Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Ohoooo...
Amper vs Meštar, Avenue Mall, sutra u 20h!
<3
a zasto ne nosi ime Amper vec wanna be jugosloven skakaca?
Mestar- Posts : 294
2015-03-20
Mislim da ste ti, Svetina i slični govorili/pisali i gore stvari o Bjelici...
Licemjerje level 1000...
;)
Licemjerje level 1000...
;)
Guest- Guest
Posto vi volite slaviti obljetnice...hoce se slaviti i 20 godisnjica uskoro? :Dfridrih-niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Za ostale - tu je napalm...
Mestar-
2015-03-20
Bogami lažeš i to lažeš k'o pseto ... O njemu sam pisao isključivo ono što mislim o njemu kao treneru i njegovom postupku kako se razišao sa Dinamom ...fridrih-niche wrote:Mislim da ste ti, Svetina i slični govorili/pisali i gore stvari o Bjelici...
Licemjerje level 1000...
;)
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Obljetnica čega?
:D
onoga sto mozes samo sad doziviti nediljom, da covjek u bilom dize pehar :p
Mestar-
2015-03-20
Mestar wrote:Posto vi volite slaviti obljetnice...hoce se slaviti i 20 godisnjica uskoro? :Dfridrih-niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Za ostale - tu je napalm...
Nagasaki
Guest- Guest
Evo ti pa slusaj.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Sad probaj ponovno, bez lazi?
Guest- Guest
Da bi ti pitao... :)Mestar wrote:
Bija mi je faca Andi... I prije nego je proba kokain zbog kojeg su ga bili sutnuli iz Austrije pa je skoro skaka za Jugoslaviju...
Guest- Guest
Mestar wrote:fridrih-niche wrote:Obljetnica čega?
:D
onoga sto mozes samo sad doziviti nediljom, da covjek u bilom dize pehar :p
End- Posts : 21177
2015-08-25
Andreas Goldberger wrote:Evo ti pa slusaj.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Ok, ajmo
Dakle originalno ime kluba? Objasni mi sto to veze originalno ime Hajduk i Dalmaciju prije 1911?
naravno kao sto si i ti trazio, bez lazi !
Mestar-
2015-03-20
Andreas Goldberger wrote:Da bi ti pitao... :)Mestar wrote:
Bija mi je faca Andi... I prije nego je proba kokain zbog kojeg su ga bili sutnuli iz Austrije pa je skoro skaka za Jugoslaviju...
mlad si, samo je jedan Matti Nykanen :D
Mestar-
2015-03-20
Niče, zašto ti rođak nije igrao jučer? Vidio sam ga samo kad je laktom razbio glavu Lončaru i kad je izlazio s terena.
Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Da bi ti pitao... :)Mestar wrote:
Samo je jedan Jane Ahonen...
Guest- Guest
Samo je jedan Noriaki Kasai.Princ od Čaira wrote:Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Da bi ti pitao... :)Mestar wrote:
Samo je jedan Jane Ahonen...
Ovisi kako gledaš, nije baš ni vrime Andi-ja bilo prije 2 godine...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Da bi ti pitao... :)Mestar wrote:
Guest- Guest
Nije mu se dalo, nebitna utakmica...Tominjo wrote:Niče, zašto ti rođak nije igrao jučer? Vidio sam ga samo kad je laktom razbio glavu Lončaru i kad je izlazio s terena.
;)
Guest- Guest
Kad sam ti napisao da je ime kluba orginal, mislio sam u prvom redu da nije kopirano od nekog drugog, nije Hajduk iz Splita dobio ime po uzoru na neki drugi klub kao neki/mnogi jer je krenula ta priča u vezi navijačkih skupina.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Evo ti pa slusaj.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Ok, ajmo
Dakle originalno ime kluba? Objasni mi sto to veze originalno ime Hajduk i Dalmaciju prije 1911?
naravno kao sto si i ti trazio, bez lazi !
Kako je Hajduk dobio ime je zanimljiva povijesna priča.
Što to veže Hajdukovo ime i Dalmaciju prije 1911-e godine? Veže ga Ivan Bušić zvani Roša, Petar Mrkonjić i ostali hajduci iz Dalmacije, premda si ti napisao da na teritoriju Dalmacije nisu bili hajduci što je notorna povijesna laž.
Guest- Guest
Klub nosi ime po drumskim razbojnicima...nema se sto dodati ..isti modus operandi imaju sa svojim jatacima iz sekte danas
Guest- Guest
Ili zato što su mu dužni nekoliko plaća pa će morat opet van da se naplati? Zato je i nervozan u zadnje vrijeme.fridrih-niche wrote:Nije mu se dalo, nebitna utakmica...Tominjo wrote:Niče, zašto ti rođak nije igrao jučer? Vidio sam ga samo kad je laktom razbio glavu Lončaru i kad je izlazio s terena.
;)
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50