Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Hahahahahahaha koja karma, kurvini sinovi!
<3
Potez utakmice. Nakon šta je zabija gol u 95-oj, otrča 30 metara, bacija se na travu, diga nogu u zrak, simulira grčeve i reka:"evo vam sad kurac pederčine".
Da je pokojni rođo živ, ne bi više ovi igrači-pičke igrali u Dragovoljca...
Guest- Guest
koje slavlje nakon pobjede protiv dragovoljca ROFL
makar oni su barem profesionalni klub za razliku od gzire
makar oni su barem profesionalni klub za razliku od gzire
End- Posts : 21177
2015-08-25
Jebote, slavlje k'o da su Real pobijedili, a na jedvite jade su pobijedili najslabiju ekipu koja je ikada igrala u HNL-u ... Kako malo treba za sreću ... Al' dobro, to možeš vidjeti samo kod takvih malenih provincijskih klubića ...
Zeko-
2015-08-26
Apsolutna kontrola utakmice od prve do zadnje sekunde, dominacija i neviđena opsada autobusa parkiranog isprid armirane bunkerčine, di imaš 80% posjeda, 25-30 udaraca na gol, pogađaš stative i prečke, dok golman brani utakmicu života. Jedna od onih di balun jednostavno neće u branku.
Oni jednako odvratni ka i ostatak klubova iz tog zg prstena bez stadiona i navijača, u nekom čudnom 9-0-1 sustavu, di su 5 puta u ciloj utakmici prišli centar, a cila taktika im se svela na ležanje, valjanje i krađu vrimena. Ne znan jesan li ikad u životu vidija da se golman u 80 i nekoj sam od sebe sruši na pod, skine obe rukavice i kopačke i traži pomoć zbog "grča" u livoj nozi ka da je maraton trča btj. Pokojni Rođo se okriće u grobu od srama koji mu smećari danas nose ime Hrvatski Dragovoljac.
Tako da je s obzirom na sve navedeno slađe svakako ovako nego da ih se nabilo 5-0.
Al oni Hajduk živimo opsjednuti totalno momenat kad u gostima cili stadion skače na gol u 95'.
Jednostavno najveći i gotovo.
https://streamable.com/jcm0q5
Oni jednako odvratni ka i ostatak klubova iz tog zg prstena bez stadiona i navijača, u nekom čudnom 9-0-1 sustavu, di su 5 puta u ciloj utakmici prišli centar, a cila taktika im se svela na ležanje, valjanje i krađu vrimena. Ne znan jesan li ikad u životu vidija da se golman u 80 i nekoj sam od sebe sruši na pod, skine obe rukavice i kopačke i traži pomoć zbog "grča" u livoj nozi ka da je maraton trča btj. Pokojni Rođo se okriće u grobu od srama koji mu smećari danas nose ime Hrvatski Dragovoljac.
Tako da je s obzirom na sve navedeno slađe svakako ovako nego da ih se nabilo 5-0.
Al oni Hajduk živimo opsjednuti totalno momenat kad u gostima cili stadion skače na gol u 95'.
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
darth_vader likes this post
End wrote:End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
2015-08-25
legia prodala celticu josipa juranovića po cijeni od 7,5 juranovića, a i hajduk će dobiti još 0.75 juranovića.
tako će na kraju hajduk za juranovića dobiti 1,75 juranovića, a legija 6,75 juranovića.
hajduk zna.
tako će na kraju hajduk za juranovića dobiti 1,75 juranovića, a legija 6,75 juranovića.
hajduk zna.
sitting_bull-
2015-09-28
zanimljiva analiza. no mislim da niche i brend neće ništa skužit. dok amper nažalost blokirao je poruke i čita samo sebe
Guest- Guest
karlitovnačin wrote:amper nažalost blokirao je poruke i čita samo sebe
Ima svoj mali svet i oko njega kineski zid…
Guest- Guest
Miriše, opako miriše na titulu ... Al' još niste protiv nikoga ozbiljnog igrali, ustvari jeste al' tu ste izgubili ...Jack Torrance wrote:Apsolutna kontrola utakmice od prve do zadnje sekunde, dominacija i neviđena opsada autobusa parkiranog isprid armirane bunkerčine, di imaš 80% posjeda, 25-30 udaraca na gol, pogađaš stative i prečke, dok golman brani utakmicu života. Jedna od onih di balun jednostavno neće u branku.
Zeko-
2015-08-26
Dobro, nisam bas sve blokirao. Ne da mi se citati poslanice kujica od osudenog kriminalca u bijegu. Ne znam kome je to zanimljivo...karlitovnačin wrote:zanimljiva analiza. no mislim da niche i brend neće ništa skužit. dok amper nažalost blokirao je poruke i čita samo sebe
Guest- Guest
A meni je baš zanimljivo čitati tvoje poruke ... Jako zanimljivo ...
Zeko-
2015-08-26
fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
End wrote:End wrote:End wrote:VRATITE DINAMOVE PARE koje ste pokrali ribari
2015-08-25
Sinjski dijamant i mali Paša ka skupljač baluna, isto je bila 90+5!fridrih-niche wrote:Jedna od najdražih pobjeda ikad...
Fala ti, Hajduče!
<3
Daj neka neko više skine onu kurvu sa zida u Louvreu i obisi ovo
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Andreas Goldberger wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Jel vas boli Hajduk?
Neka malo...
<3
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50