Escobar : Ne možemo dozvoliti Rusiji i Kini da nas izbace iz BiH
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Escobar : Ne možemo dozvoliti Rusiji i Kini da nas izbace iz BiH
"Put BiH od Dejtona do Brisela vodi od reformi uključujući korak po korak, izbornu legislativu i ekonomske reforme od kojih će koristi imati svi građani", rekao je Escobar.
Istakao je da su SAD do kraja posvećene Zapadnom Balkanu čemu se protive Moskva i Peking koristeći se dezinformacijama i slabostima svake od njih. Dodao je da SAD to ne smiju dopustiti.
"Najviše se bojimo ekonomskog utjecaja Kine u regionu. Kina je jedan od lidera u regionu koja sklapa netransparentne energetske i infrastrukturalne ugovore. I postoji određeni politički utjecaj koji prati iste", rekao je Escobar.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/escobar-ne-smijemo-dopustiti-moskvi-i-pekingu-da-ugroze-euroatlantski-put-zapadnog-balkana/211028120
Istakao je da su SAD do kraja posvećene Zapadnom Balkanu čemu se protive Moskva i Peking koristeći se dezinformacijama i slabostima svake od njih. Dodao je da SAD to ne smiju dopustiti.
"Najviše se bojimo ekonomskog utjecaja Kine u regionu. Kina je jedan od lidera u regionu koja sklapa netransparentne energetske i infrastrukturalne ugovore. I postoji određeni politički utjecaj koji prati iste", rekao je Escobar.
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/escobar-ne-smijemo-dopustiti-moskvi-i-pekingu-da-ugroze-euroatlantski-put-zapadnog-balkana/211028120
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Escobar : Ne možemo dozvoliti Rusiji i Kini da nas izbace iz BiH
Koga brige šta ti oćeš !
Ostalo ti je još malo vrimena da prominiš izborni zakon kako ja oću jer ako ne Komšić četvrti put ti je kraj NATO i EU puta za BiH.
Ostalo ti je još malo vrimena da prominiš izborni zakon kako ja oću jer ako ne Komšić četvrti put ti je kraj NATO i EU puta za BiH.
2014-04-11
Na području općine Tomislavgrad i grada Livna sljedeće godine bi, kako je najavljeno, trebala početi izgradnja vjetroelektrane Ivovik, instalirane snage 84 MW.
--
Dogovoreno je ovo na nedavno održanom sastanku predstavnika kompanije China National Tehnical Import & Export Corporation i kompanije Powerchina Resources LTD i Poerchina Resources LTD – Central & Eastern Europe Office s lokalnim vlastima u Tomislavgradu.
Izgradnja vjetroelektrane Ivovik koštat će 130 miliona eura i predstavlja najveće ulaganje u obnovljive izvore energije u Bosni i Hercegovini. Prema dosadašnjim izvještajima, predviđena godišnja proizvodnja električne energije ove vjetroelektrane iznosit će 236,6 GWh.
Vjetroelektrana Ivovik nalazit će se na području Tomislavgrada i Livna, a bit će ovo treća vjetroelektrana na području općine Tomislavgrad.
Važno je istaći da je projekt izgradnje vjetroelektrane Ivovik prošle godine odobrila Vlada Federacije BiH.
--
https://www.klix.ba/biznis/privreda/na-podrucju-tomislavgrada-i-livna-bit-ce-napravljena-najveca-vjetroelektrana-u-bih/211028070
--
Kina dominiše.
--
Dogovoreno je ovo na nedavno održanom sastanku predstavnika kompanije China National Tehnical Import & Export Corporation i kompanije Powerchina Resources LTD i Poerchina Resources LTD – Central & Eastern Europe Office s lokalnim vlastima u Tomislavgradu.
Izgradnja vjetroelektrane Ivovik koštat će 130 miliona eura i predstavlja najveće ulaganje u obnovljive izvore energije u Bosni i Hercegovini. Prema dosadašnjim izvještajima, predviđena godišnja proizvodnja električne energije ove vjetroelektrane iznosit će 236,6 GWh.
Vjetroelektrana Ivovik nalazit će se na području Tomislavgrada i Livna, a bit će ovo treća vjetroelektrana na području općine Tomislavgrad.
Važno je istaći da je projekt izgradnje vjetroelektrane Ivovik prošle godine odobrila Vlada Federacije BiH.
--
https://www.klix.ba/biznis/privreda/na-podrucju-tomislavgrada-i-livna-bit-ce-napravljena-najveca-vjetroelektrana-u-bih/211028070
--
Kina dominiše.
2014-04-11
Normalno da ću te izbacit iz BiH. To mi je plan odakako si mi ovo napravio poviše glave ( Glamoč ) i pozvao Komšića da to nagleda.
Letiš iz BiH dragi Amerikanac.
..
Zajednička vojna "Bilateralna vježba" Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država održana je danas na poligonima za obuku OS BiH u Glamoču. U vojnoj vježbi u kojoj su pripadnici OSBiH pokazali izuzetnu profesionalnost učestvovala su i dva aviona F-16
..
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledajte-kako-je-izgledala-vjezba-osbih-i-sad-a-sa-f-16-avionima-u-glamocu/201119053
--
Znaš jako dobro da me treći put preglasao i opet ga uvažavaš kao vojnog zapovjednika OS BiH.
Reci pa pa BiH u NATO i u EU.
Letiš iz BiH dragi Amerikanac.
..
Zajednička vojna "Bilateralna vježba" Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i Sjedinjenih Američkih Država održana je danas na poligonima za obuku OS BiH u Glamoču. U vojnoj vježbi u kojoj su pripadnici OSBiH pokazali izuzetnu profesionalnost učestvovala su i dva aviona F-16
..
https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledajte-kako-je-izgledala-vjezba-osbih-i-sad-a-sa-f-16-avionima-u-glamocu/201119053
--
Znaš jako dobro da me treći put preglasao i opet ga uvažavaš kao vojnog zapovjednika OS BiH.
Reci pa pa BiH u NATO i u EU.
2014-04-11
Prelitja si iz Aviana za Glamoč. Dakle preletija si preko mene. Onda si pozva Komšića koji me tri puta preglasa. Dakle da si mu podršku i podržavaš ga dakle da me preglasava. Sve to znaš i letiš preko mene. Dakle rugaš mi se. Onda mi ugrožavaš sigurnost jer on je Armija BiH a ne hrvatski član predsjedništva kojeg su izabrali Hrvati.
Pa naravno da letiš ća iz BiH. To ti je ko Amen.
Pa naravno da letiš ća iz BiH. To ti je ko Amen.
2014-04-11
Plan vam je bio da Hrvati jedu govna kako bi vi napravili unitarnu BiH a sve u cilju izbacivanje Rusije iz BiH i uvlaćenje iz NATO.
Sad je nama puka film i Hrvatska i Srbija surađuju i utjecaj Rusije jača.
Sve se dešava suprotnostno od vaših planova.
JEBAT ĆU TI MAJKU.
Sad je nama puka film i Hrvatska i Srbija surađuju i utjecaj Rusije jača.
Sve se dešava suprotnostno od vaših planova.
JEBAT ĆU TI MAJKU.
2014-04-11
Zakačija si se ti s mornaricom. Glamoč je poviše Splita. A ovi me treći put preglasava a ti preko mog teritorija tamo bacaš bombe iz F16 a on je kao nekakvi zapovjednik koga ti uvažavaš.
ZNAŠ KOJA ĆEŠ GOVNA POJEST ? NEMAŠ NI NAJMANJU IDEJU.
ZNAŠ KOJA ĆEŠ GOVNA POJEST ? NEMAŠ NI NAJMANJU IDEJU.
2014-04-11
Počmi kupit prnje iz BiH.
NEMA NAZAD.
NEMA NAZAD.
2014-04-11
Izbacit ću te ja iz EU a ne samo iz BiH. NAPAD JE NAJBOLJA OBRANA.
NISI TI JOŠ VIDIO NIŠTA. TEK SAM POČEO.
NISI TI JOŠ VIDIO NIŠTA. TEK SAM POČEO.
2014-04-11
Jučer na ovoj temi rasprava zašto se Salviniju sudi
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48976-na-jugu-italije-nastaje-novi-imigrantski-sabirni-centar
Skužio sam sad zašto.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t48976-na-jugu-italije-nastaje-novi-imigrantski-sabirni-centar
Skužio sam sad zašto.
2014-04-11
Imali smo raspravu u vijeću GF jučer i danas.
Ja tražim najmanje 60 tisuća poklanih ljevičara i njihovih simpatizera od strane talijanske desnice al ih neću forsirat nego nek sami vide oće li ili neće.
Taj akt nije aktiviran nego je ili opcija a ili opcija b.
U suštini istina je ako nećeš opciju a ide opcija b i onda kao reakcija na to ide opcija a.
Pozdravi se sa zračnom bazom Aviano.
Ja tražim najmanje 60 tisuća poklanih ljevičara i njihovih simpatizera od strane talijanske desnice al ih neću forsirat nego nek sami vide oće li ili neće.
Taj akt nije aktiviran nego je ili opcija a ili opcija b.
U suštini istina je ako nećeš opciju a ide opcija b i onda kao reakcija na to ide opcija a.
Pozdravi se sa zračnom bazom Aviano.
2014-04-11
Ovo su regionalni izbori u Italiji. Salvini je zeleno. Talini koji su desnica glasat će za fašisten kad svi ti imigranti navale gore a ove zemlje na Alpama stave barijeru.
To znači da će uskoro oko zračne baze Aviane vladat ovi :
MRTVI STE.
To znači da će uskoro oko zračne baze Aviane vladat ovi :
MRTVI STE.
2014-04-11
Talijanska Socijalna Republika ili TSR, (tal. Republica Sociale Italiana ili RSI) je bila marionetska država nacističke Njemačke koju je vodio "Duce" i "ministar vanjskih poslova" Benito Mussolini. RSI je nastala u sjevernoj Italiji, ali je ovisila o Wehrmachtu (Njemačke oružane snage). Država je još bila poznata kao Salska Republika (tal. Repubblica di Salò) jer je ministar vanjskih poslova RSI-a (Benito Mussolini) boravio u Salu, malom gradiću kod jezera Garda. Talijanska Socijalna Republika je bila drugi i zadnji predstavnik fašizma u Italiji.
--
https://hr.wikipedia.org/wiki/Talijanska_Socijalna_Republika
--
[size=35]Salvini više nije najpopularniji desničar[/size]
Bivšem ministru unutarnjih poslova Matteu Salviniju sudi se na Siciliji zbog migranata, ali njega muče druge brige: u Italiji više nije najpopularniji desničarski stranački vođa – prestigla ga je Giorgia Meloni.
--
https://www.dw.com/hr/salvini-vi%C5%A1e-nije-najpopularniji-desni%C4%8Dar/a-59191542
--
https://hr.wikipedia.org/wiki/Talijanska_Socijalna_Republika
--
[size=35]Salvini više nije najpopularniji desničar[/size]
Bivšem ministru unutarnjih poslova Matteu Salviniju sudi se na Siciliji zbog migranata, ali njega muče druge brige: u Italiji više nije najpopularniji desničarski stranački vođa – prestigla ga je Giorgia Meloni.
--
https://www.dw.com/hr/salvini-vi%C5%A1e-nije-najpopularniji-desni%C4%8Dar/a-59191542
2014-04-11
Moj zahtjev je uvažen u vijeću Gf, pustit ćemo ljude ( Talijane ) nek sami odluće , možda sve bude ok ( to traži mirnija strana u Gf ).
Ako ispadne strane uvažit će se moj zahtjev o najmanje 60 tisuća likvidiranih talijanskih ljevičara od strane talijanske desnice.
Ispod te brojke ne pristajem.
Znaš gdje će vam bit ta zračna baza Aviano kad počmu likvidacije talijanskih ljevičara ?
TAMO NEĆE.
Ako ispadne strane uvažit će se moj zahtjev o najmanje 60 tisuća likvidiranih talijanskih ljevičara od strane talijanske desnice.
Znaš gdje će vam bit ta zračna baza Aviano kad počmu likvidacije talijanskih ljevičara ?
TAMO NEĆE.
2014-04-11
Ovo smatrajte odličnim ugovorom.RayMabus wrote:Moj zahtjev je uvažen u vijeću Gf, pustit ćemo ljude ( Talijane ) nek sami odluće , možda sve bude ok ( to traži mirnija strana u Gf ).
Ako ispadne sranJe uvažit će se moj zahtjev o najmanje 60 tisuća likvidiranih talijanskih ljevičara od strane talijanske desnice.
TAMO NEĆE.
Moglo je biti i gore.
S obzirom tko je podnio ovaj amandman.
2014-04-11
Možda se desi čudo pa svi ti crnci i muslimani iz Azije i Afrike nađu suživot s Talijanima na Apeninskom poluotoku.
Možda.
Al ako ne ja tražim glavuu šezdeset tisuća ljevičara NAJMANJE.
AKO NE USPIJU OVO JE NAJMANJA BROJKA.
Možda.
Al ako ne ja tražim glavuu šezdeset tisuća ljevičara NAJMANJE.
AKO NE USPIJU OVO JE NAJMANJA BROJKA.
2014-04-11
U Danskoj postoji socijaldemokratska partija al je oštro protiv trpačine.
Zato sam pristao. Možda se desi čudo pa talijanski ljevičari krenu tim stopama i nebude sranja.
DAO SAM VAM ŠANSU.
Zato sam pristao. Možda se desi čudo pa talijanski ljevičari krenu tim stopama i nebude sranja.
DAO SAM VAM ŠANSU.
2014-04-11
Ray smanji gas...uzmi pauzu neko vrijeme.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ako
1) Prokockate tu šansu
2) Nastavite s trpačinom
3) Ne zaživi suživot između crnaca i muslimana iz Azije i Afrike i Talijana
VAŠE GLAVE SU MOJE
1) Prokockate tu šansu
2) Nastavite s trpačinom
3) Ne zaživi suživot između crnaca i muslimana iz Azije i Afrike i Talijana
VAŠE GLAVE SU MOJE
2014-04-11
Ne beri brigu. Ja znam da tebi smetaju Srbi ko i ovim Amerikancima. Zato tebi smeta ovi plan.vuksadinare wrote:Ray smanji gas...uzmi pauzu neko vrijeme.
S demonima se ne pregovara. Ovo gore su moji uvjeti.
Imaš u Albaniji novu pistu pa odjebi tamo.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/video-nato-obnavlja-nekad-najvecu-vojnu-tajnu-albanije-20190215
Ovi oficir u Avianu šta je poslao avione da bacaju bombe kraj Glamoča i pozvao Komšića mora platit cijenu tj on i njegov vojni vrh a to je Pentagon.
Upravo čitaš vojni plan generala GF S PET ZVJEZDICA , PRIPADNIKA AŠTAR GRUPE ( BIĆA SVJETLOSTI ) I ANĐEOSKE HIJERAHIJE.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» "Možemo odavde da napravimo prodor ka Indiji, Kini, Pakistanu..."
» Rusiji i Kini cilj je potpuno uništiti SAD-e
» Biden o Kini i Rusiji:"Smrtno su ozbiljni"
» SAD sa satelita vide “krivotvorenje gospodarskog rasta u Rusiji i Kini”
» Japan želi osloboditi Kirgistan ovisnosti o Kini i Rusiji
» Rusiji i Kini cilj je potpuno uništiti SAD-e
» Biden o Kini i Rusiji:"Smrtno su ozbiljni"
» SAD sa satelita vide “krivotvorenje gospodarskog rasta u Rusiji i Kini”