Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 28
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Re: Kvalifikacije za SP
nije problem majer.Giorgio wrote:Odigras jednu dobru tekmu i odmah u prvih 11 ...e moj dalicuEnd wrote:majer igra hvala kurcu više
al na koju poziciju ga budala metne
uostalom, kod sva četiri gola je sudjelova - kod prvog i četvrtog je oduzeo loptu u zadnjoj trećini protivnika, a kod drugog i trećeg je bio asistent.
problem je dalić koji do sada nije pronašao sastav i sustav kojim bi već završili kvalifikacije.
poklonjena tri boda sloveniji, dva rusima i dva slovacima isključivo zbog dalića i njegovih eksperimenata.
sitting_bull-
2015-09-28
sektaški kreten.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
od 11 igrača, pet je iz dalmacije, trojica su bili članovi hajduka i jedan iz dinama.
istovremeno od šestorice ostalih petorica su iz dinama.
uistinu je sekta nakupina idiota.
sitting_bull-
2015-09-28
Sad ce i ostali nesto napraviti kad su Pasa i Perisic rjesili stvar.
Btw. vadi ih vanka, cuvaj za Rusiju. Nece Livaja i Vlasic moci sami ruse rjesiti...
Btw. vadi ih vanka, cuvaj za Rusiju. Nece Livaja i Vlasic moci sami ruse rjesiti...
Guest- Guest
Pa na Poljudu se i očekuje od Hajdukove dice da potegnu kao i prije, bila bi sigurno i atmosfera još užarenija. Nadam se da će Rusi zapamtiti Poljud, i to ne po dobrom…
niels-
2021-04-26
Dobro, neki su se otkočili i otkravili, Majer i Kramarić, Sosa već standardno dobar, Juranović isto, Brozović je dao gol s kojim se malo majstora može pohvaliti :( mislim da su on i Vida za otpis.
niels-
2021-04-26
Kad pomisliš da je redikul iskazao sav svoj idiotizam on te iznova iznenadi. Prvoklasni kreten.sitting_bull wrote:sektaški kreten.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
od 11 igrača, pet je iz dalmacije, trojica su bili članovi hajduka i jedan iz dinama.
istovremeno od šestorice ostalih petorica su iz dinama.
uistinu je sekta nakupina idiota.
Brozović za otpis? Ajde pođi spavati.niels wrote:Dobro, neki su se otkočili i otkravili, Majer i Kramarić, Sosa već standardno dobar, Juranović isto, Brozović je dao gol s kojim se malo majstora može pohvaliti :( mislim da su on i Vida za otpis.
I Majer se popišao po tzv znalcima.
Giorgio wrote:Odigras jednu dobru tekmu i odmah u prvih 11 ...e moj dalicuEnd wrote:majer igra hvala kurcu više
al na koju poziciju ga budala metne
Pa ja bi ga stavio još na Euru, ako je već trebalo kockati, Lovro je imao dvije odlične sezone u Dinamu, ne treba nama dobra predstava za Rennes da nam Francuzi kažu da je dobar.
Ok, ako dobijemo Rusiju na konto ove ekipe koja je iznijela kvalifikacije, možemo reći da smo imali bezbolnu smjenu generacija. Modrića, Perišića, Rakitića i Mandžukića ne možemo zamijeniti, ali to tako brzo ne mogu ni puno veće zemlje od naše.
niels-
2021-04-26
Tominjo wrote:Brozović za otpis? Ajde pođi spavati.niels wrote:Dobro, neki su se otkočili i otkravili, Majer i Kramarić, Sosa već standardno dobar, Juranović isto, Brozović je dao gol s kojim se malo majstora može pohvaliti :( mislim da su on i Vida za otpis.
Apsolutno za otpis. Loš za atmosferu, nevidljiv već godinu dana, osim kad je neka gužva. Nedovoljno oduzetih lopti, dobivenih duela i pretrčanih kilometara za DMF. Trebao bi biti ključan za reposjed, ali njega naprosto nema, a trebalo bi ga biti svugdje i odmah u pravcu kad Luka ima loptu i kad se gradi. On ga ne može pratiti.
Ne mogu ja u ovim godinama spavati, tu i tamo zadrijemam po danu i noći, u krevet idem više iz navike.
niels-
2021-04-26
Kako je Vlasic posla na burek trojicu onih nesritnika i servira loptu Brunceku, a ovaj ravno u prvog igraca do sebe... Ili kad je isa na centarsut pa pogodija tribinu... Jedan od rijetkih losih dalmatinaca...
Guest- Guest
Nike Ante spominja hajdukovce nego samo dalmatince.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
Prestani vise lagati sektaska sotono
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dalmatinac=hajdukovacFRANK wrote:Nike Ante spominja hajdukovce nego samo dalmatince.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
Guest- Guest
Pa ja sam dalmatinac a nije mi ni na kraj pameti navijati za hajdukAndreas Goldberger wrote:Dalmatinac=hajdukovacFRANK wrote:Nike Ante spominja hajdukovce nego samo dalmatince.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Hajdukovac si ti u dusi, ali ti je tesko to priznati...FRANK wrote:Pa ja sam dalmatinac a nije mi ni na kraj pameti navijati za hajdukAndreas Goldberger wrote:Dalmatinac=hajdukovacFRANK wrote:Nike Ante spominja hajdukovce nego samo dalmatince.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
Guest- Guest
Osim Brunceka svi su danas dobro odigrali.
Brozovic u istoj akciji asist i gol. Respekt...
Brozovic u istoj akciji asist i gol. Respekt...
Guest- Guest
Najveći idiot foruma briljira ... Od 7 golova 4 su zabili dinamovci, a za 2 gola hajdukovaca (iako još uvijek ne znam kakve veze ima Perišić sa Hajdukom) su bili asistenti i to takvi da su ovi gađali u prazan gol ... Kao i za onaj kad je Luka pogodio carevog ćaleta u gluperdu ... A glupan tu piše kako ništa bez hajdukove dice ... Inače, daleko najbolja asistencija je bila ona Majerova za Perišića kad ga je sa 30-ak metara pogodio na ziceru, ali ovaj je opalio 3 m preko gola ... Jebiga, treba znati a ne zažmiriti i opaliti po lopti pa kud ide, ide ...
Zeko-
2015-08-26
Cime se budala ponosi pametan se stidiAndreas Goldberger wrote:Hajdukovac si ti u dusi, ali ti je tesko to priznati...FRANK wrote:Pa ja sam dalmatinac a nije mi ni na kraj pameti navijati za hajdukAndreas Goldberger wrote:Dalmatinac=hajdukovacFRANK wrote:Nike Ante spominja hajdukovce nego samo dalmatince.Andreas Goldberger wrote:Dobro je Ante reka. Bez dalmatinaca i hajdukovaca smo kurac.
2015-09-13
Momci pobjedila je Hrvatska.
Nije ni Dinamo ni Hajduk ni Zrinja nego HRVATSKA
2015-09-13
Na dalmatinski pogon...FRANK wrote:Momci pobjedila je Hrvatska.
Guest- Guest
Page 6 of 28 • 1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP