Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Hajduk Split
fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:a ne neki tamo igrac kluba koji je privatna igracka osudenog kriminalca u bijegu. Budimo ozbiljni...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:a ne neki tamo igrac kluba koji je privatna igracka osudenog kriminalca u bijegu. Budimo ozbiljni...
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:a ne neki tamo igrac kluba koji je privatna igracka osudenog kriminalca u bijegu. Budimo ozbiljni...
Maggie19 wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:a Livaja je neki tamo igrac nekog tamo provincijskog klubića, a koji je igracka splitsko-dalmatinske sekte. Budimo ozbiljni...
Zeko-
2015-08-26
Maggie19 wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Maggie19 wrote:fridrih-niche wrote:Giorgio wrote:Andreas Goldberger wrote:a ne neki tamo igrac kluba koji je privatna igracka osudenog kriminalca u bijegu. Budimo ozbiljni...
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
darth_vader-
2014-04-17
Najbolji Hajduk u zadnjih 10 godina sigurno i majstor uspije ispasti s njima od onog Tobola i to nakon 2:0 doma.fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
Misteru oni ne bi dali gol sve da igraju 30 dana...
Guest- Guest
I valja spomenuti jednog igrača koji igra odlično na početku sezone, kao što je igrao lani u dresu Šibenika- Emir Sahiti. Taj momak će se prodati za lovu veću nego Vlašić, samo da ne bude ozljeda.
Ostat će zapisano da u vremenu uno di gnoja i ostalih momak nije bio dobar za A ekipu, a jedno vrijeme niti za B momčad u drugoj HNL. Koje amaterčine, čudo da je momak danas još uvik igrač Hajduka.
Ostat će zapisano da u vremenu uno di gnoja i ostalih momak nije bio dobar za A ekipu, a jedno vrijeme niti za B momčad u drugoj HNL. Koje amaterčine, čudo da je momak danas još uvik igrač Hajduka.
Guest- Guest
protiv tobola je igralo samo pola tog najboljeg hajduka.Andreas Goldberger wrote:Najbolji Hajduk u zadnjih 10 godina sigurno i majstor uspije ispasti s njima od onog Tobola i to nakon 2:0 doma. :fpalm: :fpalm: :fpalm:fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
naime, livaja nije igrao.
sitting_bull-
2015-09-28
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
Moćni rođo, ćaća!fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
23 utakmice
10 golova
10 asistencija
I ovako odskače klasom čim ugazi na travnjak, još da mu suigrači imaju malo bolju realizaciju a njemu ne dopizdi sam trpat i dilit balune s očima pa se krene sprdat i gađat malo stative...
Ruganje s cilom ligom se nastavlja idućeg vikenda u Kranjčevićevoj
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Ja ne bi još zalića s tim ocjenama, oni Carillov Hajduk je meni osobno bija bolji, a Brondby na Poljudu naša najbolja utakmica u eri NH.Andreas Goldberger wrote:Najbolji Hajduk u zadnjih 10 godina sigurno i majstor uspije ispasti s njima od onog Tobola i to nakon 2:0 doma.fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
A u Kazahstanu nije bilo ćaće, da je on odletija gori i samo staja na centru mi bi one prošli
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Uvjerljivo je najbolji igrac lige...Jack Torrance wrote:Moćni rođo, ćaća!fridrih-niche wrote:Moćni Hajduk, životinja!
<3
23 utakmice
10 golova
10 asistencija
I ovako odskače klasom čim ugazi na travnjak, još da mu suigrači imaju malo bolju realizaciju a njemu ne dopizdi sam trpat i dilit balune s očima pa se krene sprdat i gađat malo stative...
Ruganje s cilom ligom se nastavlja idućeg vikenda u Kranjčevićevoj
<3
Hajdukov Totti ka sta je neko napisa...
:D
Sad mi je krivo šta se nisan ozbiljno pozabavija s velikim balunom, bija bi klasa za ovu ligu...
:p
Last edited by fridrih-niche on 15/8/2021, 17:33; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50