Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Da, a trebali su biti tri. Nije svira čisti penal u 10-oj minuti...Princ od Čaira wrote:Dva penala?
Jebiga, nekad protivnika ne možeš zaustaviti drugačije nego prekršajem.
Guest- Guest
Zamisli naletiš na prosinečkog u kafiću i vas nekoliko napnete prosinečkog, koji je pritom sam, da se slika sa dresom, a po faci se vidi da to jako nevoljno čini. Zašto frajeri kriju lica?
Kakva sekta, bože dragi...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Zamisli naletiš na prosinečkog u kafiću i vas nekoliko napnete prosinečkog, koji je pritom sam, da se slika sa dresom, a po faci se vidi da to jako nevoljno čini. Zašto frajeri kriju lica?
Po faci se vidi da jedino drmnija par viskija...
Pišeš gluposti i nemaš pojma, kao po običaju. Znam ljude s ove slike, a slike sam ja sam zamaskira jer su privatne.
Prosinečki ima dosta prijatelja hajdukovaca, ima vikendicu u Dalmaciji, i zadnje vrime su pratili skupa Hajduk. Kažu svjedoci da je žešće od njih reagira kad bi Hajduk promašija priliku.
Ugl. simpatizira Hajduk i cijelu ovu priču.
Samo za tebe i ostale jebivjetre s ovog foruma, još jedna fotografija iz privatnog albuma:
Guest- Guest
Tol'ko voli HNK Lutalicu da bude vjerojatno i potpisal za nju ... Naravno, ako ga Zvezda ne pozove ...
Zeko-
2015-08-26
45 minuta dijelio potpise. Igračina i gospodin. Kad mu je žena rodila uredno se fotografirao kad su novinari pitali, a ne ona nova 10-ka, seljačina iz jednog kluba kad je pokazao srednji prst.
https://fb.watch/8aECfD_SR3/
Na oproštaju od aktivnog igranja nogometa oglasio se i dugogodišnji kapetan Primorca Vedran Ješe:
"Igrao sam za Dinamo, no ovo što Hajduk može napraviti svojim dolaskom nema nigdje na svijetu."
Brutalno velik klub!!!
Guest- Guest
End wrote:dobro pere sektaška deluzija
Zeko-
2015-08-26
Grande Suba potpisao za hajduk
Sretno legendo ..jedan od rijetkih igraca hajduka kojeg simpatiziram
Sretno legendo ..jedan od rijetkih igraca hajduka kojeg simpatiziram
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Samo Hajduk!
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
End wrote:dobro pere lopovska deluzija
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
E ovo je već žešća deluzija...Jack Torrance wrote:End wrote:dobro pere lopovska deluzija
:D
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50