Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Malo teza bolest...fridrih-niche wrote:Srpski mediji su samo preslik bolesti Srbije...
Užas...
Samo napalm...
<3
No nista me ne cudit to sto se kujice bjegunca o povijesti Hajduka informiraju iz srpskog Kurira...
Last edited by Andreas Goldberger on Tue 5 Oct - 22:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Zeko wrote:Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
Zato je sekta toliko agresivna i zatucana…
Guest- Guest
Sta je Hajduk napravija hejterima, to je strava...
Totalno ih je ubija...
<3
Totalno ih je ubija...
<3
Guest- Guest
Kujica ti je mater koja te okotilaAndreas Goldberger wrote:Malo teza bolest...fridrih-niche wrote:Srpski mediji su samo preslik bolesti Srbije...
Užas...
Samo napalm...
<3
No nista me ne cudit to sto se kujice bjegunca o povijesti Hajduka informiraju iz srpskog Kurira...
Prvo ja ne podrzavam mamica
Drugo stavio sam to jer je urnebesno
Trece hajduk je naspram dinama minoran klub
Guest- Guest
Mene ne čude bolesni srbi, pa oni već godinama pokušavaju prisvojiti sebi sve što vrijedi na ovom svijetu.fridrih-niche wrote:Sta je Hajduk napravija hejterima, to je strava...
Totalno ih je ubija...
<3
S obzirom da je Hajduk brutalno veliki klub, očekivano da ga žele prikazati kao srpski klub, ma koliko to glupo bilo...
Svašta su oni tvrdili, pa tako da su najstariji na svijetu. u Europi i slične gluposti nakon koji postaju samo predmet sprdnje:
POTVRDA HJUSTONSKOG DNK INSTITUTA IZ TEKSASA
SENZACIONALNO OTKRIĆE, SRBI SU NAJSTARIJI NAROD U EVROPI
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3145709/senzacionalno-otkrice-srbi-su-najstariji-narod-u-evropi-mi-smo-potomci-ilira-a-ne-albanci-najnovije-istrazivanje-genetskog-porekla
Guest- Guest
Giorgio wrote:Kujica ti je mater koja te okotilaAndreas Goldberger wrote:Malo teza bolest...fridrih-niche wrote:Srpski mediji su samo preslik bolesti Srbije...
Užas...
Samo napalm...
<3
Prvo ja ne podrzavam mamica
Drugo stavio sam to jer je urnebesno
Trece hajduk je naspram dinama minoran klub
Mijau kujice, mijau... Ne prolaziti ti više to "ne podržavam mamića"...
Guest- Guest
Ti imas ozbiljnih problema,a fore su ti na razini srednjoskolca
Opet pokazujes da si ona najgora seljacina koja gleda iskljucivo kroz prizmu mamic=dinamo , ali i da nije mamica ako nisam za sektu sam vam neprijatelj
U splitu i okolici postoji ta mantra neukih ljudi koji samo traze izlike,razlike da bi pravili sranja jer od zivota ionako nemaju nista
Opet pokazujes da si ona najgora seljacina koja gleda iskljucivo kroz prizmu mamic=dinamo , ali i da nije mamica ako nisam za sektu sam vam neprijatelj
U splitu i okolici postoji ta mantra neukih ljudi koji samo traze izlike,razlike da bi pravili sranja jer od zivota ionako nemaju nista
Guest- Guest
Srbi,pa amebe
A bome se vidi i slicnost sa hajdukom...stovise sekta je to digla na razinu vise ...lazu,izokrecu cinjenice,izmisljaju nevidljive neprijatelje, pjevaju pateticne parole, zive u uvjerenju da ih svi mrze i zele im zlo, imaju nerealne grandiozne ideje
Ucitelji su ponosni
A bome se vidi i slicnost sa hajdukom...stovise sekta je to digla na razinu vise ...lazu,izokrecu cinjenice,izmisljaju nevidljive neprijatelje, pjevaju pateticne parole, zive u uvjerenju da ih svi mrze i zele im zlo, imaju nerealne grandiozne ideje
Ucitelji su ponosni
Last edited by Giorgio on Tue 5 Oct - 23:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Mijau, mijau...Giorgio wrote:Ti imas ozbiljnih problema,a fore su ti na razini srednjoskolca
Kakvo mijaukanje mamićeve kujice...
Guest- Guest
Opaaa...Giorgio wrote:Srbi,pa amebe
Ucitelji su ponosni
Mamićeva kujica u epizodi sve oko mene je grijeh
I lazes melita...
Guest- Guest
Ovaj Amper je ogledni primjerak zatucanog sektaša. U stvarnosti Vlaj a wannabe Splićo, glup, nema mozga da sam razmišlja nego čeka što će mu sekta narediti, cijepljen protiv bilo kakvih socijalnih vještina, skuplja objave po drugim forumima pa ih lijepi ovdje, ali uvijek nekako odabere one najgluplje.Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
barem ima bogat izbor.Tominjo wrote:Ovaj Amper je ogledni primjerak zatucanog sektaša. U stvarnosti Vlaj a wannabe Splićo, glup, nema mozga da sam razmišlja nego čeka što će mu sekta narediti, cijepljen protiv bilo kakvih socijalnih vještina, skuplja objave po drugim forumima pa ih lijepi ovdje, ali uvijek nekako odabere one najgluplje.Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
Zato je sekta toliko agresivna i zatucana… :bball:
sitting_bull-
2015-09-28
Mijau, mijau...Tominjo wrote:Ovaj Amper je ogledni primjerak zatucanog sektaša. U stvarnosti Vlaj a wannabe Splićo, glup, nema mozga da sam razmišlja nego čeka što će mu sekta narediti, cijepljen protiv bilo kakvih socijalnih vještina, skuplja objave po drugim forumima pa ih lijepi ovdje, ali uvijek nekako odabere one najgluplje.Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
Javio se i mali iz birtije, jos jedna kujica bjegunca.
Ima vas, a dan vam zapocinje i zavrsava na ovoj temi...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
darth_vader-
2014-04-17
Jack Torrance wrote:"I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno stoput isto pitanje: 'Nenade, je li ti nešto treba?'. Ja kažem ne treba mi ništa. 'Pa ljubavi, pa je l' ti treba nešto?'. Kažem 'ne treba mi Zdravko ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti'. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi."End wrote:Srpski portal razapeo Torcidu zbog vrijeđanje Bjelice: 'Stoka. Oni su najveća sramota hrvatskog nogometa'
u sridu...
dobri su srbima sektaši kad ih treba unajmiti da čiste njihova govna
Neno izdrži!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
darth_vader-
2014-04-17
Ovako nije ni Vidara znao zakucati sam sebi...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Ovako nije ni Vidara znao zakucati sam sebi...
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50