LA LIGA 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 23
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Re: LA LIGA 21/22
Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Livaja da je u Barceloni bija bi im najbolji igrac...
Guest- Guest
Ne pratim baš, ali onda je Barca stvarno i teškoj banani ako bi im Livaja bio najbolji igrač...šalim se, još jedna u nizu tovarskih mitomanija. Igrač koji igra protiv Istre, Belupa i takvih, a protiv Rijeke se ne pojavi na utakmici.
fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Livaja da je u Barceloni bija bi im najbolji igrac...
Guest- Guest
Boze kakva borba za titulu se sprema između velikana madrida
Katalonski separatisti na aparatima
Katalonski separatisti na aparatima
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Livaja da je u Barceloni bija bi im najbolji igrac...
Guest- Guest
Momcadi poput Cadiza, Granade, Osasune i slicnih je Livaja rjesava u ono malo vrimena sta je igra u Las Palmasu. I to u vrimenu dok je bija lud u glavu...
Guest- Guest
U Hajduku je nikad bolji, ali budimo realni mentalno je ozdravija u AEK-u.Giorgio wrote:Boze dragi dosao u hajduk i mentalno ozdravio ...kakav brutalan klub
Tu se sezonu je vuka Las Palmas, srušija Valenciju s dva gola, donosija bodove protiv konkurenata, zabija 2 komada Atleticu u kupu i onda majstor 5 kola prije kraja sezone u 3 minute na terenu zaradi crveni i 5 utakmica suspenzije. Naravno, Las Palmas u tih 5 utakmica bez njega nije bod uzeja.
Guest- Guest
i šta je osvojio u toj bogatoj karijeri...
masni kurac
zato je i došao u sektu skupa s krovinovićem, katićem, melnjakom, subom i ostalim otpadom...
masni kurac
zato je i došao u sektu skupa s krovinovićem, katićem, melnjakom, subom i ostalim otpadom...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Prvak Grcke s AEK-om...End wrote:i šta je osvojio u toj bogatoj karijeri...
To ti je kao da netko uzme naslov HNL-a s Belupom ili La ligu s Betisom...
Guest- Guest
Je bas..aek prvak grcke 12x..30 titula u grckoj..belupo 0 ..betis 1x prvak i dva kupa. Strasna poredba
Guest- Guest
ma prije njega nisu postojali
samo su osvojili 11 prvenstava, 15 kupova i ostalo...
odlična usporedba sa slavenom i betisom
samo su osvojili 11 prvenstava, 15 kupova i ostalo...
odlična usporedba sa slavenom i betisom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Hahaha Licemjerje na kvadrat...
Kad je AEK u pitanju onda može o povijesti, a kad je Hajduk u pitanju onda je povijest počela prije 10,15 godina.
Premda, ja nisam uspoređivao veličinu kluba, nego poziciju, financijsku moć i utjecaj AEK-a u Grčkoj u današnjem vremenu.
Btw. Livaja im je kao 10-ka i najbolji igrač donio naslov nakon 24,25 godina.
Kad je AEK u pitanju onda može o povijesti, a kad je Hajduk u pitanju onda je povijest počela prije 10,15 godina.
Premda, ja nisam uspoređivao veličinu kluba, nego poziciju, financijsku moć i utjecaj AEK-a u Grčkoj u današnjem vremenu.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Hahaha Licemjerje na kvadrat...
Kaze lik koji se hvata svakog broja i sitnice
Evo bold majstore onda si samo potvrdio da je hajduk minoran
Guest- Guest
Majstore, a gdje sam ja napisao da je AEK minoran?Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:Hahaha Licemjerje na kvadrat...
Btw. kad bi Livaja donio Hajduku naslov u HNL-u to bi bio slican uspjeh za njega kao naslov AEK-a zbog financijske moci konkurenta, pozicije unutar hrvatskog nogometa-mocvare, sudacke masinerije i druge momcadi u istom rangu. Jeli sad malo jasnije?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Majstore, a gdje sam ja napisao da je AEK minoran?Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:Hahaha Licemjerje na kvadrat...
Ma jok, samo si ga uporedio sa Slaven Belupom i Goricom…
Guest- Guest
Page 6 of 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 23