Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
Puhovski je idiot i to zlonamjeran.
Da je ovo normalna država taj Puhovski i slični njemu bi odavno završili iza rešetaka i ne bi slobode više ugledali.
Al on je UDBA i usto mu je majka Židovka. Pa gdje češ dirat druga i još k tome Židova ?
Da ti ne bi slučajno rekli onda da si ustaša jer si ga takao.
TAKNI ĆU GA JA. NEKA MENI TO REČU.
Da je ovo normalna država taj Puhovski i slični njemu bi odavno završili iza rešetaka i ne bi slobode više ugledali.
Al on je UDBA i usto mu je majka Židovka. Pa gdje češ dirat druga i još k tome Židova ?
Da ti ne bi slučajno rekli onda da si ustaša jer si ga takao.
TAKNI ĆU GA JA. NEKA MENI TO REČU.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Puhovski: Veselim se da ćemo se riješiti zadnjeg pravog ustaškog simbola - kune
"Ne treba. Ja se jako veselim ulasku u EU. I ja se jako veselim da se riješimo zadnjeg pravog ustaškog simbola, to je bila kuna. Kuna je puno više ustaški simbol nego Za dom spremni i mene jako veseli da ćemo je se riješiti."
"Kuna je ustaška valuta, ona nikad nije postojala nego u ustaškom razdoblju", kaže.
"Kuna je bila vezana uz euro, nećemo izgubiti dio suvereniteta. Ovdje se radi o simbolima, o tome da je jednom broju ljudi kuna iz ovog ili onog razloga prirasla srcu", dodao je.
"Kuna je ustaška valuta, ona nikad nije postojala nego u ustaškom razdoblju", kaže.
"Kuna je bila vezana uz euro, nećemo izgubiti dio suvereniteta. Ovdje se radi o simbolima, o tome da je jednom broju ljudi kuna iz ovog ili onog razloga prirasla srcu", dodao je.
2014-04-11
Ako ti je kuna ustaški simbol onda ti je i grb Slavonije a koji se nalazi i na službenom grbu države.RayMabus wrote: I ja se jako veselim da se riješimo zadnjeg pravog ustaškog simbola, to je bila kuna. Kuna je puno više ustaški simbol nego Za dom spremni i mene jako veseli da ćemo je se riješiti."
Dal to znači da vam je ova država ustaška ?
Odgovorite s Da ili Ne.
2014-04-11
Kuna je valuta republike Hrvatske i izglasana i potvrđena u hrvatskom Saboru.RayMabus wrote:
.
Da li je po vama ova država ustaška ?
Odgovorite s Da ili Ne.
2014-04-11
Suđenjem predsjeda sudac koji je anđeo znanja kodnog svemirskog imena spiritus novis ( nova duša ).
Optuženi odgovorite na postavljenja pitanja.
Optuženi odgovorite na postavljenja pitanja.
2014-04-11
Odgovriš li na bilo koja od ova dva pitanja s Da, DAT ĆU TI DOŽIVOTNI ZATVOR i to na način da ćeš se sam javiti upravi zatvora na izvršenje kazne tog i tog dana.
Drugim riječima dat ću ti vremena za bijeg.
Očito ti se ne živi u ovoj državi niti ti se ona sviđa pa eto sad su ti ostale samo dvije moguće solucije :
a) Čamit ćeš u državnom zatvoru do kraja života jer si prijetnja državi
b ) Sam ćeš uteć i ovdje više nikad nećeš nogom kročiti jer te čeka doživotni zatvor.
Eto ne možeš reči da ti nisam ispunio želju da živiš u državi kojoj ti želiš a to očito NIJE OVA.
Drugim riječima dat ću ti vremena za bijeg.
Očito ti se ne živi u ovoj državi niti ti se ona sviđa pa eto sad su ti ostale samo dvije moguće solucije :
a) Čamit ćeš u državnom zatvoru do kraja života jer si prijetnja državi
b ) Sam ćeš uteć i ovdje više nikad nećeš nogom kročiti jer te čeka doživotni zatvor.
Eto ne možeš reči da ti nisam ispunio želju da živiš u državi kojoj ti želiš a to očito NIJE OVA.
2014-04-11
Davno je to trebalo...ap cap
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
2014-04-15
RayMabus wrote:Popriča s ostalima iz galaktičkog vijeća.
Kad uđemo u eurozonu napravit ćemo bitcoin Kunu za dišpet vama.
PUŠI KURAC.
darth_vader-
2014-04-17
kad ćemo se više riješit udbaških drukera
2014-12-30
pogledaj si na 4om o plastici, moj profesor Igor Čatić.marcellus wrote:kad ćemo se više riješit udbaških drukera
veber-
2014-12-30
DaRayMabus wrote:Kuna je valuta republike Hrvatske i izglasana i potvrđena u hrvatskom Saboru.RayMabus wrote:
.
Odgovorite s Da ili Ne.
2014-04-16
Mislija si udbaška?
darth_vader-
2014-04-17
E, sve su to fašističke varijacijeGlupkakurac wrote:Mislija si udbaška?
2014-04-16
marcellus and darth_vader like this post
Bitno je imati rezervni dres uvik spreman...
darth_vader-
2014-04-17
ko eroGlupkakurac wrote:Bitno je imati rezervni dres uvik spreman...
taj ima i kalendar sa svim bitnim praznicima.
doduše zajebe se pa čestita katolicima uskrs kada ga slave pravoslavci
ali godine su tu.
veber-
2014-12-30
veber wrote:pogledaj si na 4om o plastici, moj profesor Igor Čatić.marcellus wrote:kad ćemo se više riješit udbaških drukera
jebala te plastika
zapil sam se jučer s docom rekal sam mu da si u švabiji pozdravlja te
on se preselil u zagorje
nije u svabiji sad je u austriji..sutra u sloveniji preksutra u hrvatskojmarcellus wrote:veber wrote:pogledaj si na 4om o plastici, moj profesor Igor Čatić.marcellus wrote:kad ćemo se više riješit udbaških drukera
jebala te plastika
zapil sam se jučer s docom rekal sam mu da si u švabiji pozdravlja te
on se preselil u zagorje
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Tebi nisan posla sudski poziv.aben wrote:DaRayMabus wrote:Kuna je valuta republike Hrvatske i izglasana i potvrđena u hrvatskom Saboru.RayMabus wrote:
.
Odgovorite s Da ili Ne.
Ti nisi u medijima javno govorija one rečenice s ciljem skretanja teme s stvarnih na ideološko prepucavanje s ciljem podijele masa.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puhovski o uvođenju eura: Veliko mi je olakšanje što smo se riješili ustaškog simbola
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» ISIL DOBIVA PRAVOG NEPRIJATELJA?
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 2 of 4