Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
Bolje 100 pravih, nego par tisuća sektaša ...fridrih-niche wrote:Najveća floskula ikad, lol...Zeko wrote:Samo jedan klub u Hrvatskoj njegovi navijači (i pjesma) zovu Svetinja ... Tak' da ovaj provincijski klubić iz provincije Dalmacije nemre imati svetu temu, nego upravo ovakvu - popišanu i pokakanu ...fridrih-niche wrote:Odlična ideja!Maggie19 wrote:Treba pocet razmisljat o uvođenju posebnih passova za ovaj topic 8-^
:D
Lopovima i besramnicima nije misto na ovoj svetoj temi...
<3
‘Svetinja’!
A dodje ih 100 na utakmicu...
A klub im jos i privatizirana igračka nasmrkanog kriminalca kojeg ne mogu nikako maknit od kluba...
:^O
Zeko-
2015-08-26
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Stvarno, koliko je Hajduk velik...
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Al nećemo o tim jadnicima i lopovima...
Ovo je ipak tema za najveći i najbolji klub Hrvatske i šire - Hajduka iz Splita...
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Prije bi umra nego bija lopov...Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Odlična ideja!Maggie19 wrote:Treba pocet razmisljat o uvođenju posebnih passova za ovaj topic 8-^
Lopovima i besramnicima nije misto na ovoj svetoj temi...
<3
Onda bi ti trebao prvi odstupiti besramna lopino :D
Zaminija si me za glasača HDZ-a/‘navijača’ GNK-a...
Aha, bolje biti narkoman nego lopov
Niche=Zdravko
Zasto su glasaci hdza lopovi ?
Guest- Guest
svi su lopovi samo nisu oni iz splitsko dalmatinske županije koji najviše glasaju za HDZ koji im je izvukao klub iz bankrota
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bože dragi, kad god navratim na forum uvijek pišanje po sekti i sektašima.
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Al nećemo o tim jadnicima i lopovima...
Ovo je ipak tema za najveći i najbolji klub Hrvatske i šire - Hajduka iz Splita...
<3
Guest- Guest
Što se tresete?
Sta to je tebi smijesno... jel. Potres drmnio dalmaciju a tebi drago.Tominjo wrote:Što se tresete?
Jeli bolesnice.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Racuna u svojoj bolewnoj mrznji zagrebacki tutlek jekw ih je spucalo.
Koji kreten i idiot majko mila
Koji kreten i idiot majko mila
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ti si debil, to je jasno, ali da si takav debil to nisam znao. Što bi mi bilo smiješno nakon što sam dva puta u godinu dana doživio puno jače potrese? Što bi mi bilo smiješno to što trese oko ženinih najbližih? Ovo je poštapalica koja je kružila Zagrebom nakon što su tresli naknadni manji potresi nakon onih gkavnih.FRANK wrote:Sta to je tebi smijesno... jel. Potres drmnio dalmaciju a tebi drago.Tominjo wrote:Što se tresete?
Jeli bolesnice.
Ako si ti toliko glup i zatucan pa ne kužiš neke stvari onda orvo pitaj da ne ispadneš glup.
End wrote:sektasi jelen liga vas zove
I tamo bi kmečali kako ih Partizan tuče, a žlezda krade…
Guest- Guest
Tominjo wrote:
Ti si debil, to je jasno, ali da si takav debil to nisam znao.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Stvarno, koliko je Hajduk velik...
<3
Guest- Guest
Iskreno me zaboli kurac za Hajduk. Meni ih je zao. Ali kad jedan Rijecanin govori o komunizmu u gradu di 76 godina vlada titov rezim i nasljedstvo dodje mi lose. Od grada u kojem je dr. Ante Starcevic Otac Domovine ustrojio najslavniju hrvatsku stranku HSP do titove vukojebine. A tek cuvena A Bojna 111 slavne brigade. Koji vitezovi i borci
2015-09-13
Ma ko vas purgere nezna skupo bi vas platija. I za vrime sugavog rata ste bili odbojni. Cast i slava Tigrovima ali za vecinu vas Hrvatska prestaje u Luckom. Glup si ko kurac.Tominjo wrote:Ti si debil, to je jasno, ali da si takav debil to nisam znao. Što bi mi bilo smiješno nakon što sam dva puta u godinu dana doživio puno jače potrese? Što bi mi bilo smiješno to što trese oko ženinih najbližih? Ovo je poštapalica koja je kružila Zagrebom nakon što su tresli naknadni manji potresi nakon onih gkavnih.FRANK wrote:Sta to je tebi smijesno... jel. Potres drmnio dalmaciju a tebi drago.Tominjo wrote:Što se tresete?
Jeli bolesnice.
Ako si ti toliko glup i zatucan pa ne kužiš neke stvari onda orvo pitaj da ne ispadneš glup.
Vidio si sta si izasrao kretenu nedojebani pa se pokusavas izvuci kao da si se salio. Picko jedna
2015-09-13
Mene boli kurac i za Hajduk i za Rijeku, jer i jedni i drugi su komunistički klubovi ... Rijeka je u jugi bila filijala zvezde i partizana, a Hajduk, kojeg su srbi i osnovali, skompao se je sa zvezdom i partizanom u borbi protiv hrvatskog Dinama ...FRANK wrote:Iskreno me zaboli kurac za Hajduk. Meni ih je zao. Ali kad jedan Rijecanin govori o komunizmu u gradu di 76 godina vlada titov rezim i nasljedstvo dodje mi lose. Od grada u kojem je dr. Ante Starcevic Otac Domovine ustrojio najslavniju hrvatsku stranku HSP do titove vukojebine. A tek cuvena A Bojna 111 slavne brigade. Koji vitezovi i borci
Zeko-
2015-08-26
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50