ČEMPIONZ LIG 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 42
Page 28 of 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
Re: ČEMPIONZ LIG 21/22
Ko vise prati ovo smeće od baluna?
Samo Hajduk!
<3
Samo Hajduk!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Kako se Luka, po tko zna koji put, popišao po malenom Blessiju ... Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I to za dvije klase bolji od prvog iza njega ... Ono iznošenje lopte za drugi gol, okružen šestoricom igrača PSG-a, je nogometna fantazija ... I još u istoj akciji asistira Benzu za taj gol ...
Zeko-
2015-08-26
Osoba koja tvrdi da je Luka Modrić najbolji veznjak ikad nije samo idiot, nego je idiot za promatranje na nekom zatvorenom odjelu...
Čak i slučaj za Jedinicu 731...
:(
Čak i slučaj za Jedinicu 731...
:(
2021-02-25
Samo da ti ponovim rečenicu iz moje prethodne objave:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Zeko-
2015-08-26
citam na portalima mislim si pa ovaj je zabio gol kao messi protiv getafea, pretrcao pola terena, nanizao pola ekipe, odigrao asist za pamcenje...
kad ono lik pretrcao 5 m i odigrao najobicniji pas do viniciusa, a kod asistencije na benza obrane niti nije bilo...
sramotno koliko se lopovski bankomat jos uvijek gura u neku elitu, a dovoljno je pogledati jednu utakmicu cityja i KDB-a da vidis razliku izmedu klase i napuhane prevare
kad ono lik pretrcao 5 m i odigrao najobicniji pas do viniciusa, a kod asistencije na benza obrane niti nije bilo...
sramotno koliko se lopovski bankomat jos uvijek gura u neku elitu, a dovoljno je pogledati jednu utakmicu cityja i KDB-a da vidis razliku izmedu klase i napuhane prevare
End- Posts : 21177
2015-08-25
ok je modrinho, ulazi u top 50, al nitko nije imao takvu PR masineriju iza sebe kao on i ona pederska silovateljska nakaza
kroos je npr. po svim parametrima nogometne igre uvijek bio bolji od bankomata pa nije dobio upola toliko paznje, o drugima da ne govorimo
kroos je npr. po svim parametrima nogometne igre uvijek bio bolji od bankomata pa nije dobio upola toliko paznje, o drugima da ne govorimo
2015-08-25
znaci ispada da je kroos je najbolji vezni igrac svih vremena
to su vec malo zesce klinicke slike u pitanju
to su vec malo zesce klinicke slike u pitanju
2015-08-25
neka naletit ce prevara kad tad opet na KDB-a da pod stare dane nauci jos nesto od istinskog majstora
2015-08-25
Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
2021-02-25
Toni Kroos: Volio bi igrati nogomet k'o Luka Modrić ...End wrote:ok je modrinho, ulazi u top 50, al nitko nije imao takvu PR masineriju iza sebe kao on i ona pederska silovateljska nakaza
Zeko-
2015-08-26
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Zeko-
2015-08-26
Koliko god ne volim Real toliko mi je drago da su izbacili tvorevinu PSG...
Ono, nabacali puste zvijezde (neke spremne za penziju) bez plana i balansa u ekipi, bez pravog trenera i sad su mislili da ce uzeti LP... Pa taj PSG cesto na nekim utakmicama ne dominira ni u nacionalnoj ligi. Da igraju u jednoj Engleskoj ne bi bili ni u top6...
Ono, nabacali puste zvijezde (neke spremne za penziju) bez plana i balansa u ekipi, bez pravog trenera i sad su mislili da ce uzeti LP... Pa taj PSG cesto na nekim utakmicama ne dominira ni u nacionalnoj ligi. Da igraju u jednoj Engleskoj ne bi bili ni u top6...
Guest- Guest
Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.
Tominjo wrote:Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.
2021-02-25
Zamolio bih pucku pravobraniteljicu da podigne slucaj protiv Tominja.
Ovako pisanje i samaranje mamiceve izdrkotine jos nije vidjeno u povijesti.
Ovako pisanje i samaranje mamiceve izdrkotine jos nije vidjeno u povijesti.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iman neki filing da juve osvaja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Zeko-
2015-08-26
Bio je 1. ožujka 2006., tada su se prvi put sreli jedan protiv drugog, nitko tada nije mogao znati da na travnjaku stadiona u Baselu gledamo, ne jednog, nego dvojicu svjetskih nogometnih velikana. Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku, Leo Messi zabio svoj prvijenac za Argentinu, Hrvatska je u prijateljskom dvoboju slavila 3:2.
Punih 16 godina i osam dana kasnije, na madriskom travnjaku, upisao je Luka Modrić svoju 13. pobjedu nad čudesnim Argentincem. Gledajući sve, Lukine utakmice protiv Barcelone u svim natjecanjima, Argentine i PSG-a, kad su i on i Messi bili na terenu, Modrić ima pozitivan omjer; uz 13 pobjeda pamti pet remija i devet poraza.
Punih 16 godina i osam dana kasnije, na madriskom travnjaku, upisao je Luka Modrić svoju 13. pobjedu nad čudesnim Argentincem. Gledajući sve, Lukine utakmice protiv Barcelone u svim natjecanjima, Argentine i PSG-a, kad su i on i Messi bili na terenu, Modrić ima pozitivan omjer; uz 13 pobjeda pamti pet remija i devet poraza.
Zeko-
2015-08-26
Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.Zeko wrote:Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...Tominjo wrote:Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima?Zeko wrote:
A ako i jeste najbolji veznjak ikada i necudi ipak je dalmatinac
2015-09-13
Page 28 of 42 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 42