ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 34 Empty Re: Hajduk Split

Post by End Wed 29 Sep - 15:41

još baljezgarija o tome kako su tovari neki faktor u nogometu
dobro jesu u brukanju i sramoćenju jer kome bi se smijali da nema naših dragih sektaša

End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 29 Sep - 16:30

E, nećete razbojnici...eno vam tema o Dinamu u arhivi negdi ispod centa prašine pa tamo gnjojite... :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Sep - 17:17

jasambrend wrote:E, nećete razbojnici...eno vam tema o Dinamu u arhivi negdi ispod centa prašine pa tamo gnjojite... :rasta
:D

Brende, sve ti cvitalo!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Wed 29 Sep - 17:49

sektaši svi kao jedan - isto misle, isto pišu, isto govore, jednako kmeče.

još jedna potvrda izreke: "Tamo gdje svako isto razmišlja, tu nitko mnogo ne razmišlja.”
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Sep - 17:58

sitting_bull wrote:tatticari svi kao jedan - isto misle, isto pišu, isto govore, jednako kmeče.

još jedna potvrda izreke: "Tamo gdje svako isto razmišlja, tu nitko mnogo ne razmišlja.”
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Wed 29 Sep - 18:31

fridrih-niche wrote:
sitting_bull wrote:tatticari svi kao jedan - isto misle, isto pišu, isto govore, jednako kmeče.

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by sitting_bull Wed 29 Sep - 18:44

sektaši u duhu sekte: kradu gdje stignu, a viču: drž'te lopova!

jadnici više nisu u stanju ništa suvislo napisati.

zato su za kmečanju i krađu spremni.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Sep - 19:00

jasambrend wrote:
fridrih-niche wrote:

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Wed 29 Sep - 19:42

like sekta, like hajduk.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Tominjo Wed 29 Sep - 19:52

Mijauuu

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Wed 29 Sep - 20:35

jasambrend wrote:E, nećete razbojnici...eno vam tema o Dinamu u arhivi negdi ispod centa prašine pa tamo gnjojite... :rasta
Nakotili se tu na ovoj temi isfrustrirani besramni jadnici...  Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 29 Sep - 23:47

- Kažem ti, Livaja se okreće, ovaj diže ruke, dolazi do nekog kontakta. Livaja svoju nogu gura malo u desno, dođe do kontakta i onda se ta noga odbije od tog kontakta. Ok, da, ali lagani kontakt i onda on sam sebi zapne nogu. Mislim, to što je on sam sebi zapeo nogu, to bi i bio penal da je taj kontakt, ovaj... Da Livaja nije u principu u svojoj kretnji, jednako kako je ovaj došao do Livaje, došao i on do njega. Tako da, mislim, to meni nije kazneni udarac i ne može bit kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proć, ali mislim da to nije kontakt za prekršaj. A ako ćemo mi ić da bi zadovoljili, ne znam, Hajduk ili navijački puk Hajdukov pa da ne bi oni onda mijaukali, onda najbolje da krenemo utakmicu sa 2:0 na Poljudu pa da onda nastavimo dalje, da možemo normalno sudit. Ali recimo, pričao sam s pet novinara splitskih i oni kažu da njima isto to nije dovoljno za kazneni udarac. Normalno, oni to nemaju muda napisat. Blaž Duplančić je to što je, uvijek je bio isti takav i umrijet će takav. Onaj tko je malo duže u nogometu, već je navikao na iste scenarije iz ove kuhinje dolje. Ma, nemam se snage više ni živcirat da ti budem iskren - kaže na snimci kojoj se još mora potrvrditi autentičnost Bebek

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Ne mogu se prestat smijati, kako je Bebek popišao hajdučki puk, nevjerojatno ... Sad više ni ne kmečite, sad mijaučete ... Ne cijenim Bebeka nimalo, ali za ovo mu svaka čast ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Sep - 0:24

https://hajduk.hr/vijest/juniori-odradili-trening-u-skopju/14172

Sritno juniorima najvećeg hrvatskog kluba sutra u LP...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Thu 30 Sep - 2:29

Kakvo malo ljigavo tattino govance...nije ni čudo da na velikim natjecanjima sude suci čak i iz Tunguzije, ali ne i tattini plaćenici koji toliko jadno kradu uslijed očiglednog deficita kognitivnih sposobnosti, da bi pripuštanje istih na takvu razinu natjecanja bila nemjerljiva groteska...tako retardiranu argumantaciju obrane vlastitog sranja nisam odavno čuo...djeca iz vrtića uvjerljivije lažu kad zaseru.
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Sep - 6:22

jasambrend wrote:Kakvo malo ljigavo tattino govance...nije ni čudo da na velikim natjecanjima sude suci čak i iz Tunguzije, ali ne i tattini plaćenici koji toliko jadno kradu uslijed očiglednog deficita kognitivnih sposobnosti, da bi pripuštanje istih na takvu razinu natjecanja bila nemjerljiva groteska...tako retardiranu argumantaciju obrane vlastitog sranja nisam odavno čuo...djeca iz vrtića uvjerljivije lažu kad zaseru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo Thu 30 Sep - 9:06

Sve što je Bebek rekao o tovarima i onom.piskaralu je apsolutno točno. Fino se popišao po sekti. Ne mora više ni suditi.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Sep - 11:03

jasambrend wrote:Kakvo malo ljigavo tattino govance...nije ni čudo da na velikim natjecanjima sude suci čak i iz Tunguzije, ali ne i tattini plaćenici koji toliko jadno kradu uslijed očiglednog deficita kognitivnih sposobnosti, da bi pripuštanje istih na takvu razinu natjecanja bila nemjerljiva groteska...tako retardiranu argumantaciju obrane vlastitog sranja nisam odavno čuo...djeca iz vrtića uvjerljivije lažu kad zaseru.
Dobro, tip je maleni smrdljivi plaćenik koji je preko oca došao do prve HNL kao sudac.. Pa tip je svojedobno prekinuo utakmicu jer su navijači Hajduka skandirali "HNS pederi, nogomet ste sjebali" i to u vremenu kad si na svakom stadionu slušao takve povike. Utakmica registrirana 3:0 za GNK Lopova.
Čak se i koristi rječnikom svog pokrovitelja, pravomoćno osuđenog kriminalca u bijegu ("Bio je oslobođen tjelesnog").

Meni je pak najjači ovaj dio: "Tako da, mislim, to meni nije kazneni udarac i ne može bit kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proć" :rofl

Dakle, nije kazneni udarac, ali može proć i proć će drugi put za nekog drugog.  lol! Glupan se popišao sam po sebi... 

Ove njegove uvrede, način na koji gleda Hajduk i sve vezano za Hajduk dovoljno govori o njemu i samo su argument više za sve one koji su godinama pričali kakvi ljigavci nama sude. A Bebek kao takav čak nije ni najgori, pa njegov šef je duplo gori od njega.

Btw. jadniji od Bebeka su oni koji podržavaju takav način komunikacije i govora jednog suca koji niti ne smije komentirati suđenje, a to rade mamićeve kujice i oni što mrze sve južnije od svetog roka. Svatko normalan će to osuditi, na zapadu je to nedopustivo i ja sam 100 % siguran da on danas sudi zadnju utakmicu koja je pod Fifom/Uefom, dok za HNL nisam baš siguran. No nek smradovi iz HNS-a pokažu bar malo muda, nek ga ostave i nek ga opet delegiraju na utakmicu Hajduka na Poljudu.  :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Thu 30 Sep - 11:49

kako se sekta uzjogunila i usplahirila nakon što je bebek rekao ono što svi misle, ali nisu htjeli reći.

hajduk već godinama, otkako je izgubio na kvaliteti i izveo nekoliko financijskih sunovrata te postao nedorastao suparnik dinamu, radi nećuven institucionalni i vaninstitucionalni pritisak na suce i hns ne bi li imao povlašteni status kojim bi se kompenzirao manjak kvalitete igračkog i stručnog kadra.

nakon što je lukša stvari počeo dovoditi u red ekipa kmečavaca vidi svoju šansu da hajduk do nekog trofeja dođe prije nego li po kvaliteti bude spreman i sposoban to osvojiti na terenu.

već sam rekao, hajduk i njegovi igrači, uz osijek, u 1.hnl neprestano vrše pritisak na suce ne bi li im ovi progledavali njihove prekršaje, a istovremeno padavičarski traže da se njihovo simuliranje i gluma svira kao prekršaj.

u hajduku i osijeku je zadnjih sezona rijetko viđen nesrazmjer u ponašanju kad oni batinaju i kad dobivaju batine:
-kad batinaju odmahuju rukom i čude se i protestiraju kad se svira prekršaj, a kad ih se takne padaju i previjaju se kao zadnje pičkice.

pljuc.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 30 Sep - 12:22

Andreas Goldberger wrote:
Dobro, tip je maleni smrdljivi plaćenik koji je preko oca došao do prve HNL kao sudac.. Pa tip je svojedobno prekinuo utakmicu jer su navijači Hajduka skandirali "HNS pederi, nogomet ste sjebali" i to u vremenu kad si na svakom stadionu slušao takve povike. Utakmica registrirana 3:0 za GNK Lopova.
Čak se i koristi rječnikom svog pokrovitelja, pravomoćno osuđenog kriminalca u bijegu ("Bio je oslobođen tjelesnog").

Meni je pak najjači ovaj dio: "Tako da, mislim, to meni nije kazneni udarac i ne može bit kazneni udarac. Odnosno, ako ga sviraš, može proć" :rofl

Dakle, nije kazneni udarac, ali može proć i proć će drugi put za nekog drugog.  lol! Glupan se popišao sam po sebi... 

Ove njegove uvrede, način na koji gleda Hajduk i sve vezano za Hajduk dovoljno govori o njemu i samo su argument više za sve one koji su godinama pričali kakvi ljigavci nama sude. A Bebek kao takav čak nije ni najgori, pa njegov šef je duplo gori od njega.

Btw. jadniji od Bebeka su oni koji podržavaju takav način komunikacije i govora jednog suca koji niti ne smije komentirati suđenje, a to rade mamićeve kujice i oni što mrze sve južnije od svetog roka. Svatko normalan će to osuditi, na zapadu je to nedopustivo i ja sam 100 % siguran da on danas sudi zadnju utakmicu koja je pod Fifom/Uefom, dok za HNL nisam baš siguran. No nek smradovi iz HNS-a pokažu bar malo muda, nek ga ostave i nek ga opet delegiraju na utakmicu Hajduka na Poljudu.  :rasta
Amper, daj ugasi taj svoj smrdljivi profil ... Prije par godina Bebek ti je bio naš najbolji sudac i daleko najpošteniji ... I sad, kad je čovjek konačno progledao on više ne valja, nema pojma i gle čuda Mamićev je igrač, a Mamić ga je valjda 100 puta popljuvao i proglašavao hajdukovim sucem, što je on i bio dugi niz godina ... Gdje je pukla ljubav ne znam, ali po svemu sudeći ostali ste i njemu dužni neku lovu za "pošteno suđenje" k'o i Širkanu ... I glupane glupi najgluplji, Bebek ne smije javno komentirati suđenje, a on to nije ni napravio jer ovo ti je snimljen privatni razgovor Bebeka sa, za sada, nepoznatom osobom ... I na kraju, ti svakim upisom pokazuješ kakva si retardirana seljačina, a vrhunac ti je ovo "neka ga opet delegiraju na utakmicu Hajduka na Poljudu"... Kaj ga budete tukli? Ubili? ili kaj? Ništa me od ovog ne bi iznenadilo, jer dolje je takav mentalni sklop ljudi ... Ako ne ide pošteno, probajmo silom ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Sep - 12:32

Mene zanima hoce li sekta tuziti Bebeka ...

Amperu imas li kakvih saznanja ili insajdersku pouzdanu informaciju ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 30 Sep - 14:26

Alo, tatticari, napustite ovu svetu temu...
Vas lopovluk i licemjerje pokazujte na temi o GNK Lopovu, a ne odi...
Ovo je ipak tema za najveći klub, oličenje pravde i poštenja - Hajduk iz Splita!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 34 of 50 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics