Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 28
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
izgleda da atletičar kreće od prve minute samo je pitanje na temelju čega
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:kic wrote:fridrih-niche wrote:Jesmo danas svi za CR7 ljudinu?
:^O
Imaš tu čak 3 uljeza ...Giorgio wrote:Pronađi uljeza
Baggio, Totti, Messi ...
Zeko-
2015-08-26
Na temelju čega? Pa to je bar svima jasno, na temelju toga kaj se igra u Splitu ... Inače, pravac tribine gdje mu je po kvaliteti i mjesto ...End wrote:izgleda da atletičar kreće od prve minute samo je pitanje na temelju čega
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Od malih nogu sam obožava SIN-a!
<3
Guest- Guest
Zeko wrote:Na temelju čega? Pa to je bar svima jasno, na temelju toga kaj se igra u Splitu ... Inače, pravac tribine gdje mu je po kvaliteti i mjesto ...End wrote:izgleda da atletičar kreće od prve minute samo je pitanje na temelju čega
Nemoj tako, poznaje ruske reprezentativce...
Guest- Guest
Vraćala i tattičari su uvik volili ispod stola...
darth_vader-
2014-04-17
Pa poznaju i oni njega ... Vidli su ga, igrao je tamo u nekom CSKA-u, klubu taman po mjeri za njegove kvalitete ...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Na temelju čega? Pa to je bar svima jasno, na temelju toga kaj se igra u Splitu ... Inače, pravac tribine gdje mu je po kvaliteti i mjesto ...End wrote:izgleda da atletičar kreće od prve minute samo je pitanje na temelju čega
Zeko-
2015-08-26
Bravo hrvatino..Zeko wrote:Pa poznaju i oni njega ... Vidli su ga, igrao je tamo u nekom CSKA-u, klubu taman po mjeri za njegove kvalitete ...Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Na temelju čega? Pa to je bar svima jasno, na temelju toga kaj se igra u Splitu ... Inače, pravac tribine gdje mu je po kvaliteti i mjesto ...End wrote:izgleda da atletičar kreće od prve minute samo je pitanje na temelju čega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
A ne smeta vam sta rupetina kreće od prve minute jer sad igra u Rusiji?
Pušite kurac, licemjerni tatticari...
A ti, moj Dalicu, si retard teški...
;)
Pušite kurac, licemjerni tatticari...
A ti, moj Dalicu, si retard teški...
;)
Guest- Guest
znači ipak starta atletičar koji se ove sezone nije sastao s loptom, a i ove prijašnje sezone ništa osim bruke
tragikomično
FUJ
tragikomično
FUJ
End- Posts : 21177
2015-08-25
Evo Enda tatticara kojem isto ne smeta sta Lovren igra od prve minute, a ne igrač francuske lige koji je ugasija Messija i Mbappea i bija igrač utakmice...
Je, tako je, on nema baršunasti dodir...
Pusi kurac, lopove!
<3
Pusi kurac, lopove!
<3
Guest- Guest
Sicam se Endove bolesne mrznje naspram Zekanu. I kad je Zekan Enda naziva Zagorska Budaletina.sta ti cini par uplatnica iz Medjugorja.
Ostadosmo ja Paulo i Operle i tominjo jedini plavi decki nepotkupljeni
Ostadosmo ja Paulo i Operle i tominjo jedini plavi decki nepotkupljeni
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Taj isti Duje je plivao protiv jedne Malte u prvom poluvremenu. Lovren je ipak brži, zato vjerojatno igra. I iskusniji.fridrih-niche wrote:Evo Enda tatticara kojem isto ne smeta sta Lovren igra od prve minute, a ne igrač francuske lige koji je ugasija Messija i Mbappea i bija igrač utakmice...
Pusi kurac, lopove!
<3
Iskusno je ruskim protivnicima pripremija njihovu najbolju šansu u prvoj utakmici, klasa...
<3
<3
Guest- Guest
teško dalićevo podilaženje sektašima.
valjda je noćas hodao od splita do gospe sinjske i natrag kako bi izmolio dobar rezultat.
sa četiri vezna, jednim krilom i špicom koja to nije on ide na pobjedu?
trebati će puno sreće i čudo da ovaj sastav nešto napravi.
valjda je noćas hodao od splita do gospe sinjske i natrag kako bi izmolio dobar rezultat.
sa četiri vezna, jednim krilom i špicom koja to nije on ide na pobjedu?
trebati će puno sreće i čudo da ovaj sastav nešto napravi.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 10 of 28 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP