ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Posledice NATO bombardavanja

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Posledice NATO bombardavanja Empty Posledice NATO bombardavanja

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 20:14

https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3394474-preminuo-mali-bogdan-gicovic-odlazi-kao-vitez-sampion-kao-decak-koji-je-boga-uvek-nosio-u-svom-srcu
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Posledice NATO bombardavanja Empty Re: Posledice NATO bombardavanja

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 20:16

Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Noor dislikes this post

Back to top Go down

Post by niels Wed 22 Sep - 21:32

Neka je malom anđelu laka zemlja!

Sram te bilo što instrumentaliziraš pokojno dijete u dnevnopolitičke svrhe! Djece s rakom ima posvuda, nažalost.

Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.
niels
niels

Male
2021-04-26

darth_vader, Noor and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 22:48

Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 22:49

niels wrote:
Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.

Ni ne znas koliko.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Wed 22 Sep - 22:59

Serbinho-3 wrote:Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
U cijelom svijetu umiru djeca od raznih bolesti i rakova ali eto samo u srbiji to nije bio slučaj do bombardiranja, moš misliti

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 23:10

Šandor Winnetou wrote:
Serbinho-3 wrote:Sta bih trebao da cutim? Ja se bas i ne secam da su deca umirala od raka sa 5 godina. Kada se ovde nadaju novom bombardovanju, onda nije sramota. Koliko je njih umrlo od raka zbog bombardovanja a da se nije ni culo.
U cijelom svijetu umiru djeca od raznih bolesti i rakova ali eto samo u srbiji to nije bio slučaj do bombardiranja, moš misliti

Postoji statistika i neke stvari mogu biti jasnije. Zasto umiru vise od raka pluca u blizini celicana ili oni po Centru Beograda. Analiza, statistika, logika, organizacija, uzrok, posledica.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Wed 22 Sep - 23:13

niels wrote:Bombardovanje jest ostavilo utoliko posljedica da ste još luđi nego što ste bili.

[list=breadcrumb]
[*]VESTI 

[*]HRONIKA

[/list]

Posledice NATO bombardavanja Pjimage_10_0
22.09.2021. • 21:51 Srbija Danas/Blic
[size=34]Austrijska policija u POTERI za Srbinom zbog BIZARNOG napada: Na stajalištu metroa ODGRIZAO UVO mladiću
[/size]
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou Wed 22 Sep - 23:18

Serbinho-3 wrote:
Šandor Winnetou wrote:

Postoji statistika i neke stvari mogu biti jasnije. Zasto umiru vise od raka pluca u blizini celicana ili oni po Centru Beograda. Analiza, statistika, logika, organizacija, uzrok, posledica.
I što hoćeš reći? Da u srbiji djeca nisu umirala od raka prije bombardiranja? Da djeca od raka umiru samo u srbiji? Da je nato boimbardirao cijeli svijet pa djeca u cijelom svijetu umiru od toga?

Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti

Male
2017-12-31

niels likes this post

Back to top Go down

Post by mentalitet Thu 23 Sep - 6:59

Serbinho-3 wrote:Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.

Pa jebo te zivish u Italiji i nije ti poznata presuda italijanskog suda u svezi obolijevanja italijanskih vojnika od raka jer su sluzili tamo gdje su ameri bacali bombe sa osiromashenim uranijem po Kosovu,Nigdje se ne pishe o shiptarskim obolijevanjima od raka koja su procentualno porasla na 400% u odnosu na period prije bombarodvanja..zato se shiptari masovno iseljavaju u Albaniju i ako mogu u neke zapadne zemlje.
Sve mi je to nekako jasno ali mi nije bilo jasno kada je ekipa sa hrvatskih foruma pljeskala ruchicama odobravajuci to u ekstazi..Mislim si jeblo majku koji debili,,raduju se svojim bolestima koje ce to bombardovanje prouzrochiti i na jadranskoj obali jer kreteteni ne znaju da sve rijeke teku prema moru,,Dodushe ti polupismeni hrvatski kreteni su valjda znali da NATO zrakoplovi one bombe koje nisu ispalili ispaljuju prije slijetanja u Jadransko more, tako da me ne bi chudilo da su maligna oboljenja i u Hrvatskoj porasla u istom postotku kao na Kosovu, Srbijiji i BiH..Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by Ringo10 Thu 23 Sep - 15:13

niels wrote:Neka je malom anđelu laka zemlja!

Sram te bilo što instrumentaliziraš pokojno dijete u dnevnopolitičke svrhe! Djece s rakom ima posvuda, nažalost.

U BiH umiru od raka  u velikim broju u podrucjima u kojima su bombardirali Srbe.
A umiru svi bez oobzira na naciju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by kaya Thu 23 Sep - 17:04

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
Pa nije žvaka za seljaka. Em ti je skupo em ne znaš jesti.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya Thu 23 Sep - 17:05

Ovo je inače išlo ciganu koji je to i napisao ali krivo sam nešto..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by niels Thu 23 Sep - 17:09

Ringo10 wrote:
niels wrote:Neka je malom anđelu laka zemlja!

U BiH umiru od raka  u velikim broju u podrucjima u kojima su bombardirali Srbe.
A umiru svi bez oobzira na naciju

Puno je mojeg godišta umrlo od raka, 30-40% ljudi koje znam.

To je pošast suvremenog svijeta.

Ali dok nema ozbiljnog istraživanja koje proučava povećani mortalitet na području bombardiranom osiromašenim uranijem i porasta malignih bolesti (prihvatiti ću, bez problema), dok je u sferi informiranog nagađanja, onda je ovo brutalno eksploatiranje mrtvog djeteta.

Niže ne može. Valjda.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by immortal Thu 23 Sep - 19:02

mentalitet wrote:
Serbinho-3 wrote:Deca od 5 godina umiru od raka. Toga nije bilo. Nista se o tome ne prica i ne vodi se statistika pre i posle NATO bombardovanja.

Pa jebo te zivish u Italiji i nije ti poznata presuda italijanskog suda u svezi obolijevanja italijanskih vojnika od raka jer su sluzili tamo gdje su ameri bacali bombe sa osiromashenim uranijem po Kosovu,Nigdje se ne pishe o shiptarskim obolijevanjima od raka koja su procentualno porasla na 400% u odnosu na period prije bombarodvanja..zato se shiptari masovno iseljavaju u Albaniju i ako mogu u neke zapadne zemlje.
Sve mi je to nekako jasno ali mi nije bilo jasno kada je ekipa sa hrvatskih foruma pljeskala ruchicama odobravajuci to u ekstazi..Mislim si jeblo majku koji debili,,raduju se svojim bolestima koje ce to bombardovanje prouzrochiti i na jadranskoj obali jer kreteteni ne znaju da sve rijeke teku prema moru,,Dodushe ti polupismeni hrvatski kreteni su valjda znali da NATO zrakoplovi one bombe koje nisu ispalili ispaljuju prije slijetanja u Jadransko more, tako da me ne bi chudilo da su maligna oboljenja i u Hrvatskoj porasla u istom postotku kao na Kosovu, Srbijiji i BiH..Zato ja kada sam dolazio u Hrvatsku nikada nisam jeo nishta morsko.
hah
 pokvarenost s visoka
hoćeš za posljedice srpskog bombardiranja Hrvatske optužiti amere
po Hrvatskoj ste bacali vbr, krmače koje su zabranjene, čak i napalm
to nigdje ne spominješ
mudro srpski

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal Thu 23 Sep - 22:21

što ovaj mulja
datum 20.9.2021

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by nakaza Fri 24 Sep - 7:40

Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ ?
nakaza
nakaza

2019-08-05

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 24 Sep - 7:49

nakaza wrote:Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ?
Tko nekako
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Fri 24 Sep - 8:03

nakaza wrote:Zaključak je, da nismo bombardovali Vukovar i Sarajevo, danas bi mali Bogdan bio živ ?
točno

ali realno sve skupa ste dobro prošli koliko su tvoji napravili razaranja od vukovara preko bosne do dubrovnika...
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Fri 24 Sep - 8:25

Bombardovali su i Kosovo pa se šiptari ne žale. Oni ako triba bi još jednu turu na račun kuće.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics