NATJECAJ:'Zelene beretke' primaju nove clanove
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: NATJECAJ:'Zelene beretke' primaju nove clanove
RayMabus wrote:Konačno nešto pametno i od ove Turkovic
https://www.klix.ba/vijesti/bih/turkovic-uputila-notu-rusiji-kini-i-srbiji-ovo-moze-narusiti-nase-odnose/220110114
Haha :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-aepikur37 wrote:RayMabus wrote:Konačno nešto pametno i od ove Turkovic
https://www.klix.ba/vijesti/bih/turkovic-uputila-notu-rusiji-kini-i-srbiji-ovo-moze-narusiti-nase-odnose/220110114
Haha :D
Post by RayMabus Sat 8 Jan - 13:55
Svaka politička stranka u EU ( jer s ovima van te ne dijelim isti subjekt ) koja dođe ili pošalje nekog svog predstavnika na ovaj datum tamo može smatrati da je upravo dobila novog neprijatelja.
A to nisu muslimani.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
To neke Mirovne Misije.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Taman da Orban vidi Islamsko Zeleno u Hriscanskoj Evropi.
Erdogan je Liberal u poredjenju sa ovima.
Erdogan je Liberal u poredjenju sa ovima.
2014-08-25
Većeras je sastanak Plenkovic i Izetbegović u Dubrovniku.
Dubrovnik nije slučajno izabran.
Stranka demokratske akcije (SDA) upozorava vlast entiteta RS na pogubnost izgradnje sistema Gornji horizonti po cjelokupan ekosistem južnog dijela Bosne i Hercegovine i susjedne Republike Hrvatske.
"Vještačko preusmjeravanje voda u akumulaciju Bilećkog jezera zarad povećanja produktivnosti Hidroelektrana na Trebišnjici, prema upozorenjima stručnjaka, imat će fatalne posljedice, po zdravlje ljudi, floru i faunu, ali i održivost osnovnih uvjeta za život na ovim prostorima", navode iz SDA danas u saopćenju.
SDA će zadužiti svoje kadrove u Vijeću ministara BiH i klubove zastupnika u Parlamentarnoj skupštini BiH i Parlamentu FBiH da poduzmu sve neophodne korake kako bi se zaustavile dalje aktivnosti na realizaciji ovog projekta.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/sda-upozorila-vlasti-rs-a-ovo-sto-radite-imat-ce-fatalne-posljedice/442970
Dubrovnik nije slučajno izabran.
Stranka demokratske akcije (SDA) upozorava vlast entiteta RS na pogubnost izgradnje sistema Gornji horizonti po cjelokupan ekosistem južnog dijela Bosne i Hercegovine i susjedne Republike Hrvatske.
"Vještačko preusmjeravanje voda u akumulaciju Bilećkog jezera zarad povećanja produktivnosti Hidroelektrana na Trebišnjici, prema upozorenjima stručnjaka, imat će fatalne posljedice, po zdravlje ljudi, floru i faunu, ali i održivost osnovnih uvjeta za život na ovim prostorima", navode iz SDA danas u saopćenju.
SDA će zadužiti svoje kadrove u Vijeću ministara BiH i klubove zastupnika u Parlamentarnoj skupštini BiH i Parlamentu FBiH da poduzmu sve neophodne korake kako bi se zaustavile dalje aktivnosti na realizaciji ovog projekta.
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/sda-upozorila-vlasti-rs-a-ovo-sto-radite-imat-ce-fatalne-posljedice/442970
2014-04-11
Gradjanska Bosna sa Zelenim beretkama.
Islamska Republika uvijena u laznu foliju Gradjanske Republike, gde bi iskoristili Srbe i Hrvate za svoje Islamske ciljeve.
Udarili su i po Jugoslaviji, koja je bila gradjanska.
Alija, bivsi robijas kod Tita zbog svojih Islamskih vizija.
DB je zestoko pogresila, jer su decenijama pratili uglavnom Srbe ili Hrvate, dok su im ovakvi Islamski Fanatici, ostali van radara.
Imas Mudzahedine u srcu Hriscanstva, koji igraju na kartu zavade Hriscana i ulazak medju Hriscane na kredit da su nekakva zrtva, gde bi sirili uticaj i interes Islama.
Videli smo i onog Islamskog Deliju u avionu.
Islamska Republika uvijena u laznu foliju Gradjanske Republike, gde bi iskoristili Srbe i Hrvate za svoje Islamske ciljeve.
Udarili su i po Jugoslaviji, koja je bila gradjanska.
Alija, bivsi robijas kod Tita zbog svojih Islamskih vizija.
DB je zestoko pogresila, jer su decenijama pratili uglavnom Srbe ili Hrvate, dok su im ovakvi Islamski Fanatici, ostali van radara.
Imas Mudzahedine u srcu Hriscanstva, koji igraju na kartu zavade Hriscana i ulazak medju Hriscane na kredit da su nekakva zrtva, gde bi sirili uticaj i interes Islama.
2014-08-25
Nisu oni pogriješili nego to im je politika : zavadi pa vladaj.Serbinho-3 wrote:
Sad ćemo im poslat novih miljon muslimana u zapadnu Europu.
Napad je najbolja obrana.
PS : Prestani biti naivan i misliti da je njihova geopolitika u BiH G R E Š K A.
2014-04-11
AUSTRIJA JE VOJNO NEUTRALNA ZEMLJA.
TA ISTA VOJNO NEUTRALNA ZEMLJA JE PRIZNALA KOSOVO, DAKLE MJEŠA SE U UNUTARNJE STVARI DRUGE DRŽAVE.
TO NIJE GREŠKA.
UTUVI SI TO U TU TVOJU GLAVU.
TA ISTA VOJNO NEUTRALNA ZEMLJA JE PRIZNALA KOSOVO, DAKLE MJEŠA SE U UNUTARNJE STVARI DRUGE DRŽAVE.
TO NIJE GREŠKA.
UTUVI SI TO U TU TVOJU GLAVU.
2014-04-11
Vama netko može prodat maglu jer ste niske inteligencije al ja nisam.
To nije greška nego njihova geopolitika na Balkanu a pošto su meni sad u Bosni ugazili na žulj pogodi šta će im se desit ako je moja najdraža taktika Napad je najbolja obrana a moto moje postrojbe Koga nema taj ne postoji.
Uništiiti ću Austriju.
Ja ti ne pregovaram. Kod mene ti pregovori ne postoje.
Može ih jedino spasiti povlaćenje priznanja Kosova čime oni priznaju i da odustaju od politike u BiH ( podržavanje muslimana na Balkanu ).
U protivnom ....PA PA AUSTRIJA.
To nije greška nego njihova geopolitika na Balkanu a pošto su meni sad u Bosni ugazili na žulj pogodi šta će im se desit ako je moja najdraža taktika Napad je najbolja obrana a moto moje postrojbe Koga nema taj ne postoji.
Uništiiti ću Austriju.
Ja ti ne pregovaram. Kod mene ti pregovori ne postoje.
Može ih jedino spasiti povlaćenje priznanja Kosova čime oni priznaju i da odustaju od politike u BiH ( podržavanje muslimana na Balkanu ).
U protivnom ....PA PA AUSTRIJA.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MUP Sarajevo Zelene Beretke
» Zelene beretke:Na zapovijed Izetbegovića,nas 100.000 je spremno
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Novi i unaprijeđeni antifašistički HDZ: omerta za članove
» Smeđe, plave ili zelene?
» Zelene beretke:Na zapovijed Izetbegovića,nas 100.000 je spremno
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje