Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
Alo, tatticari, napustite ovu svetu temu...
Vas lopovluk i licemjerje pokazujte na temi o GNK Lopovu, a ne odi...
Ovo je ipak tema za najveći klub, oličenje pravde i poštenja - Hajduk iz Splita!
<3
Ovo je ipak tema za najveći klub, oličenje pravde i poštenja - Hajduk iz Splita!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Alo, tatticari, napustite ovu svetu temu...
<3
Troll level - novice
Guest- Guest
Fantomi prisluškivanja 1950
Tattičari u paničnom strahu, nigdi više nismo sigurni, posvuda su
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Đava je straj
Mijau
Mijau
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
nema ništa ljepše nego kad dođeš na forum i vidiš našamarane tovare, svaki ubogi dan...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jebote, sa amperom sam tu pisal romane tvrdeći kako je Bebek govno, a on je tvrdio kako je to jedini sudac u HNL-u koji nije pod Mamićevom čizmom i zato je najbolji i najpošteniji ... Al' bilo je to u vrijeme kad su ga ovi njegovi iz Lutalice šrd još uredno plaćali za suđenje ... Sad kad je čovjek došao k sebi i uvidio sa kakvim je govnima radio, a ovi ga prestali plaćati jer više nemaju ni za biber, Bebek više ne valja i sad je najedanput i on tattičar ... Jednostavno, ako nisi za njih odmah si neprijatelj broj 1 ... Bože dragi, pa ima li većih govana na kugli zemaljskoj od dalmatinera-sektaša?
Zeko-
2015-08-26
čuo sam da je bebek potkupio ampera za kečap i porciju pomfrita
zato je pisao po forumu da je bolji od pierluigi colline
zato je pisao po forumu da je bolji od pierluigi colline
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne bih se iznenadio ako je se u sve umiješan svemir.Jack Torrance wrote:Fantomi prisluškivanja 1950
sitting_bull-
2015-09-28
To je ta kvaliteta prepoznata diljem Europejasambrend wrote:Kakvo malo ljigavo tattino govance...nije ni čudo da na velikim natjecanjima sude suci čak i iz Tunguzije, ali ne i tattini plaćenici koji toliko jadno kradu uslijed očiglednog deficita kognitivnih sposobnosti, da bi pripuštanje istih na takvu razinu natjecanja bila nemjerljiva groteska...tako retardiranu argumantaciju obrane vlastitog sranja nisam odavno čuo...djeca iz vrtića uvjerljivije lažu kad zaseru.
2017-04-24
Samo Stephanie FrappartEnd wrote:do jučer je bebek bio GOAT sad ne valja
tipično sektaški
2017-04-24
Ide maca oko tebe, pazi da te ne ogrebefridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Đava je straj
Mijau
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/nogometnog-suca-koji-je-sudio-utakmicu-hajduka-i-lokomotive-napali-u-sinju-incident-je-potvrdio-evo-sto-nam-je-rekao-617100
Mijau
2017-04-24
A i Beusan posta objektivan od kad je u penziji...majke ti mile, Hrvatima triba zabraniti ikakvo bavljenje pravosuđem, ikakvim suđenjem u sportu, a bome i politikom...i to rezolucijom UN-a...monitoring i provođenje iste prepustiti jebenim Kinezima.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:A i Beusan posta objektivan od kad je u penziji...majke ti mile, Hrvatima triba zabraniti ikakvo bavljenje pravosuđem, ikakvim suđenjem u sportu, a bome i politikom...i to rezolucijom UN-a...monitoring i provođenje iste prepustiti jebenim Kinezima.
Guest- Guest
Ja san podiljen.fridrih-niche wrote:Mene samo zanima jel ono stvarno on...
;)
S jedne strane mi nema oni riječki naglasak.
Ali onda s druge strane vidiš šta oni sami pišu o njemu
Ili recimo primjer tvog rođe.
Miran ka bubica, ali svejedno dva žuta do sada, oba peška baš kontra Lokomotive, oba puta sudija ovi cigan, oba puta jer je poludija nakon šta mu nije sudija penale za koje se na kraju ispostavilo da su bili.
Oba puta to teatralno, samodopadno, egoistično smeće nije tija niti ić to sam još jednom sa strane pogledat jer njegov ego to ne bi moga izdržat, da mora prominit odluku, on bi to doživija ka svoj poraz
2017-04-24
Možda misli kako ima i neka njegova snimkajasambrend wrote:A i Beusan posta objektivan od kad je u penziji...majke ti mile, Hrvatima triba zabraniti ikakvo bavljenje pravosuđem, ikakvim suđenjem u sportu, a bome i politikom...i to rezolucijom UN-a...monitoring i provođenje iste prepustiti jebenim Kinezima.
2017-04-24
Namjerno želi kartonirat Markana, to je evidentno...
Čudi me da se dobro kontrolira do sad...
:D
Al boje se jakog Hajduka, pa se trude srizat to u korijenu...
Al ne damo se...
Samo gazi gubu lopovsku!
<3
Čudi me da se dobro kontrolira do sad...
:D
Al boje se jakog Hajduka, pa se trude srizat to u korijenu...
Al ne damo se...
Samo gazi gubu lopovsku!
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:A i Beusan posta objektivan od kad je u penziji...majke ti mile, Hrvatima triba zabraniti ikakvo bavljenje pravosuđem, ikakvim suđenjem u sportu, a bome i politikom...i to rezolucijom UN-a...monitoring i provođenje iste prepustiti jebenim Kinezima.
Objektivnost i hajduk
"Trebam te ja,nije način da
Okrećeš mi leđa zato jer smo razlika
K'o minus i plus, k'o Amer i Rus
U mom svijetu ti si korov, a ja hibiskus"
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50