Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zoki se pere:'Nit sam za Rusiju nit Ukrajinu'
veber wrote:ne znam di si njemačku utrpao s amerima koji cvile kako njemačka opstruira i štiti neke svoje interese i da baš nisu za pojačavanje sankcija kako bi to ameri htjeli. i kada su već napravili sjeverni tok 2 unatoč "prijateljskim sankcijama" od strane amerike, zakaj isti ne puste u rad?Sovak wrote:vuksadinare wrote:
sto smo gledali.bla bla..mujaga opalio jednu prijetnju ovaj odustao od puta u novu bilu...sulji prijetili handzarima.on dosao u srebrenicu.jebiga cinjenice
Da ... bla, bla ... to mu je i posel.
Suljo se pravil mangupom pa onda bježal skup s osiguranjem da se sve prašilo.
Kaj buš s Penavom? I on ti odjebal braću Ukrajince.
Samo si ti ''veži'' zastave s Amerima, Nijemcima, Ukrajincima i Bošnjacima dok se pola milijuna Hrvata u BiH kani nepovratno izbrisati kak konstitutivni narod naočigled vlade RH uz pomoć briselskih birokrata.
Ako nikaj drugo Zox sada barem veli ono kaj stoji 100%.
Kuvertiran mu moj glas za drugi mandat ak zadrži sličan pravac, a premijersku epizodu i minuse mu brišem iz kartona.
francuzi isto nisu nekaj zainteresirani za anglosaksonske pizdarije.
a plenki jede govna po običaju anemičnog i velikog vođe.
i vuk je malo kao i neki drugi ovdje na forumu kaotičan i nedosljedan.
kada orban veli da neka se jebu onda je za njih heroj-mađar pripadnik naroda koji nas je tlačio stoljećima
kada predsjednik RH isto to veli, e onda je izdajnik.
ako se zoki drugi put kandidira a meni još ostane pravo glasa odreći ću se taj dan apstinecije prema glasanju u HR i dat ću mu svoj glas.
Švabe sam stavil zato kaj ih libo racku za ''saveznicu Hrvatsku'', naročito sad kad su semafori na vlasti, a neki nikak ne kuže da Švabi imaju svojih problema i da ih libo racku za pol milijuna naših i u konačnici EU državljana.
Poanta komentara je sam i u svoje kljuse, ali i po potrebi s onim koji ti daje otvorenu potporu za pola milijuna sunarodnjaka izvan granice današnje RH.
A to nisu nitko od gore navedenih.
Inače Švabi su sprdali Ukrajince s 5 000 kaciga. Oružje naja.
Smeh.
Guest- Guest
veber wrote:ne znam di si njemačku utrpao s amerima koji cvile kako njemačka opstruira i štiti neke svoje interese i da baš nisu za pojačavanje sankcija kako bi to ameri htjeli. i kada su već napravili sjeverni tok 2 unatoč "prijateljskim sankcijama" od strane amerike, zakaj isti ne puste u rad?Sovak wrote:vuksadinare wrote:
sto smo gledali.bla bla..mujaga opalio jednu prijetnju ovaj odustao od puta u novu bilu...sulji prijetili handzarima.on dosao u srebrenicu.jebiga cinjenice
Samo si ti ''veži'' zastave s Amerima, Nijemcima, Ukrajincima i Bošnjacima dok se pola milijuna Hrvata u BiH kani nepovratno izbrisati kak konstitutivni narod naočigled vlade RH uz pomoć briselskih birokrata.
Kuvertiran mu moj glas za drugi mandat ak zadrži sličan pravac, a premijersku epizodu i minuse mu brišem iz kartona.
kada orban veli da neka se jebu onda je za njih heroj-mađar pripadnik naroda koji nas je tlačio stoljećima
ako se zoki drugi put kandidira a meni još ostane pravo glasa odreći ću se taj dan apstinecije prema glasanju u HR i dat ću mu svoj glas.
Još uvijek si državljanin RH dakle čisto sumnjam da se tu nekaj more zmeniti ... ali OK, s ovakvim hadezejom svakaj je moguće.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-hrvatska-se-nece-izlagati-riziku-nama-nitko-nije-pomagao-i-nikome-nismo-duzni-1559163
Tako je zoka
Kad smo ti i ja krvarili nitko nam nije pomogao:)
Tako je zoka
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-hrvatska-se-nece-izlagati-riziku-nama-nitko-nije-pomagao-i-nikome-nismo-duzni-1559163
Tako je zoka
To mi uopće nije neobično, tko, Picula me kritizirao? On je kao bitan? Prima plaću u EU parlamentu jer sam ga ja tamo poslao. Ne treba mi nitko da me brani, ja znam što radim. Građanima, koji imaju barem dvije moždane vijuge u glavi, je dosta manipuliranja i zveckanja oružjem. Ljudi se boje, konformisti su. Imali smo bipolarnu politiku i za vrijeme Kolinde - ona se slikala s Putinom, a Kenwood Kenon je odlazio u Ukrajinu i provocirao. Nekidan ovaj mutavi ministar ode u Moskvu. Što on sada tamo radi? Ode i preda poziv Putinu da dođe u Hrvatsku. Te iste Ruse koje stigmatiziraš ti pozivaš u posjet. To su neki od najglupljih Hrvata koji to rade. Da sam se tom logikom vodio, ne bi bio nigdje u životu - kazao je pa se osvrnuo na eurozastupnika Sokola. - Sokol je običan picek, a ne sokol. Ja nisam rekao da je NATO tražio, nego sam rekao da Hrvatska nikoga neće poslati u Ukrajinu. Sokol uopće ne sluša što ja govorim. Netko ljudima treba reći što je laž, a ne Sokol. To je jako loše za politiku - dodao je. Ponovio je i svoje stavove oko slanja hrvatskih vojnika u Ukrajinu.
- Nije normalno da se nekome obećamo bezuvjetno. Ako se stvar bude zaoštravala, naši ljudi se neće izlagati riziku i ja ću odlučivati o tome ili dvotrećinska većina koja se nikada neće dogovoriti. Hrvatsku još nitko nije tražio, a ako traže, neka ne dolaze. Ako se stvar bude dodatno komplicirala neće otići nigdje, bit će na Kosovu i u Hrvatskoj jer Hrvatska je platila preveliku cijenu. Hrvatskoj nitko nije pomagao, nije ju oslobodio NATO i nikome nismo dužni da budemo ovce koje kolektivno idu na klanje. Svojim napadačima šaljem veliku pusu, neka oni idu u Ukrajinu - kaže Milanović. Dotaknuo se i pregovora oko izmjena izbornog zakona u BiH. - Ovo vam je ista priča. Neće doći do izmjena. To je isto kao i s Bakirom Izetbegovićem, neće biti ničega. Oni ne mogu živjeti ni minute znajući da su dali koncesiju Hrvatima, a koja se svodi na pristojne odnose i prava. Neka netko kaže da BiH razbija Dodik, ne, razbija ju Bakir Izetbegović - kazao je.
Guest- Guest
ja ne znam od kuda vadiš podatke. u biti pol tvog texta nisam skužio niti mogao staviti u kontext.Sovak wrote:veber wrote:ne znam di si njemačku utrpao s amerima koji cvile kako njemačka opstruira i štiti neke svoje interese i da baš nisu za pojačavanje sankcija kako bi to ameri htjeli. i kada su već napravili sjeverni tok 2 unatoč "prijateljskim sankcijama" od strane amerike, zakaj isti ne puste u rad?Sovak wrote:
Švabe sam stavil zato kaj ih libo racku za ''saveznicu Hrvatsku'', naročito sad kad su semafori na vlasti, a neki nikak ne kuže da Švabi imaju svojih problema i da ih libo racku za pol milijuna naših i u konačnici EU državljana.
Poanta komentara je sam i u svoje kljuse, ali i po potrebi s onim koji ti daje otvorenu potporu za pola milijuna sunarodnjaka izvan granice današnje RH.
Smeh.
njemačka i francuska igraju neku svoju igru.
na kraju me ne bi čudilo da ispod stola sjeverni tok 2 radi.
ovdje se nitko previše ne uzbuđuje oko ukraine.
njemci drukaju plin poljacima i mađarima.
isto tako tvrde da će s francuzima zaštiti svoje interese.
općenito energetska kriza prijeti onima koji nemaju energiju.
francuskoj se jebe za plin i uvijek iz svojih skladišta može pustiti.
ovo više izgleda, ajmo se zaratiti.
veber-
2014-12-30
ili što bi bilo još bolje, napuštanje agende zelena eu, neutralna co2 eu, mirisna eu.
lako moguće da je i to. zadnjih pet-šest godina su stručnjaci tvrdili da je to nemoguće.
to bi bio najbolji scenario.
lako moguće da je i to. zadnjih pet-šest godina su stručnjaci tvrdili da je to nemoguće.
2014-12-30
veber wrote:ja ne znam od kuda vadiš podatke. u biti pol tvog texta nisam skužio niti mogao staviti u kontext.Sovak wrote:veber wrote:
ne znam di si njemačku utrpao s amerima koji cvile kako njemačka opstruira i štiti neke svoje interese i da baš nisu za pojačavanje sankcija kako bi to ameri htjeli. i kada su već napravili sjeverni tok 2 unatoč "prijateljskim sankcijama" od strane amerike, zakaj isti ne puste u rad?
Smeh.
njemačka i francuska igraju neku svoju igru.
na kraju me ne bi čudilo da ispod stola sjeverni tok 2 radi.
ovdje se nitko previše ne uzbuđuje oko ukraine.
njemci drukaju plin poljacima i mađarima.
isto tako tvrde da će s francuzima zaštiti svoje interese.
općenito energetska kriza prijeti onima koji nemaju energiju.
francuskoj se jebe za plin i uvijek iz svojih skladišta može pustiti.
ovo više izgleda, ajmo se zaratiti.
Ne trebaju mi nikakvi ekstra podatki, jednostavno gledam iz mjesta gdje jesam.
Guest- Guest
veber wrote:ili što bi bilo još bolje, napuštanje agende zelena eu, neutralna co2 eu, mirisna eu.
Kaj god ... ide se na zeleno i vegan. Sto procenata.
Guest- Guest
neodrživo, niti zeleno niti vegan.Sovak wrote:veber wrote:ili što bi bilo još bolje, napuštanje agende zelena eu, neutralna co2 eu, mirisna eu.
Kaj god ... ide se na zeleno i vegan. Sto procenata.
kaj se tiče mesa ionako se sastoji od CHON, a znamo sintetizirat.
spike o bio hrani su magla. i kakav je to uzgoj bio svinje?
u svinjcu?
u turopolju ne priznaju prasščarima da je crna svinja bio jer se hrani u šumi i žirira.
nema slidnosti.
jelen u šumi nema CE certifikat jer nije praćen od okota do kolinja.
ali onaj iz uzgoja ima.
treba nam jedan dobar rat.
veber-
2014-12-30
Picula je skrenuo s linije i pognuo šiju pred pučkim kobasicama iz Brisela.
Smjesta ga opozvati i uhapsiti.
Smjesta ga opozvati i uhapsiti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoki pere lovu, a Cvitan ga štiti
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
» SAD se ipak neće ljutiti ako belgijska pička od premijera pošalje svoje F-16 u Ukrajinu za napad na Rusiju
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Zoki:Zoki zamolit cu HOS-ovce da ne prljaju Domovinski rat
» Orban konacno odjebao Ukrajinu (da li samo Ukrajinu):'Necemo oruzje davati Ukrajini i pomagati je.'
Page 2 of 2