Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Kako vas boli Hajduk...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:jasambrend wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Kako vas boli Hajduk...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Koga boli kurac za ovaj nebitan klubić.
Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
Prestanite se drogirat!
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Tominjo wrote:Koga boli kurac za ovaj nebitan klubić.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
Guest- Guest
Srpski portal razapeo Torcidu zbog vrijeđanje Bjelice: 'Stoka. Oni su najveća sramota hrvatskog nogometa'
u sridu...
dobri su srbima sektaši kad ih treba unajmiti da čiste njihova govna
u sridu...
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:Lopovi dosli nepozvani na ovu svetu temu i onda pišu 'koga briga za najveći klub na svitu'...
Prestanite se drogirat!
Guest- Guest
Zamisli klub koji nosi ime po dijelu od bicikle...šta se tu tek ima dodatGiorgio wrote:Klub nosi ime po drumskim razbojnicima...nema se sto dodati ..isti modus operandi imaju sa svojim jatacima iz sekte danas
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
"I sad kad se sjetim pitanja Zdravka Mamića, jedno stoput isto pitanje: 'Nenade, je li ti nešto treba?'. Ja kažem ne treba mi ništa. 'Pa ljubavi, pa je l' ti treba nešto?'. Kažem 'ne treba mi Zdravko ništa, sve je pod kontrolom, vidiš da je 20 bodova prednosti'. Sad razumijem poruku tog pitanja. Tada mi nije ništa trebalo. Sad vidim što se radi i kako se radi."End wrote:Srpski portal razapeo Torcidu zbog vrijeđanje Bjelice: 'Stoka. Oni su najveća sramota hrvatskog nogometa'
u sridu...
Neno izdrži!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Zamisli klub koji nosi ime po dijelu od bicikle...šta se tu tek ima dodatGiorgio wrote:Klub nosi ime po drumskim razbojnicima...nema se sto dodati ..isti modus operandi imaju sa svojim jatacima iz sekte danas
Guest- Guest
End wrote:Srpski portal razapeo Torcidu zbog vrijeđanje Bjelice: 'Stoka. Oni su najveća sramota hrvatskog nogometa'
u sridu...
Pretekao si me, taman sam hteo dosvežim temu ,,spliCki kromanjonci”…
Guest- Guest
LEGENDE SRPSKE KOŠARKE DOBILE VELIKI PLJESAK U SPLITU PA ODNIJELE POBJEDU: ‘HVALA GLEDATELJIMA!‘
Domaći navijači velikim aplauzom pozdravili legende na klupi Crno-bijelih
Domaći navijači velikim aplauzom pozdravili legende na klupi Crno-bijelih
https://sportske.jutarnji.hr/sn/kosarka/aba-liga/legende-srpske-kosarke-dobile-veliki-pljesak-u-splitu-pa-odnijele-pobjedu-hvala-gledateljima-15106475
2017-04-24
Zakaj? Zato kaj su napisali ovo o HNK Lutalica šrd? Nije fer nikoga osuđivati ako napiše istinu ... A HNK Lutalicu šrd, tada NK Hajduk, osnovali su srbi ... Pa to zna ceo svet ...
Zeko-
2015-08-26
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50