Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Hajduk Split
Giogrio u reprizi osvrta na moj post...Giorgio wrote:Amper u epizodi sve oko mene je grijeh
I lazes melita
Guest- Guest
amper kao naslovni lik serijala: jednom idiot, uvijek idiot.Andreas Goldberger wrote:Giogrio u reprizi osvrta na moj post... :lol!:Giorgio wrote:Amper u epizodi sve oko mene je grijeh
I lazes melita
sitting_bull-
2015-09-28
Klub nastao u PraguGiorgio wrote:Jebes klub koji je nastao u ceskoj
Navijači u Zagrebu
Zvijezdu skinuli u Australiji
PIČKE, GDJE VAM JE PONOS?!
Đorđe, riječki srbine
:D
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ružne i nemile scene na temi.
Meštar doša, bacija ješku a glamci zagucali :)
Neloš ulov, ako smin tako reć
Meštar doša, bacija ješku a glamci zagucali :)
Neloš ulov, ako smin tako reć
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jack Torrance wrote:Klub nastao u PraguGiorgio wrote:Jebes klub koji je nastao u ceskoj
Navijači u Zagrebu
Zvijezdu skinuli u Australiji
PIČKE, GDJE VAM JE PONOS?!
Đorđe, riječki srbine
:D
Iz ceske jedino priznajem furestkinje
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Moglo bi, ako im opet triba odgodit utakmicu...Tominjo wrote:Hoće biti mijaukanja danas, jeli se zna što?
Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Moglo bi, ako im opet triba odgodit utakmicu...Tominjo wrote:Hoće biti mijaukanja danas, jeli se zna što?
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Poslin ove lazi prestao sam dalje citati...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Ako pogledas proslost onda ces vidjeti da na teritoriju dalmacije nisu bili nikakvi hajduci vec USKOCI, toliko o imenu kojeg je dao srpski ucitelj :D
Ajd ne glumi mimozu. Ovo za ucitelja sam namjerno gadjao Nitchea jer se znamo dugo :D
Barac je dao dva imena sportskim klubovima Hajduk i Gusaru. Inace i jedno i drugo ime su bas pravi iskonski predstavnici kraja, a ne kliski uskoci ili omiski gusari.
A ti me sad prosvijetli sa istinom, ako su ovo lazi?
Mestar-
2015-03-20
Pa dokle bude ova sudačka mašinerija krala za tog HNK Lutalicu šrd? Danas su u Osijeku jednom igraču Osijeka razbili nogu, drugome su razbili glavu, a nisu ni kartona dobili, Miereza su tukli '90+ minuta a nijedan faul nije ovaj pajac svirao na njemu ... To je neviđena sramota kak' se navlači i krade za tog Lutalicu ...
Zeko-
2015-08-26
Koga si ti gadjao, a koga pogodio me ne zanima.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Poslin ove lazi prestao sam dalje citati...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Ako pogledas proslost onda ces vidjeti da na teritoriju dalmacije nisu bili nikakvi hajduci vec USKOCI, toliko o imenu kojeg je dao srpski ucitelj :D
Ajd ne glumi mimozu. Ovo za ucitelja sam namjerno gadjao Nitchea jer se znamo dugo :D
Barac je dao dva imena sportskim klubovima Hajduk i Gusaru. Inace i jedno i drugo ime su bas pravi iskonski predstavnici kraja, a ne kliski uskoci ili omiski gusari.
Ono što znam da si odgovarao meni na moj post i obraćao se meni...
"Srpski učitelj", na to sam se osvrnuo kao na laž...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Koga si ti gadjao, a koga pogodio me ne zanima.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Poslin ove lazi prestao sam dalje citati...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Ok tu smo laz rijesili, a sta sa imenom Hajduka? :D
Mestar-
2015-03-20
Kako je lipo bit navijač najvećeg i najboljeg nogometnog kluba na svitu - Hajduka iz Splita...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Oprosti, nakon te laži dalje nisam čitao. To sam ti napisao, vrati se koji post unazad...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Koga si ti gadjao, a koga pogodio me ne zanima.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Poslin ove lazi prestao sam dalje citati...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Virujem još laži i gluposti, ali iskreno me nije briga...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Oprosti, nakon te laži dalje nisam čitao. To sam ti napisao, vrati se koji post unazad...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Koga si ti gadjao, a koga pogodio me ne zanima.Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:Poslin ove lazi prestao sam dalje citati...Mestar wrote:Andreas Goldberger wrote:I Mestre, bar nam je klub i ime kluba orginal, za razliku od nekima/mnogima...
Virujem još laži i gluposti, ali iskreno me nije briga...
laz o ucitelju je zadnja stavka u recenici, dalje ni nisi mogao citati :D, al da te iskreno nije briga onda ne bi ni pisao o lazima.
Drugim rijecima nemas argumenata da branis ime Hajduk?
...kako to...kako to....nije mi jasno B-)
Mestar-
2015-03-20
fridrih-niche wrote:Kako je lipo bit navijač najvećeg i najboljeg nogometnog kluba na svitu - Hajduka iz Splita...
Hajduk živi vječno!
<3
naravno ako je vjecnost 2009 :D
/
Mestar-
2015-03-20
U vrijeme dok je Nenad Bjelica davao izjave s tribine na kojoj su se još uvijek nalazili navijači Hajduka počele su uvrede. Ostatak stadiona je već bio prazan i odjekivalo je: "Bjelica Srbine, čakija ti ne gine" ponovili su u više navrata. Neugodna situacija, pogodilo je to trenera Osijeka, izbacilo ga iz takta, kako i ne bi, nije prešutio nakon što je odradio javljanje. Bio je uzbuđen, potresen...
Ubrzo su Hajdukovi navijači i napustili sjevernu tribinu na kojoj su bili smješteni, iza njih je nekoliko stolica još uvijek gorjelo.
Slika i prilika naše lijepe Dalmacije ... Još jedan plus za vrhušku države Hrvatske koja takvoj gamadi dozvoljava uopće da hoda po državi ...
Ubrzo su Hajdukovi navijači i napustili sjevernu tribinu na kojoj su bili smješteni, iza njih je nekoliko stolica još uvijek gorjelo.
Slika i prilika naše lijepe Dalmacije ... Još jedan plus za vrhušku države Hrvatske koja takvoj gamadi dozvoljava uopće da hoda po državi ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Ohoooo...
Amper vs Meštar, Avenue Mall, sutra u 20h!
<3
a zasto ne nosi ime Amper vec wanna be jugosloven skakaca?
Mestar-
2015-03-20
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50