Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 28
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
fridrih-niche wrote:Zato mu je dignu Greenwood i ekipa...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Taj je preglup da bude i bombas samoubojica...FRANK wrote:Cak je neki idiot zvani mohamed izjavio da Cristiano Nema skime igrati.
Ruben Dias, najbolji stoper engleske lige prošle sezone...
Cancelo i Guerreiro su i najbolji reprezentativni par bekova na svitu...
U vezi su Ruben Neves, Renato Sanches, Bruno Fernandes, moj ljubimac Florentino Luis i trenutno najbolji ofenzivni veznjak svita - Bernardo Silva...
U napadu Joao Felix, Rafael Leao, Fabio Silva, Andre Silva...
Majko mila, nakon Francuza imaju najveću širinu na svitu...
Stvarno nema s kim igrat...
:^O
Ruben Diasu je Mitar sinoć oborio cenu za 20 miliona £
:D
Guest- Guest
Giorgio wrote:FRANK wrote:Kako rekoh u ovom portugalu je najslabija karika CRVINA 7fridrih-niche wrote:Zaboravija sam na Guedesa, vrhunsko je krilo...Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Taj je preglup da bude i bombas samoubojica...FRANK wrote:Cak je neki idiot zvani mohamed izjavio da Cristiano Nema skime igrati.
U vezi su Ruben Neves, Renato Sanches, Bruno Fernandes, moj ljubimac Florentino Luis i trenutno najbolji ofenzivni veznjak svita - Bernardo Silva...
Goncalo Guedes je fenomenalan
Pedro Goncalves ce biti igracina...a ima ih jos 5-10 takvih
(Y)
MADA JE PR KRENUO U OBRANU LIKA I DJELA HOMICA SA MADEIRE A USKORO OCEKIVAMO UBI ET OROBI SEKICE I MAME
Guest- Guest
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Zato mu je dignu Greenwood i ekipa...Princ od Čaira wrote:fridrih-niche wrote:Taj je preglup da bude i bombas samoubojica...FRANK wrote:Cak je neki idiot zvani mohamed izjavio da Cristiano Nema skime igrati.
Ruben Diasu je Mitar sinoć oborio cenu za 20 miliona £
:D
Guest- Guest
Ajde ne laprdaj gluposti, samo se brukaš. Livaković je godinama naš najbolji golman.FRANK wrote:Livakovic je golman jer je tko naredjenje stiglo iz medjugorja.Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Ljudi mi realno nemamo golmana.
imate, livakovića sa FM-a...
Njegove golmanske kvalitete su jednake mojima kad se radi o atomskoj fizici i nuklearnom programu
Nogometašima reprezentacije Srbije u ponedjeljak je iz državnog proračuna isplaćena nagrada od milijun eura za plasman na svjetsko prvenstvo u Kataru 2022, objavili su beogradski mediji navodeći da je ta odluka potvrđena na sjednici Vlade.
------------------------------------------------------------------------
Jebote, pa mi smo stvarno najveća sirotinja od svih država bivše juge ...
------------------------------------------------------------------------
Jebote, pa mi smo stvarno najveća sirotinja od svih država bivše juge ...
Zeko-
2015-08-26
Ne igraju naši reprezentativci za kikiriki, to znam iz prve ruke, sasvim dovoljno dobiju. A apsolutno sam protiv toga da se nekakve nagrade isplaćuju iz državnog proračuna ko što radi kreten Adem Vuchiqi.
Last edited by Tominjo on 15/11/2021, 20:51; edited 2 times in total (Reason for editing : v)
Koji kurac je s forumom...korigira mi upis, a ne da ispraviti.
Ne zaslužuju ni lipe da im se da...Tominjo wrote:Ne igraju naši reprezentativci za kikiriki, to znam iz prve ruke, sasvim dovoljno dobiju. A apsolutno sam protiv toga da se nekakve nagrade isplaćuju iz državnog proračuna ko što radi kreten Adem Vuchiqi.
To triba bit rezervirano za slabije plaćene sportove...
;)
Guest- Guest
eto, sad će i na baniji nešto obnoviti.Princ od Čaira wrote:Ceo milion su fudbaleri dali u humanitarne svrhe… :hail:
kad već anemično đubre boli kiki za obnovu...
sitting_bull-
2015-09-28
I talijančuge idu u dodatne ... Baš mi je drago, dva ciganska naroda talijančuge i portugalci u repesažu ...
Zeko-
2015-08-26
Moja su dica polutalijancuge tako da ti u ime svoje dice jeben zenuZeko wrote:I talijančuge idu u dodatne ... Baš mi je drago, dva ciganska naroda talijančuge i portugalci u repesažu ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bas sam.dici pokazao. A hvala Bou na njihovoj materi talijanki pazi trecoj generaciji rasnih talijana u panami sta o njima misli jedan zagrebcanec. I moja Gtaciela kaze Papito este mierda es mietda. ... na prikevodu..
Ovo govno ostaje govno..
Zekane moja polutalijanska djeca to jebu mater
Ovo govno ostaje govno..
Zekane moja polutalijanska djeca to jebu mater
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pederi večito na sreću i guz. I ovo im je dat utešni euro letos. Verovatno će im sada u baražu namestiti digraju sa Makedonijom, Velsom i Finskom…
Guest- Guest
Uopće me nisi zabrinuo, jer ti nemreš jebati ... A da su talijančuge i portugalci u velikoj većini dva ciganska naroda kod te tvrdnje ostajem ...FRANK wrote:Moja su dica polutalijancuge tako da ti u ime svoje dice jeben zenuZeko wrote:I talijančuge idu u dodatne ... Baš mi je drago, dva ciganska naroda talijančuge i portugalci u repesažu ...
Zeko-
2015-08-26
Mitar, luda glava grobarska…
Toliko mi je drago zbog njega, pogotovo što je sa kamatom naplatio promašen penal protiv Škota.
Toliko mi je drago zbog njega, pogotovo što je sa kamatom naplatio promašen penal protiv Škota.
Guest- Guest
https://www.instagram.com/reel/CWYFyoSowDm/?utm_medium=copy_link
Mogu da zamislim koliko je isfleširao. Čoveče, proživljavaš ono što si sanjao ko klinac jbt…
Mogu da zamislim koliko je isfleširao. Čoveče, proživljavaš ono što si sanjao ko klinac jbt…
Guest- Guest
Page 18 of 28 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016