Nove pozicije moci
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nove pozicije moci
Kuze i previse dobro..i vodaju za rogove masu egotripnih muskaraca,no finalno gledaju nekog tko ce im osigurati udoban i stabilan zivot u dokolici.I ti si kao i one,"udao" si se za obiteljske nekretnine,dosao u sukob sa vlastitom krvlju samo da bi osigurao udoban i stabilan zivot,ispunio iskljucivo svoje sebicne zelje,umjesto da sam kroz zivot i rad steknes ono sto zelis.Nemoj biti hipokrit.RayMabus wrote:Ovo su klasična razmišljanja kako žensko preslikava ono šta je njoj bitno kod muških ( karijera, svoja nekretnina , ok auto , velika i sigurna plaća ) i onda sad ona to sve postigla i misli da joj je cijena veća nego kod neke druge ženske koja nema ni približno ovo.
Kako one ne kuži uopće muškarce.
Hartmann- Posts : 2016
2021-01-04
Mene nikakve. Kad mi dođe bacim drkicu, dica me ne zanimaju a one mi ne trebaju da mi peru, čiste i peglaju po kući.Pirate wrote:RayMabus wrote:Nije ona jedina takva. Ima danas toga dosta.Pirate wrote:Gospodicna nezna onu, nije zivot jedna zena.
Neka ih, mene ne zanimaju, samo normalne zene.
Kad ti ne treba seks s njima i kad ne želiš potomstvo onda ti one uopće ne tribaju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Da sam žensko ponašao bi se isto kao i sad kao muško : otkačio suprotni spol , seks s njima me ne bi zanimao nit potomstvo.Hartmann wrote:Kuze i previse dobro..i vodaju za rogove masu egotripnih muskaraca,no finalno gledaju nekog tko ce im osigurati udoban i stabilan zivot u dokolici.I ti si kao i one,"udao" si se za obiteljske nekretnine,dosao u sukob sa vlastitom krvlju samo da bi osigurao udoban i stabilan zivot,ispunio iskljucivo svoje sebicne zelje,umjesto da sam kroz zivot i rad steknes ono sto zelis.Nemoj biti hipokrit.RayMabus wrote:Ovo su klasična razmišljanja kako žensko preslikava ono šta je njoj bitno kod muških ( karijera, svoja nekretnina , ok auto , velika i sigurna plaća ) i onda sad ona to sve postigla i misli da joj je cijena veća nego kod neke druge ženske koja nema ni približno ovo.
Kako one ne kuži uopće muškarce.
Tako je lakše.
Nije bitno u koji spol se ja odlučim inkarnirat. To je ista osoba.
Last edited by RayMabus on 15/8/2021, 21:00; edited 1 time in total
2014-04-11
Sto ne apgrejdas drkicu i nabavis si onda VR i onu umjetnu pizdu
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Šta će mi umjetna pizda ? U šaku to najbolje legne. Pet minuti drkica i ideš dalje. Jutros sam tri puta u razmaku dva tri sata. Pala mi ova jedna ženska na pamet pa stalno mi se diže.Pirate wrote:Sto ne apgrejdas drkicu i nabavis si onda VR i onu umjetnu pizdu
2014-04-11
Svaku inkarnaciju možemo gledati kao duhovni put. Ako pogledate koliko tu problema dolazi u tim muško ženskim vezama to ima jako puno loših stvari koje utječu na karmu.
Zato kažem da sam se inkarnirao kao žensko potpuno istu stvar bi napravio kao i sad kao muško : totalno se maka od suprotnog spola , drkica ( sam svoj majstor ) i prekrižija da imam potomstvo.
Zato kažem da sam se inkarnirao kao žensko potpuno istu stvar bi napravio kao i sad kao muško : totalno se maka od suprotnog spola , drkica ( sam svoj majstor ) i prekrižija da imam potomstvo.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Ovo su 3 ključne pozicije HDZ-a za pregovore s Mostom
» DEBILA skihuti sa pozicije pod hitno
» OTOČANI BIJESNI: Privatnici će moći dobiti koncesije uz more za ravno 0 kuna, a moći će naplaćivati i ulaz na plaže?
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Ovo su 3 ključne pozicije HDZ-a za pregovore s Mostom
» DEBILA skihuti sa pozicije pod hitno
Page 2 of 2