ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ČEMPIONZ LIG 21/22

Page 28 of 42 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next

Go down

ČEMPIONZ LIG 21/22 - Page 28 Empty Re: ČEMPIONZ LIG 21/22

Post by fridrih_niche Wed 9 Mar - 23:02

Ko vise prati ovo smeće od baluna?
Samo Hajduk!
<3

fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 9 Mar - 23:18

Kako se Luka, po tko zna koji put, popišao po malenom Blessiju ... Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ... I to za dvije klase bolji od prvog iza njega ... Ono iznošenje lopte za drugi gol, okružen šestoricom igrača PSG-a, je nogometna fantazija ... I još u istoj akciji asistira Benzu za taj gol ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Wed 9 Mar - 23:25

Osoba koja tvrdi da je Luka Modrić najbolji veznjak ikad nije samo idiot, nego je idiot za promatranje na nekom zatvorenom odjelu...
Čak i slučaj za Jedinicu 731...
:(
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko Wed 9 Mar - 23:45

Samo da ti ponovim rečenicu iz moje prethodne objave:

Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End Thu 10 Mar - 0:51

citam na portalima mislim si pa ovaj je zabio gol kao messi protiv getafea, pretrcao pola terena, nanizao pola ekipe, odigrao asist za pamcenje...
kad ono lik pretrcao 5 m i odigrao najobicniji pas do viniciusa, a kod asistencije na benza obrane niti nije bilo...
sramotno koliko se lopovski bankomat jos uvijek gura u neku elitu, a dovoljno je pogledati jednu utakmicu cityja i KDB-a da vidis razliku izmedu klase i napuhane prevare
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 10 Mar - 0:58

ok je modrinho, ulazi u top 50, al nitko nije imao takvu PR masineriju iza sebe kao on i ona pederska silovateljska nakaza
kroos je npr. po svim parametrima nogometne igre uvijek bio bolji od bankomata pa nije dobio upola toliko paznje, o drugima da ne govorimo
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 10 Mar - 1:04

znaci ispada da je kroos je najbolji vezni igrac svih vremena
to su vec malo zesce klinicke slike u pitanju
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End Thu 10 Mar - 1:07

neka naletit ce prevara kad tad opet na KDB-a da pod stare dane nauci jos nesto od istinskog majstora
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Tominjo Thu 10 Mar - 7:19

Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Thu 10 Mar - 7:54

Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 10 Mar - 8:40

End wrote:ok je modrinho, ulazi u top 50, al nitko nije imao takvu PR masineriju iza sebe kao on i ona pederska silovateljska nakaza
kroos je npr. po svim parametrima nogometne igre uvijek bio bolji od bankomata pa nije dobio upola toliko paznje, o drugima da ne govorimo
Toni Kroos: Volio bi igrati nogomet k'o Luka Modrić ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 10 Mar - 8:43

Tominjo wrote:Zeku su malo ponijele emocije pa priča idiotarije. Inače, odlična utakmica Modrića. Imati će o čemu pričati unucima...ako se bude sjećao.
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ..
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Mar - 9:14

Koliko god ne volim Real toliko mi je drago da su izbacili tvorevinu PSG... 
Ono, nabacali puste zvijezde (neke spremne za penziju) bez plana i balansa u ekipi, bez pravog trenera i sad su mislili da ce uzeti LP... Pa taj PSG cesto na nekim utakmicama ne dominira ni u nacionalnoj ligi. Da igraju u jednoj Engleskoj ne bi bili ni u top6...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo Thu 10 Mar - 9:37

Zeko wrote:
Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima? 
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Thu 10 Mar - 10:16

ČEMPIONZ LIG 21/22 - Page 28 D08dc610
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by fridrih_niche Thu 10 Mar - 13:30

Tominjo wrote:
Zeko wrote:
Onda ću ja tebi napisati da si ti idiot. Koji si ti kurac da bi tvoja tvrdnja trebala biti točna i da sve druge koji se ne slažu s njom (a ima ih na milijune) proglašavaš idiotima? 
Ja kažem da tko god misli kako je Modrić najbolji vezni igrač svih vremena je idiot na kvadrat i u nogomet se kuži ko marica u krivi kurac. Ili ko onaj idiot jučer na Potjeri.
fridrih_niche
fridrih_niche

2021-02-25

Back to top Go down

Post by FRANK Thu 10 Mar - 14:27

Zamolio bih pucku pravobraniteljicu da podigne slucaj protiv Tominja.
Ovako pisanje i samaranje mamiceve izdrkotine jos nije vidjeno u povijesti.

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Thu 10 Mar - 14:29

Iman neki filing da juve osvaja

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 10 Mar - 15:40

Tominjo wrote:
Zeko wrote:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ...  I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko Thu 10 Mar - 15:50

Bio je 1. ožujka 2006., tada su se prvi put sreli jedan protiv drugog, nitko tada nije mogao znati da na travnjaku stadiona u Baselu gledamo, ne jednog, nego dvojicu svjetskih nogometnih velikana. Luka Modrić debitirao je za Hrvatsku, Leo Messi zabio svoj prvijenac za Argentinu, Hrvatska je u prijateljskom dvoboju slavila 3:2.
Punih 16 godina i osam dana kasnije, na madriskom travnjaku, upisao je Luka Modrić svoju 13. pobjedu nad čudesnim Argentincem. Gledajući sve, Lukine utakmice protiv Barcelone u svim natjecanjima, Argentine i PSG-a, kad su i on i Messi bili na terenu, Modrić ima pozitivan omjer; uz 13 pobjeda pamti pet remija i devet poraza.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK Thu 10 Mar - 16:35

Zeko wrote:
Tominjo wrote:
Zeko wrote:
Onaj 'ko govori da Luka Modrić nije uvjerljivo najbolji vezni igrač svih vremena, totalni je idiot ...  I u nogomet se kuži ko Marica u krivi kurac ...
Vidi ovako. Tebi puca kurac za Modrice.. ti i dalje u svom mozgu mislis da je modrica stvorio Mamic.
A ako i jeste najbolji veznjak ikada i necudi ipak je dalmatinac

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 28 of 42 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next

Back to top

- Similar topics