaju u nesvijest od pomisli da nesto otvoreno idu protiv zokija makar se sa njim neslagali 99%..znajuci da u tom slucjau duplo puse karinu..i nađu se na udaru cipelarenja od zokija..picula se nasao na tom udaru ali ga treba cjeniti zbog principijalnog stava kojeg nije htio mjenjati ni zbog frenda mu i bivseg stranackog drugara zokija za razliku od peđe medvjeda,tuzlanke ahmetovic i shittinga
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics