Amerika- beskućnike u logore
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Amerika- beskućnike u logore
u Americi nije dobro. Tamo odavno ima velik broj beskućnika i siromašnih samo se ne govori o tome. oni uvijek daju vijesti o naprednim firmama, ljudima, poslovima.....bogomdani wrote:isto je bilo i u Jemerici prije 200 godina,brutalni kapitalizam..valjda bude oke,dok izumru ovi lopovi..mortal-joint wrote:oblik kapitalizma koji je nama nametnut je sam po sebi nazadan za većinu stanovništva.bogomdani wrote:interesantno ,ali istinito..WTF..koji god sustav bio,na Balkanu je osuđen na neuspijehmortal-joint wrote:više smo u zadnjih 20 godina otišli unatrag nego prije togabogomdani wrote:
Pa sad,ovisi...ne moš upoređivati kruške i jabuke..Zapad je od ww2 naovamo se razvijao u svakom smislu,dok su komunističke države,tapkale na mjestu(čitaj: hodale unatrag)
Opljačkali su nas i unazadili. Nije svima tako. Državni zaposlenici mnogi niti ne osjećaju krizu.
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
prije ili kasnije se onima koji siju zlo sve vratiMichael1 wrote:mortal-joint wrote:hoćemo li čekati u miru da isto stanje dođe kod nas???
Nema sanse!
Kod nas ih trpaju u psihijatrije!
immortal-
2014-04-16
RayMabus wrote:Nema potrebe. Znam kakva je buducnost.mortal-joint wrote:
zamisli budućnost od 5, 10 ili 20 godina naprijed
Daj mi molim te reci jesli ti vidovnjak ili te netko upoznao s tim???
immortal-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ni Erdoganu vise ne vjeruje carsija samo Amerika!Ako padne Amerika pada i BiH
» Srbija vakcinise beskucnike
» Mađarska vlada zabranila beskućnike
» Svadbena večera za beskućnike - dobro djelo
» Badnja večer s potrebitima: predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u karlovačkom Centru za beskućnike
» Srbija vakcinise beskucnike
» Mađarska vlada zabranila beskućnike
» Svadbena večera za beskućnike - dobro djelo
» Badnja večer s potrebitima: predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u karlovačkom Centru za beskućnike
Page 3 of 3