Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Hajduk Split
Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
Guest- Guest
Sinjski dijamant!Jack Torrance wrote:Sinjski dijamant i mali Paša ka skupljač baluna, isto je bila 90+5!fridrih-niche wrote:Jedna od najdražih pobjeda ikad...
Fala ti, Hajduče!
<3
Daj neka neko više skine onu kurvu sa zida u Louvreu i obisi ovo
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
a e.Jack Torrance wrote:Sinjski dijamant i mali Paša ka skupljač baluna, isto je bila 90+5!fridrih-niche wrote:Jedna od najdražih pobjeda ikad...
Fala ti, Hajduče!
<3
Daj neka neko više skine onu kurvu sa zida u Louvreu i obisi ovo
hrvatski dragovoljac kao anderleckt.
malo vam za sriću triba.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
Maggie19 wrote:Zeko wrote:fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
Guest- Guest
Jack Torrance wrote:Apsolutna kontrola utakmice od prve do zadnje sekunde, dominacija i neviđena opsada autobusa parkiranog isprid armirane bunkerčine, di imaš 80% posjeda, 25-30 udaraca na gol, pogađaš stative i prečke, dok golman brani utakmicu života. Jedna od onih di balun jednostavno neće u branku.
Oni jednako odvratni ka i ostatak klubova iz tog zg prstena bez stadiona i navijača, u nekom čudnom 9-0-1 sustavu, di su 5 puta u ciloj utakmici prišli centar, a cila taktika im se svela na ležanje, valjanje i krađu vrimena. Ne znan jesan li ikad u životu vidija da se golman u 80 i nekoj sam od sebe sruši na pod, skine obe rukavice i kopačke i traži pomoć zbog "grča" u livoj nozi ka da je maraton trča btj. Pokojni Rođo se okriće u grobu od srama koji mu smećari danas nose ime Hrvatski Dragovoljac.
Tako da je s obzirom na sve navedeno slađe svakako ovako nego da ih se nabilo 5-0.
Al oni Hajduk živimo opsjednuti totalno momenat kad u gostima cili stadion skače na gol u 95'.
Jednostavno najveći i gotovo.
https://streamable.com/jcm0q5
Guest- Guest
Evo zašto je meni baš zanimljivo čitati poruke dalmatinskog forumskog idiota ampera ... A čak ni nisu prvi, jer Dinamo, Rijeka i Lokomotiva imaju utakmicu manje ...
Zeko-
2015-08-26
tovari misle da ove sezone osvajaju LP
to su ti bolesni sektaški umovi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ne ove, za 2 godine...End wrote:tovari misle da ove sezone osvajaju LP
Guest- Guest
možda LP kaštelanske rivijere, jedino ako gzira i tobol ne potvrde dolazakAndreas Goldberger wrote:Ne ove, za 2 godine...End wrote:tovari misle da ove sezone osvajaju LP
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pusi kurac Hajduce skupa sa torcidom
SVETO IME DINAMO
SVETO IME DINAMO
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche pozdravi zenu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajduk iz solidarnosti nece osvojiti prvenstvo,naime ne bi mogli provesti covid mjere za proslavu
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Niche pozdravi monicu bellucci
Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Niche pozdravi monicu bellucci
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50