Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Hajduk Split
Da je takva extraklasa vec bio bio u nekom top klubu petice ...ista stvar vrijedi i za zagrebackog atleticara orşica (koji ce doduse zavrsiti u nekom slabijem klubu njemacke ili talijanske lige i imati bolju karijeru neko bruna )
Guest- Guest
Boksicev gol ukrajini u playoffu nas je odveo na Sp - ostalo je povijest
Gol koji je generaciju pogurao u besmrtnost
Guest- Guest
Dok je bruna zabio nebitne golove kad se rezultat vec znao ...najbolji pogodak mu uletio u ivu
Guest- Guest
Giorgio wrote:Boksicev gol ukrajini u playoffu nas je odveo na Sp - ostalo je povijest
Guest- Guest
Opet pišeš hrpu gluposti ... Kaj ti misliš, je li lakše voditi firmu od 500 ljudi ili firmu od 50 ljudi? Je li više truda treba naći sponzora koji će ti dati 100 tisuća kuna, što je za vaterpolo lijep novac ili sponzora od nekoliko milijuna kuna, što je na kraju za nogomet kurac od novaca? A broj livada i bazena i pronalaženje talenata nije posao predsjednika ... Al' bitno je da ti nešto natrkeljaš i ostaneš živ ...Giorgio wrote:Zeko wrote:Pa naravno da je Hajduk u kurcu, pa ne može to vaterpolista promijeniti ipak to mora biti nogometaš ... Lukša pokušava i svaka mu čast na tome, za Brbonju je svemirski brod, ali ogromna je razlika voditi klub u amaterskom sportu kao što je vaterpolo i profesionalnom kao što je nogomet ...
Meni je cudesno kako ljudi ponizavaju manje popularni sport i degradiraju ga, a zapravo niti ne znaju da vrhunski rezultat u vaterpolu je rezultat puno vise truda i logistike, teze je naci sponzore i osigurati sredstva za infrastrukturu , teze je omoguciti uvjete za rad
Osim toga broj livada i bazena je neusporediv, ne mozes iza svakog kantuna naci talentirano dijete koje ces usmjeriti u vrhunski sport
Zeko-
2015-08-26
Hahahahahahahhahahahha...nikad jači Hajduk, miriše na titulu, ovo je ta godina, Lukša i Nikola povedite nas....ahahahahahaha. Sprdačina. Gasi to govno i kreni iz županijske lige.
briši ovu temu, vrijeme je da se ovo ruglo od kluba izbriše za sva vremena
End- Posts : 21177
2015-08-25
Odsad cu nicheta zvati ludi klobucar
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"Pola sata duže nego prošle godine…napredak se vidi."
"Ima li veća lopta , ne vidi Kalinić ovu!?"
"Molim vas nemojte više ulaziti u Europu vidite da nema smisla samo sramotite sebe i hrvatski nogomet rade dajte šansu klubovima koji će nešto napraviti a ne ova SRAMOTA!!!"
"Ima li veća lopta , ne vidi Kalinić ovu!?"
"Molim vas nemojte više ulaziti u Europu vidite da nema smisla samo sramotite sebe i hrvatski nogomet rade dajte šansu klubovima koji će nešto napraviti a ne ova SRAMOTA!!!"
2015-08-25
Gorica bi vec nesto napravila
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
koji je sljedeći plan ove sramote od kluba
čekati da dinamo uđe u grupnu fazu LP, bez srama uzeti milijune od tuđeg truda i rada za razvoj vlastite akademije
i onda opet kmečati 0-24 da liga nije poštena
čekati da dinamo uđe u grupnu fazu LP, bez srama uzeti milijune od tuđeg truda i rada za razvoj vlastite akademije
i onda opet kmečati 0-24 da liga nije poštena
2015-08-25
Ponosan san šta san navijač najvećeg kluba na svitu - Hajduka iz Splita!
<3
<3
Guest- Guest
End wrote:briši ovu temu, vrijeme je da se ovo ruglo od kluba izbriše za sva vremena
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:pozdrav iz srca prašume,
ispod mene je kanjon dubok 50km
HŽV
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:karlitovnačin wrote:pozdrav iz srca prašume,
ispod mene je kanjon dubok 50km
HŽV
2015-09-13
izgleda kako je bila velika greška što su otkazali tramezzaniju.
trebalo je stabilizirati ekipu do kraja pa onda ići u nadogradnju.
je, lako je poslije bitke biti general, ali ovo je poništilo gotovo sve dobro što je napravljeno, a moglo se bez toga.
kako reče zeko, nije isto voditi vaterpolo klub i nogometni klub.
šteta.
trebalo je stabilizirati ekipu do kraja pa onda ići u nadogradnju.
je, lako je poslije bitke biti general, ali ovo je poništilo gotovo sve dobro što je napravljeno, a moglo se bez toga.
kako reče zeko, nije isto voditi vaterpolo klub i nogometni klub.
šteta.
sitting_bull-
2015-09-28
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50