Komšić: Nikšić, Izetbegović i ja smo dogovorili stav o potrebi reduciranja Doma naroda
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Komšić: Nikšić, Izetbegović i ja smo dogovorili stav o potrebi reduciranja Doma naroda
Vojni planovi idu dalje. Dragan Čović i njegov HDZ BiH su iz istih trajno otpisani.
Komšić je bolji vojnik. Inteligentniji.
Komšić je bolji vojnik. Inteligentniji.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Komšić: Nikšić, Izetbegović i ja smo dogovorili stav o potrebi reduciranja Doma naroda
A sve je tako jednostavno i sažeto u ovome : Ubij ili ćeš biti ubijen.
Dao sam ti pušku, metak, namjestio čisti pucanj...samo si trebao povući okidač.
Nisi.
Sad ćeš ti biti ubijen.
Moć jednostavnosti.
Dao sam ti pušku, metak, namjestio čisti pucanj...samo si trebao povući okidač.
Nisi.
Sad ćeš ti biti ubijen.
Moć jednostavnosti.
2014-04-11
Grlić-Maternica niti glasa ne pušta ... nema ga.
Guest- Guest
Plenkovic je otkanatao Čovica.
Čović je mali lord koji je previše moćan i ugrožava status drugih lordova HDZa al u Hrvatskoj jer duže vlada od njih i močniji je a oni to ne vole.
Čović je mali lord koji je previše moćan i ugrožava status drugih lordova HDZa al u Hrvatskoj jer duže vlada od njih i močniji je a oni to ne vole.
2014-04-11
Njemu će sad i HDZ u Hrvatskoj okrenit leđa. Namjestili su mu idealnu situaciju u Neumu, samo je morao povuć okidać al njemu ne odgovara da se predsjednik može biti samo dva puta jer on računa da će on tu biti vječno.
Pa pa Dragane Čoviću.
Pa pa Dragane Čoviću.
2014-04-11
Plenkovicu i HDZu u Hrvatskoj treba pobjeda u BiH kako bi on dobio izbore opet u Hrvatskoj.
Ta pobjeda uključuje to da Komšić nikad više ne može biti predsjednik.
Dali su ti pušku, metak, namjestili pucanj...nisi povukao okidač jer kalkuliraš kako to tebi neodgovara jer si ti sebe tu zamislio više od dva puta u toj fotelji.
Sad ćete ubiti.
Ta pobjeda uključuje to da Komšić nikad više ne može biti predsjednik.
Dali su ti pušku, metak, namjestili pucanj...nisi povukao okidač jer kalkuliraš kako to tebi neodgovara jer si ti sebe tu zamislio više od dva puta u toj fotelji.
Sad ćete ubiti.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Klub Hrvata Doma naroda: Komšić traži rušenje BiH
» Izetbegović: Nek čuju stranci i svi ostali da HDZ bez deblokade doma naroda neće dobiti ništa
» Nikšić: "Brine me Komšić. Nestabilan je, brate."
» SDP BiH podnio inicijativu za ukidanje Doma naroda Parlamenta FBiH
» Komšić: BiH ima različit stav o Izraelu i Palestini
» Izetbegović: Nek čuju stranci i svi ostali da HDZ bez deblokade doma naroda neće dobiti ništa
» Nikšić: "Brine me Komšić. Nestabilan je, brate."
» SDP BiH podnio inicijativu za ukidanje Doma naroda Parlamenta FBiH
» Komšić: BiH ima različit stav o Izraelu i Palestini
Page 3 of 3