Posledice NATO bombardavanja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Posledice NATO bombardavanja
Bombardovali su i Kosovo pa se šiptari ne žale. Oni ako triba bi još jednu turu na račun kuće.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:Bombardovali su i Kosovo pa se šiptari ne žale. Oni ako triba bi još jednu turu na račun kuće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
niels wrote:Ringo10 wrote:U BiH umiru od raka u velikim broju u podrucjima u kojima su bombardirali Srbe.niels wrote:Neka je malom anđelu laka zemlja!
Sram te bilo što instrumentaliziraš pokojno dijete u dnevnopolitičke svrhe! Djece s rakom ima posvuda, nažalost.
Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.
A umiru svi bez oobzira na naciju
Puno je mojeg godišta umrlo od raka, 30-40% ljudi koje znam.
To je pošast suvremenog svijeta.
Ali dok nema ozbiljnog istraživanja koje proučava povećani mortalitet na području bombardiranom osiromašenim uranijem i porasta malignih bolesti (prihvatiti ću, bez problema), dok je u sferi informiranog nagađanja, onda je ovo brutalno eksploatiranje mrtvog djeteta.
Niže ne može. Valjda.
Tipichno 'rvatsko razmishljanje.Nemoj ti mene jebat sa uranijom..pa to nije shtetno to je dobro ..Pogledaj samo Chernobil...tamo sve buja i raste ..biljke su duplo vece a i zivotinje su se vratile i razmnozile pa vukovi imaju shta jesti..Elem..ono shto nemresh naci na Googlu ili na Wikipediji to ne postoji .Ni sunce ne postoji dok traje noc ,tek ujutro se pojavi zato shto se okrece oko zemlje.Danashnji znanstvenici su poshten svijet i nisu spremni da lazu kao nekada narafski ako ne dobiju ogromnu lovu pa lazu gore od svakog 'rvata.Plus toga je poznato da su takozvani 'rvatski desnichari deset puta pametniji od 'rvatskih ljevichara mada po meni izmedju njih nema nikakve razlike svi su pametni ko moj kurac samo shto ja svom kurcu oprostim jer ima rupu u glavi a kod tih .rvatskih pametnjakovica ochita je provalija u mozgu.
Da skratim ..gdje si ti vidio da ce neki svjetski lopov priznati zlochin?Italijani su dokazali sve i njihovi sudovi su donijeli presude u korist njiihovih vojnika jer ih je njihova vlada slala tamo gdje ameri i schwabe nisu htjeli ici.Eto pa vi jedite shkoljke iz Jadrana i ne samo Jadrana ..Svatko tko ima malo soli u glavi ne jede morsku ribu iz mora osim onu sa Aljaske.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sokantno-otkrice-nato-vojni-otpad-iskrcava-u-nas-jadran-ne-samo-u-posebne-zone-nego-i-u-blizini-obale-3127808
kaya wrote:Pa nije žvaka za seljaka. Em ti je skupo em ne znaš jesti.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
Jebem ti sunce zareno ,, fakat ja josh u svome zivotu nisam u ovome virtualnom svijetu sreo dva gluplja lika od Kaye i Mortalke.Zene koje su zavrshile neki kurac od shkole u Cro osamdesetih su bile deset puta pametnije od hrvatske mushke populacije a danas sve neka glupachitza do glupachitze..Sta jedete bog vas jebo ,,zasigurno ribu iz Jadrana ..Srchete kamenice ili dagnje a moguce i ciganske kurce pa vam se uranijska morska flora i fauna zalijepila za mozak ili jajnike Otishlo u sise??Samo nagadjam ..mora da je neki kurchevi efekat od skupe hrane..koju jedete Pazi ovo ..u 90% sluchajeva zene se dave tim sranjima (kamenicama) iz jednostavnog razloga shto ih kamenice asociraju na spermu..a ribu zderu jer nemaju chulo mirisa..a moguce su i navikle na taj smrad jer ne mijenjaju gace po par tjedana.
Jedno pitanje za tebe "pametnice" ajde ti meni napishi koje je boje ciganska sperma (mali hint,,nije crvena ni crna ).Eto ako pogodish biraj do $ 1000.00 shto god zelsih..i fakat se ne zajebavam..Samo me interesira da vidim koliko imash mozga??
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» koje su posledice odluke u.suda bih
» Desničari u naletu širom Evrope: Šta će biti posledice?
» POSLEDICE BELE KUGE I MIGRACIJA RS će morati da uvozi radnike
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Desničari u naletu širom Evrope: Šta će biti posledice?
» POSLEDICE BELE KUGE I MIGRACIJA RS će morati da uvozi radnike
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
Page 2 of 2