ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata' Empty Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 6:51

https://www.dnevno.hr/vijesti/video-denis-seselj-ljut-na-milanovica-zbog-stava-o-hos-u-od-tog-partizana-nikada-necemo-napraviti-hrvata-1899941/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata' Empty Re: Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 6:52

bravo denise odlicno si zborio
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata' Empty Re: Seselj:'Od ovog partizana nikad necemo napraviti Hrvata'

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 6:58

tako pravi suverenist i drzavotvorac zbori..ravno u glavu pa nek se zbroje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 31 Jan - 7:57

Ovaj Šešelj mi djeluje limitiran na Neretvu, a Drina daleko...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 8:08

mutava baštarda wrote:Ovaj Šešelj mi djeluje limitiran na Neretvu, a Drina daleko...
seki je rekao sto je..prodali bulja a uzdigli nina i zokija...a ne znaju zajedno sa grmojom di je odzak :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 31 Jan - 8:08

Tss ... ZDS ... na Drinu, Jure, Rafael i Alah, odmah na Brčko ... bolje da nema Hrvata u BiH nego da zginu te tri divne riječi - ZDS ... majko moja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 31 Jan - 8:10

Sovak wrote:Tss ... ZDS ... na Drinu, Jure, Rafael i Alah, odmah na Brčko ... bolje da nema Hrvata u BiH nego da zginu te tri divne riječi - ZDS ... majko moja.
Ova naša takozvana desnica uvijek nekako ispadne na Allahovom putu... Za razliku od ostatka Evrope...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 8:11

kad sam ja bulju onomad na karminama nakon sprovoda njegove majke rekao bit ces odbacen u mostu od petrova zbog nekog treceg nije vjerovao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Mon 31 Jan - 8:14

vuksadinare wrote:kad sam ja bulju onomad na karminama nakon sprovoda njegove majke rekao bit ces odbacen u mostu od petrova zbog nekog treceg nije vjerovao
Pitijsko proročanstvo... Svi u politici na kraju budu odbačeni zbog nekog trećeg. ( Ne trećeg iz BiH )

2015-09-14

Back to top Go down

Post by jastreb Mon 31 Jan - 10:55

Taj Šešelj je budala par ekselans.

Ni blizu svom srpskom prezimenjaku po pameti.

Partizani su mu i dalje trn u oku,a partizanima on smatra i neke totalne klerikalce i desničare poput ekipe iz Mosta,poput Raspudića,a zbog izjave o Ukrajini prozzvao je i Penavu koji je totalni ustašofil. Napao ga je i zbog toga što je nedavno izjavio kako su mu(Penavi) neki od najboljih prijatelja,Srbi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 11:32

jastreb wrote:Taj Šešelj je budala par ekselans.

Ni blizu svom srpskom prezimenjaku po pameti.

Partizani su mu i dalje trn u oku,a partizanima on smatra i neke totalne klerikalce i desničare poput ekipe iz Mosta,poput Raspudića,a zbog izjave o Ukrajini prozzvao je i Penavu koji je totalni ustašofil. Napao ga je i zbog toga što je nedavno izjavio kako su mu(Penavi) neki od najboljih prijatelja,Srbi.
penava ustašofil :D..po cemu jos ak su mu srbi prijatelji..aj ne lupaj bog te
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 31 Jan - 11:39

Tko normalan se protivi da Most i Možemo skupa sruše KPJ? Sto se mene tice sutra sa Pupovcem nek slazu koaliciju samo ovi podrepni hadezeovci inaju problem u ikakvoj smjeni drzavotvornih fasista

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 11:43

n_razbojnik wrote:Tko normalan se protivi da Most i Možemo skupa sruše KPJ? Sto se mene tice sutra sa Pupovcem nek slazu koaliciju samo ovi podrepni hadezeovci inaju problem u ikakvoj smjeni drzavotvornih fasista
ja se protivim...nema sanse s anjima ni mrtav...to je zlo..zlocinima ili ponavljanjem zlocina nad svecenicima,vjernicima i neistomisljenicima..i ti bi sa takvima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by n_razbojnik Mon 31 Jan - 11:46

Oli si ti Mostovac? Vi necete biti u toj koaliciji, Seselj, Vuk, hadeze i Sdp mogu praviti svoju i pride marš na Donbas... 

Kad srušimo tvoje fašiste onda ćemo se obračunati sa ovima što bi klali ali nemaju muda pa im ipak slobodu govora za te gnjusobe nećemo oduzeti

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 11:49

n_razbojnik wrote:Oli si ti Mostovac? Vi necete biti u toj koaliciji, Seselj, Vuk, hadeze i Sdp mogu praviti svoju i pride marš na Donbas... 

Kad srušimo tvoje fašiste onda ćemo se obračunati sa ovima što bi klali ali nemaju muda pa im ipak slobodu govora za te gnjusobe nećemo oduzeti
nisam mostovac
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 11:58

Tram11 :tu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 31 Jan - 12:54

Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 12:59

Sovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
pa zato ja zazivam da nam franc  ustane iz groba ili ga bar kloniraju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Mon 31 Jan - 13:01

..pa ima li sramote vece nego da nam dva dezertera vode drzavu i jos ko mala djeca s eprepucavaju tko je veci hrvat,'branitelj'...pa onaj sasavi suljo se bar naslikaval na bojisnici oko sarajeva sa snajperom mozda je morti ispucal koji hitac ali ova dvojka je bila stotinama tisucama milja u to vrijeme udaljena ne od bojisnice vec zagreba
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Mon 31 Jan - 13:01

vuksadinare wrote:
Sovak wrote:Realno ... izbor nam je za popizditi. Nora hiža.
pa zato ja zazivam da nam franc  ustane iz groba ili ga bar kloniraju

Pa je ... samo ga ti ne prepoznaješ.

Kizo.

:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics