Australija: Odbi, dalje neces moci!
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Australija: Odbi, dalje neces moci!
FRANK wrote:Inace me je sramota pisati na ovom forumu.
Odo zapalit jedan dzoks
podsjećaš me na kurvu iz gajeve koja je odbila liku sjest u opela jer ju je sram da je vide u tome...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Iduci sukob ocekujem od Epikura i Hektora da mi zapovidaju oko Viteza i Zeniceveber wrote:ovdje četvrtina đelem-đelemFRANK wrote:A znas i sam. Borio smo se protiv istih nepprikatelja. Mozda smo na uskoplju i bili zajedno.dijagram wrote:
Mada sam ja bio samo 15 dana. Ja sam vecinom ratova u mostaru i boksevici i oko jablanice.
Plus tvigi operacija.
I uvik kazem radje bih se sukobio sa 150 srba nego sa 5 balija
oslo kopenhagen.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
darth_vader likes this post
Dama. Nerazumis ti to marcelo mene je ovdje zgadilo neko drugo drustva sa dna kace a pisali su na nogometu. Mada su inace za vas sa VIPA bili svecimarcellus wrote:FRANK wrote:Inace me je sramota pisati na ovom forumu.
Odo zapalit jedan dzoks
podsjećaš me na kurvu iz gajeve koja je odbila liku sjest u opela jer ju je sram da je vide u tome...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Dama. Nerazumis ti to marcelo mene je ovdje zgadilo neko drugo drustva sa dna kace a pisali su na nogometu. Mada su inace za vas sa VIPA bili svecimarcellus wrote:FRANK wrote:Inace me je sramota pisati na ovom forumu.
Odo zapalit jedan dzoks
ma razumijem. I mene nije sram puno stvari za koje mi kažu da bi me trebalo bit. A nije. A opet, svako ima svoje dostojanstvo...
BIT CE ONA I SINU PO MJERIdijagram wrote:FRANK wrote:Inace me je sramota pisati na ovom forumu.
Odo zapalit jedan dzoks
KAO STO JE BILA MOME DIDU I MENI
Neka znade i mrtvo i zivo
Da je u prvo polje bilo.
Sinu travanj kao zarko sunce
Pa obasja gore i vrhunce
Viknu tada kvaternik narodu
Hrvati su postigli slobodu.
Na uskrsli dan Gospodnjeg Sina
Uskrsla je nasa domovina
2015-09-13
hektor je okFRANK wrote:Iduci sukob ocekujem od Epikura i Hektora da mi zapovidaju oko Viteza i Zeniceveber wrote:ovdje četvrtina đelem-đelemFRANK wrote:
A znas i sam. Borio smo se protiv istih nepprikatelja. Mozda smo na uskoplju i bili zajedno.
Mada sam ja bio samo 15 dana. Ja sam vecinom ratova u mostaru i boksevici i oko jablanice.
Plus tvigi operacija.
oslo kopenhagen.
epi i ero su đelem-šelem
i s distance branili hrvatsku.
oslo kopenhagen berlin
ero zna đelem-đelem.
mujage smo trebali pobiti u startu.
jebo im tuđman mater.
veber-
2014-12-30
A najvise me sram ovih katolickih cetnika epikura i hektoramarcellus wrote:FRANK wrote:Dama. Nerazumis ti to marcelo mene je ovdje zgadilo neko drugo drustva sa dna kace a pisali su na nogometu. Mada su inace za vas sa VIPA bili svecimarcellus wrote:
ma razumijem. I mene nije sram puno stvari za koje mi kažu da bi me trebalo bit. A nije. A opet, svako ima svoje dostojanstvo...
2015-09-13
Nemozes tako protiv najveceg hrvatskog sina inace generala zlocinacke jna i njegova sirokobriskog udbasa iz kanadske pizzerijeveber wrote:hektor je okFRANK wrote:Iduci sukob ocekujem od Epikura i Hektora da mi zapovidaju oko Viteza i Zeniceveber wrote:
ovdje četvrtina đelem-đelem
oslo kopenhagen.
epi i ero su đelem-šelem
oslo kopenhagen berlin
ero zna đelem-đelem.
jebo im tuđman mater.
2015-09-13
fala ti bože da nisam sam u tom mišljenju.FRANK wrote:Nemozes tako protiv najveceg hrvatskog sina inace generala zlocinacke jna i njegova sirokobriskog udbasa iz kanadske pizzerijeveber wrote:hektor je okFRANK wrote:
Iduci sukob ocekujem od Epikura i Hektora da mi zapovidaju oko Viteza i Zenice
epi i ero su đelem-šelem
oslo kopenhagen berlin
ero zna đelem-đelem.
jebo im tuđman mater.
btw pica majstor je bio KOS, ne UDBA
ali da još netko vidi.
veber-
2014-12-30
Mene je did pokojni naucio da partizan nikad nece nit hrvat. A kaad sam vidio Suska skupasa Perkovicen meni je sve bilo jasnoveber wrote:fala ti bože da nisam sam u tom mišljenju.FRANK wrote:Nemozes tako protiv najveceg hrvatskog sina inace generala zlocinacke jna i njegova sirokobriskog udbasa iz kanadske pizzerijeveber wrote:
hektor je ok
epi i ero su đelem-šelem
oslo kopenhagen berlin
ero zna đelem-đelem.
jebo im tuđman mater.
ali da još netko vidi.
2015-09-13
od ex je djed bio partizan, ali onaj iz uvjerenja ne iz potrebe.FRANK wrote:Mene je did pokojni naucio da partizan nikad nece nit hrvat. A kaad sam vidio Suska skupasa Perkovicen meni je sve bilo jasnoveber wrote:fala ti bože da nisam sam u tom mišljenju.FRANK wrote:
Nemozes tako protiv najveceg hrvatskog sina inace generala zlocinacke jna i njegova sirokobriskog udbasa iz kanadske pizzerije
ali da još netko vidi.
nikad nije htio uzet boračku mirovinu jer se borio iz načela.
moji su pak bili na drugoj strani.
djedovi su mi umrli dok sam bio djete.
ali nekaj su rekli.
od ex je deda bio živa enciklopedija.
slušao sam ga što je pričao.
ono kaj smo svakako djelili je "ljubav" prema mujagama.
mislim da bi i ti dedu poslušao/čuo
veber-
2014-12-30
To je još gore, komunizam je gori i od turske invazijeveber wrote:od ex je djed bio partizan, ali onaj iz uvjerenja ne iz potrebe.FRANK wrote:Mene je did pokojni naucio da partizan nikad nece nit hrvat. A kaad sam vidio Suska skupasa Perkovicen meni je sve bilo jasnoveber wrote:
fala ti bože da nisam sam u tom mišljenju.
ali da još netko vidi.
2014-04-16
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
ti si irelevantanaben wrote:To je još gore, komunizam je gori i od turske invazijeveber wrote:od ex je djed bio partizan, ali onaj iz uvjerenja ne iz potrebe.FRANK wrote:
Mene je did pokojni naucio da partizan nikad nece nit hrvat. A kaad sam vidio Suska skupasa Perkovicen meni je sve bilo jasno
domicilan si pa i pridonosiš zajesnici.
tvoji sudruzi epi i ero su invazivni i škode habitatu.
treba ih eliminirat.
veber-
2014-12-30
Moj me dida ucio da su balije ka i kap vode na dlanu.
Okrecu se kako vitar puse.
Bilo ke tu casnih velikana poput obitelji Kulenovic
IBRAHIM PJANIC mehmed mehicic.
2015-09-13
đemalčefuri će prvo okrenuti leđa-FRANK wrote:Moj me dida ucio da su balije ka i kap vode na dlanu.
i pobjeći.
veber-
2014-12-30
Ok, ali niko ne škodi ko komunisti, niko. Nemo te epidemije, smrti, pestilenca, violenca, kuge, hordi s istoka, napadi borga ili vrste 8735, koja se more miriti s feel good ideologijom "svima jednoko", jer je lako boriti se s onima ki ti napadaju telo, za rozliku od napadača na um.veber wrote:ti si irelevantanaben wrote:To je još gore, komunizam je gori i od turske invazijeveber wrote:
od ex je djed bio partizan, ali onaj iz uvjerenja ne iz potrebe.
treba ih eliminirat.
2014-04-16
marcellus and Šandor Winnetou like this post
Oto je botun di se u potpunosti slozen s abenon:)
dijagram-
2015-08-09
kaj i ti s epijem kozumiraš "plavac domaći"?aben wrote:Ok, ali niko ne škodi ko komunisti, niko. Nemo te epidemije, smrti, pestilenca, violenca, kuge, hordi s istoka, napadi borga ili vrste 8735, koja se more miriti s feel good ideologijom "svima jednoko", jer je lako boriti se s onima ki ti napadaju telo, za rozliku od napadača na um.veber wrote:ti si irelevantanaben wrote:
To je još gore, komunizam je gori i od turske invazije
treba ih eliminirat.
tko piše o tome da smo svi jednaki?
ja samo velim da se treba napraviti disperzija bogatstva.
kao u srednjoj eu.
ti bulazniš o nekom komunizmu, koji ne postoji.
veber-
2014-12-30
https://www.telegraf.rs/sport/tenis/3443540-srbi-navalili-na-profil-voditeljke-koja-je-vredjala-noleta-pogledajte-sta-joj-pisu?utm_source=nove_povezane_vesti&utm_medium=preporucene&utm_campaign=nove_povezane_vesti&utm_content=horizontalno_kraj
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
FRANK wrote:Iduci sukob ocekujem od Epikura i Hektora da mi zapovidaju oko Viteza i Zeniceveber wrote:ovdje četvrtina đelem-đelemFRANK wrote:
A znas i sam. Borio smo se protiv istih nepprikatelja. Mozda smo na uskoplju i bili zajedno.
Plus tvigi operacija.
oslo kopenhagen.
A ne, ne…
Ti si svoje dao, nitko nema pravo ništa više tražiti od tebe.
Uživaj u miru, obitelji i robi pobre Contrerasa brate!
niels-
2021-04-26
aben wrote:To je još gore, komunizam je gori i od turske invazijeveber wrote:od ex je djed bio partizan, ali onaj iz uvjerenja ne iz potrebe.FRANK wrote:
Mene je did pokojni naucio da partizan nikad nece nit hrvat. A kaad sam vidio Suska skupasa Perkovicen meni je sve bilo jasno
Vele oni koji tursku invaziju nisu doživjeli…
niels-
2021-04-26
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Australija: Odbi, dalje neces moci!
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Dalje neces moci
» Tramp: Nećeš Baba, nećeš...
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
Page 28 of 50