Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:Ukrali zakurac...Jack Torrance wrote:E to je bija play of the day.Andreas Goldberger wrote:Glupi lopovi ukrali i htjeli progurali svoju mladu momčad u LP, ali ih je dostigla karma pošto je Uefa prošle sezone otkazala LP za mlade...fridrih-niche wrote:Ne vidim igrače GNK Lopova, kako to?Andreas Goldberger wrote:
Nisu nas ponovno uspili izgurat ka i prošle sezone kad smo bili prvaci?
:D
Džaba lopovi krečili :)
Kako su proljetos prošli u Dolini noževa nije ni čudo da su upirali i rukama i nogama, izmišljali koeficijente, samo da ne moraju odigrat tu zaostalu utakmicu.
Ništa se nije smilo prepustit slučaju, lakše je ukrast za zelenim stolom nego osvojit pošteno na terenu.
Pljuc lopovčine i bravo još jednom dico za pišanje po mini lopovima, svi smo mi Hajduk!
https://dalmatinskiportal.hr/sport/veliki-skalp-juniori-dugopolja-svladali-dinamo/95409
Guest- Guest
dva sektaša uboga lajkaju jedan drugoga.
spala sekta na par slova, kod sektaša ništa nova.
spala sekta na par slova, kod sektaša ništa nova.
sitting_bull-
2015-09-28
Sjebala ih Uefa...fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ukrali zakurac...Jack Torrance wrote:E to je bija play of the day.Andreas Goldberger wrote:Glupi lopovi ukrali i htjeli progurali svoju mladu momčad u LP, ali ih je dostigla karma pošto je Uefa prošle sezone otkazala LP za mlade...fridrih-niche wrote:Ne vidim igrače GNK Lopova, kako to?Andreas Goldberger wrote:
Nisu nas ponovno uspili izgurat ka i prošle sezone kad smo bili prvaci?
Džaba lopovi krečili :)
Kako su proljetos prošli u Dolini noževa nije ni čudo da su upirali i rukama i nogama, izmišljali koeficijente, samo da ne moraju odigrat tu zaostalu utakmicu.
Ništa se nije smilo prepustit slučaju, lakše je ukrast za zelenim stolom nego osvojit pošteno na terenu.
Pljuc lopovčine i bravo još jednom dico za pišanje po mini lopovima, svi smo mi Hajduk!
https://dalmatinskiportal.hr/sport/veliki-skalp-juniori-dugopolja-svladali-dinamo/95409
Guest- Guest
A jesi vidija da će proslavit 102. rođendan sa posebnim dresom?
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
:^O
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
Guest- Guest
Nisam, ne zanima me prostituiranje lopova...fridrih-niche wrote:A jesi vidija da će proslavit 102. rođendan sa posebnim dresom?
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!
Guest- Guest
i treba.fridrih-niche wrote:HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
to mu je jedina šansa za osvojiti neki trofej, ako se izuzmu četiri kafića.
sitting_bull-
2015-09-28
A vidi kako lege iz Osijeka bole navijači Hajduka diljem Slavonije:
Zanimljivo je kako utakmice poput one u nedjelju mogu na isto mjesto dovesti potpuno različite ljude.. Zapravo ne toliko ljude koliko njihove mentalitete..
Sa jedne strane one ponosne koji obožavaju svaku stopu mjesta u kojem žive, svaku njegovu znamenitost, svaki njegov simbol.. Svakim korakom osjećaju da tu pripadaju, među ljude koji ih vole..
Sa druge strane će biti oni koji su također tu negdje rođeni, tu negdje žive, ali je sigurna jedna stvar.. Ne vole svaki simbol grada u kojem žive ili grada koji im je geografski najbliži.. Jer da vole baš svaki simbol tog grada, ne bi bili sa te druge strane..
One što će utakmicu pratiti sa Zapada, držeći fige da pobjede gosti molim samo jedno.. Neka slušaju 90 minuta poruke jedne i druge navijačke tribine..
Sa jedne strane će čuti "Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli.." , pa sa druge "Dalmacijo moja ružo procvala.."... Pa opet sa one prve strane "Moj Osječe daj nam pobjede, pobjede za SVE TVOJE SLAVONCE", a sa druge "Hajduče pivamo ti sa Placa, Rive i sa Pjace.." I tako dalje...
Neka dobro slušaju i nakon tih 90 minuta , dok se budu vozili ili pješačili prema svome domu koji je u Slavoniji , nek razmisle tko su, šta su i koji im je smisao tog navijačkog života.. Vjerojatno je on poznat samo njima..
A mi ne smijemo dozvoliti jednu stvar... Zbog toga tko smo i što smo ne smijemo ove nedjelje biti gosti na svom domaćem terenu!
LOKALPATRIOTI , VRIJEME JE ZA USTANAK!!
"Otkada jesam, otkad postojim, tražim tu pjesmu da mi bude štit, i prave riječi da mi budu mačeta sa kojom ću sjeći sve što mi smeta..."
OSIJEK - HAJDUK, nedjelja, 19:30h!
https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/photos/a.4398131070227538/6286952874678672
Strahuju da ne bi bili gosti na svom terenu...
Jebiga, ipak im dolazi brutalno veliki klub - HAJDUK SPLIT
Zanimljivo je kako utakmice poput one u nedjelju mogu na isto mjesto dovesti potpuno različite ljude.. Zapravo ne toliko ljude koliko njihove mentalitete..
Sa jedne strane one ponosne koji obožavaju svaku stopu mjesta u kojem žive, svaku njegovu znamenitost, svaki njegov simbol.. Svakim korakom osjećaju da tu pripadaju, među ljude koji ih vole..
Sa druge strane će biti oni koji su također tu negdje rođeni, tu negdje žive, ali je sigurna jedna stvar.. Ne vole svaki simbol grada u kojem žive ili grada koji im je geografski najbliži.. Jer da vole baš svaki simbol tog grada, ne bi bili sa te druge strane..
One što će utakmicu pratiti sa Zapada, držeći fige da pobjede gosti molim samo jedno.. Neka slušaju 90 minuta poruke jedne i druge navijačke tribine..
Sa jedne strane će čuti "Inati se Slavonijo, ljepota nek tvoja boli.." , pa sa druge "Dalmacijo moja ružo procvala.."... Pa opet sa one prve strane "Moj Osječe daj nam pobjede, pobjede za SVE TVOJE SLAVONCE", a sa druge "Hajduče pivamo ti sa Placa, Rive i sa Pjace.." I tako dalje...
Neka dobro slušaju i nakon tih 90 minuta , dok se budu vozili ili pješačili prema svome domu koji je u Slavoniji , nek razmisle tko su, šta su i koji im je smisao tog navijačkog života.. Vjerojatno je on poznat samo njima..
A mi ne smijemo dozvoliti jednu stvar... Zbog toga tko smo i što smo ne smijemo ove nedjelje biti gosti na svom domaćem terenu!
LOKALPATRIOTI , VRIJEME JE ZA USTANAK!!
"Otkada jesam, otkad postojim, tražim tu pjesmu da mi bude štit, i prave riječi da mi budu mačeta sa kojom ću sjeći sve što mi smeta..."
OSIJEK - HAJDUK, nedjelja, 19:30h!
https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/photos/a.4398131070227538/6286952874678672
Strahuju da ne bi bili gosti na svom terenu...
Jebiga, ipak im dolazi brutalno veliki klub - HAJDUK SPLIT
Guest- Guest
Proša maloprije motorom priko kvarta slučaja.fridrih-niche wrote:HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
Da izbjegnem gužvu, inače nema šanse da tu zađem.
Ljudi im napravili garažu da ne ostavljaju aute po ulici ka zadnji klošari kad oni je već išarali.
Pa dokle više u pičku materinu
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Čitan ovi mađarski proser šta je amper nalipija.
Pa ovo je sve ikad.
Pa ovo je sve ikad.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
2017-04-24
Ono kad mađarski plagijatori nisu u stanju smislit par riči za svoj Ujpest Eszék pa moraju ić vidit kako to rade majstori
2017-04-24
lopovi rade u tišini, sekta je ponosna jedva ga čekaju dovesti za 2 sezone kad propadne do krajaPrinc od Čaira wrote:sitting_bull wrote:
Skroman momak, ne želi da se ističe
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih-niche wrote:Jel to proglas nekadašnje Torce Osijek?
2017-04-24
ajmo sektaši pisaljku u ruke i barem 500 listova svaki ima da ispuni možda vam onda bude jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niti 100 metara od te lokacije se nalazi moj Wembley...Jack Torrance wrote:Proša maloprije motorom priko kvarta slučaja.fridrih-niche wrote:HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
<3
Da izbjegnem gužvu, inače nema šanse da tu zađem.
Ljudi im napravili garažu da ne ostavljaju aute po ulici ka zadnji klošari kad oni je već išarali.
Pa dokle više u pičku materinu
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:Jel to proglas nekadašnje Torce Osijek?
Guest- Guest
Osijek je za vas postao veličina, vi ste običan kurac od ovce. Glavni predmet sprdnje gdje god krenete. Još kad vas Bjelica našamara sutra, biti će plakanja.
Nego, bas je zanimljiva rasprava o tome tko je originalan, torcida je splitska grupa?
ah, da kopirana je 1950 od strane 9 zagrebackih studenata kojima se svidila brazilska skupina, al da tko sam ja da sudim :D
ah, da kopirana je 1950 od strane 9 zagrebackih studenata kojima se svidila brazilska skupina, al da tko sam ja da sudim :D
Mestar-
2015-03-20
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50