ČEMPIONZ LIG 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 42
Page 29 of 42 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42
Re: ČEMPIONZ LIG 21/22
Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.
A ako i jeste najbolji veznjak ikada i necudi ipak je dalmatinac
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zeko wrote:Onaj 'ko govori da je Luka Modrić uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.
Zeko idiot
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
... te napravio ...FRANK wrote:Zeko idiot
Zeko-
2015-08-26
Vidi ovako, nije Luku stvorio Mamić, ali da mu je usmjerio karijeru u pravcu u kojem je otišla to je nepobitna činjenica ... Tko zna gdje bi bio da u Hajduku nisu rekli da je prekržljav za nogomet i da su ga uzeli ... Najvjerojatnije u klubu tipa Spezie, Levantea ili Watforda ...FRANK wrote:Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:
Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?
Zeko-
2015-08-26
Posto obrazZeko wrote:Vidi ovako, nije Luku stvorio Mamić, ali da mu je usmjerio karijeru u pravcu u kojem je otišla to je nepobitna činjenica ... Tko zna gdje bi bio da u Hajduku nisu rekli da je prekržljav za nogomet i da su ga uzeli ... Najvjerojatnije u klubu tipa Spezie, Levantea ili Watforda ...FRANK wrote:Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.Zeko wrote:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:Zeko wrote:Onaj 'ko govori da je Luka Modrić uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:
Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?
Zeko-
2015-08-26
Nema cijenu ...FRANK wrote:Posto obrazZeko wrote:Vidi ovako, nije Luku stvorio Mamić, ali da mu je usmjerio karijeru u pravcu u kojem je otišla to je nepobitna činjenica ... Tko zna gdje bi bio da u Hajduku nisu rekli da je prekržljav za nogomet i da su ga uzeli ... Najvjerojatnije u klubu tipa Spezie, Levantea ili Watforda ...FRANK wrote:
Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.
Zeko-
2015-08-26
kako atlete samaraju simulatorske pederske padavicare
pederko od muke skoro zaplaka govno silovateljsko
pederko od muke skoro zaplaka govno silovateljsko
End- Posts : 21177
2015-08-25
FRANK wrote:Posto obrazZeko wrote:Vidi ovako, nije Luku stvorio Mamić, ali da mu je usmjerio karijeru u pravcu u kojem je otišla to je nepobitna činjenica ... Tko zna gdje bi bio da u Hajduku nisu rekli da je prekržljav za nogomet i da su ga uzeli ... Najvjerojatnije u klubu tipa Spezie, Levantea ili Watforda ...FRANK wrote:
Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.
darth_vader-
2014-04-17
ni traga ni glasa od četnika, vjerojatno je gluperda konačno shvatila da pederko ove sezone uzima ravno 0 trofeja
End- Posts : 21177
2015-08-25
Iduće sezone AC Milan i Hajduk idu u finale LP...
<3
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
End and Tominjo dislike this post
Odu lopovi iz Torina u kanalizaciju. Potopila ih žuta podmornica.
fridrih_niche wrote:Iduće sezone AC Milan i Hajduk idu u finale LP...
<3
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Iduće sezone AC Milan i Hajduk idu u finale LP...
<3
2021-02-25
Totalno...darth_vader wrote:Enda je hakiralo odavno
:(
2021-02-25
Ovaj Juventus je slabiji od Dinama ... Dinamo je od Villareala u 2 utakmice izgubio sa 3-1, a Juventus sa 4-1 ... S time da je Dinamo 1 gol dobio iz nepostojećeg penala, a jedan nakon zaleđa ... Velim ja da je talijanska liga uvjerljivo najslabija od Liga petice ... Jedan klub iz sredine tablice španjolske lige poigrava se sa jednim od najboljih talijanskih klubova ...
Zeko-
2015-08-26
Page 29 of 42 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 42