Posledice NATO bombardavanja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Posledice NATO bombardavanja
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3394474-preminuo-mali-bogdan-gicovic-odlazi-kao-vitez-sampion-kao-decak-koji-je-boga-uvek-nosio-u-svom-srcu
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Re: Posledice NATO bombardavanja
Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.
2014-08-25
Noor dislikes this post
Neka je malom anđelu laka zemlja!
Sram te bilo što instrumentaliziraš pokojno dijete u dnevnopolitičke svrhe! Djece s rakom ima posvuda, nažalost.
Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.
Sram te bilo što instrumentaliziraš pokojno dijete u dnevnopolitičke svrhe! Djece s rakom ima posvuda, nažalost.
Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.
niels-
2021-04-26
darth_vader, Noor and Šandor Winnetou like this post
Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
2014-08-25
niels wrote:
Ni ne znas koliko.
2014-08-25
U cijelom svijetu umiru djeca od raznih bolesti i rakova ali eto samo u srbiji to nije bio slučaj do bombardiranja, moš mislitiSerbinho-3 wrote:Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
Šandor Winnetou wrote:U cijelom svijetu umiru djeca od raznih bolesti i rakova ali eto samo u srbiji to nije bio slučaj do bombardiranja, moš mislitiSerbinho-3 wrote:Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
Postoji statistika i neke stvari mogu biti jasnije. Zasto umiru vise od raka pluca u blizini celicana ili oni po Centru Beograda. Analiza, statistika, logika, organizacija, uzrok, posledica.
2014-08-25
niels wrote:Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.
[list=breadcrumb]
[*]VESTI
[*]HRONIKA
[/list]
22.09.2021. • 21:51 Srbija Danas/Blic
[size=34]Austrijska policija u POTERI za Srbinom zbog BIZARNOG napada: Na stajalištu metroa ODGRIZAO UVO mladiću[/size]
2014-08-25
I što hoćeš reći? Da u srbiji djeca nisu umirala od raka prije bombardiranja? Da djeca od raka umiru samo u srbiji? Da je nato boimbardirao cijeli svijet pa djeca u cijelom svijetu umiru od toga?Serbinho-3 wrote:Šandor Winnetou wrote:U cijelom svijetu umiru djeca od raznih bolesti i rakova ali eto samo u srbiji to nije bio slučaj do bombardiranja, moš mislitiSerbinho-3 wrote:Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
Postoji statistika i neke stvari mogu biti jasnije. Zasto umiru vise od raka pluca u blizini celicana ili oni po Centru Beograda. Analiza, statistika, logika, organizacija, uzrok, posledica.
Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti
niels likes this post
Serbinho-3 wrote:Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.
Pa jebo te zivish u Italiji i nije ti poznata presuda italijanskog suda u svezi obolijevanja italijanskih vojnika od raka jer su sluzili tamo gdje su ameri bacali bombe sa osiromashenim uranijem po Kosovu,Nigdje se ne pishe o shiptarskim obolijevanjima od raka koja su procentualno porasla na 400% u odnosu na period prije bombarodvanja..zato se shiptari masovno iseljavaju u Albaniju i ako mogu u neke zapadne zemlje.
Sve mi je to nekako jasno ali mi nije bilo jasno kada je ekipa sa hrvatskih foruma pljeskala ruchicama odobravajuci to u ekstazi..Mislim si jeblo majku koji debili,,raduju se svojim bolestima koje ce to bombardovanje prouzrochiti i na jadranskoj obali jer kreteteni ne znaju da sve rijeke teku prema moru,,Dodushe ti polupismeni hrvatski kreteni su valjda znali da NATO zrakoplovi one bombe koje nisu ispalili ispaljuju prije slijetanja u Jadransko more, tako da me ne bi chudilo da su maligna oboljenja i u Hrvatskoj porasla u istom postotku kao na Kosovu, Srbijiji i BiH..Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
U BiH umiru od raka u velikim broju u podrucjima u kojima su bombardirali Srbe.niels wrote:Neka je malom anđelu laka zemlja!
A umiru svi bez oobzira na naciju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa nije žvaka za seljaka. Em ti je skupo em ne znaš jesti.mentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ovo je inače išlo ciganu koji je to i napisao ali krivo sam nešto..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ringo10 wrote:U BiH umiru od raka u velikim broju u podrucjima u kojima su bombardirali Srbe.niels wrote:Neka je malom anđelu laka zemlja!
A umiru svi bez oobzira na naciju
Puno je mojeg godišta umrlo od raka, 30-40% ljudi koje znam.
To je pošast suvremenog svijeta.
Ali dok nema ozbiljnog istraživanja koje proučava povećani mortalitet na području bombardiranom osiromašenim uranijem i porasta malignih bolesti (prihvatiti ću, bez problema), dok je u sferi informiranog nagađanja, onda je ovo brutalno eksploatiranje mrtvog djeteta.
Niže ne može. Valjda.
niels-
2021-04-26
hahmentalitet wrote:Serbinho-3 wrote:Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.
Pa jebo te zivish u Italiji i nije ti poznata presuda italijanskog suda u svezi obolijevanja italijanskih vojnika od raka jer su sluzili tamo gdje su ameri bacali bombe sa osiromashenim uranijem po Kosovu,Nigdje se ne pishe o shiptarskim obolijevanjima od raka koja su procentualno porasla na 400% u odnosu na period prije bombarodvanja..zato se shiptari masovno iseljavaju u Albaniju i ako mogu u neke zapadne zemlje.
Sve mi je to nekako jasno ali mi nije bilo jasno kada je ekipa sa hrvatskih foruma pljeskala ruchicama odobravajuci to u ekstazi..Mislim si jeblo majku koji debili,,raduju se svojim bolestima koje ce to bombardovanje prouzrochiti i na jadranskoj obali jer kreteteni ne znaju da sve rijeke teku prema moru,,Dodushe ti polupismeni hrvatski kreteni su valjda znali da NATO zrakoplovi one bombe koje nisu ispalili ispaljuju prije slijetanja u Jadransko more, tako da me ne bi chudilo da su maligna oboljenja i u Hrvatskoj porasla u istom postotku kao na Kosovu, Srbijiji i BiH..Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
pokvarenost s visoka
hoćeš za posljedice srpskog bombardiranja Hrvatske optužiti amere
po Hrvatskoj ste bacali vbr, krmače koje su zabranjene, čak i napalm
to nigdje ne spominješ
mudro srpski
2014-04-16
što ovaj mulja
datum 20.9.2021
datum 20.9.2021
2014-04-16
Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ ?
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Tko nekakonakaza wrote:Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ?
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
točnonakaza wrote:Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ ?
ali realno sve skupa ste dobro prošli koliko su tvoji napravili razaranja od vukovara preko bosne do dubrovnika...
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Bombardovali su i Kosovo pa se šiptari ne žale. Oni ako triba bi još jednu turu na račun kuće.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» koje su posledice odluke u.suda bih
» Desničari u naletu širom Evrope: Šta će biti posledice?
» POSLEDICE BELE KUGE I MIGRACIJA RS će morati da uvozi radnike
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» Desničari u naletu širom Evrope: Šta će biti posledice?
» POSLEDICE BELE KUGE I MIGRACIJA RS će morati da uvozi radnike
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
Page 1 of 2