ČEMPIONZ LIG 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 42
Page 9 of 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: ČEMPIONZ LIG 21/22
Zato budu tvoji komunistički partizani igrali bitno natjecanje ... Ako budu i to ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Slušam sad ovog blentavog Krznara koji veli da su bolji od Šerifa i da su trebali biti u Ligi prvaka ... Jebote, u 2 utakmice iliti u 180 i kusur minuta ne zabiješ im gol i onda blebećeš takve gluposti ... Taj čovjek ili nema srama ili je totalni idiot ...
Zeko-
2015-08-26
Ti imaju veze s Moldavijom kol'ko i ti s pameti ...Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
Zeko-
2015-08-26
Loše, rutinski su nas odradili. Bili su u prvoj bolji, u drugoj pametniji i prefriganiji - i prošli su.
Šteta zbog koeficijenta i para za HNL klubove, posebno Dinamo, jedno je igrati LP, a drugo EL, ma kako prošao.
Šteta zbog koeficijenta i para za HNL klubove, posebno Dinamo, jedno je igrati LP, a drugo EL, ma kako prošao.
niels-
2021-04-26
Zeko wrote:Slušam sad ovog blentavog Krznara koji veli da su bolji od Šerifa i da su trebali biti u Ligi prvaka ... Jebote, u 2 utakmice iliti u 180 i kusur minuta ne zabiješ im gol i onda blebećeš takve gluposti ... Taj čovjek ili nema srama ili je totalni idiot ...
Da, nisu bili bolji.
Da je Krznar za početak manje bahat i da je spremio i igrače i sebe za utakmice sezone, onda ne bi ovako lupetao.
Bio bi sportaš, stručnjak, gospodin, čovjek…
niels-
2021-04-26
Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
E hvala, ako itko ima razumijevanja za to kako je prosuti se protiv autsajdera u Europi, to je Hajduk.
niels-
2021-04-26
niels wrote:
E hvala, ako itko ima razumijevanja za to kako je prosuti se protiv autsajdera u Europi, to je Dinamo kojeg su dva puta izbacili moldavski serifi...
Guest- Guest
čestitke na izborenoj europskoj ligi bivšem kupu uefa. natjecanja čije je zadnje izdanje kao kapetan osvojio dario srna
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
sekta cvate ka mediteransko cviće.Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:sekta cvate ka mediteransko cviće.Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
Nije mi jasno kako srama nemaju javljati se, nakon svojeg “nevjerojatnog” niza.
niels-
2021-04-26
Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
Guest- Guest
doslo je do zasicenja kvalitet je neupitan
najvise gube tovari, samo to ribarima nije jasno
najvise gube tovari, samo to ribarima nije jasno
End- Posts : 21177
2015-08-25
Samo pokazatelj da je liga slabija nego sto mislimo
Da krovinovic, cop i petkovic(i ostali) ista vrijede ne bi se vracali na oranice hnl-a
Realnost su tobol,serif i tuta bugarin
Da krovinovic, cop i petkovic(i ostali) ista vrijede ne bi se vracali na oranice hnl-a
Realnost su tobol,serif i tuta bugarin
Guest- Guest
Nemoj o sramu, molim te. Navijac GNK Lopova da ima imalo srama izbrisao bi se s lica zemlje nako svega sto se radilo 90-ih za vrijeme Tudmana plus ovo pod Mamicem uz blagoslov zlocinacke politicke organizacije.niels wrote:sitting_bull wrote:sekta cvate ka mediteransko cviće.Maggie19 wrote:Andreas Goldberger wrote:Cestitke GNK Lopovu na remiju protiv uvik neugodnih moldavaca...
Nije mi jasno kako srama nemaju javljati se, nakon svojeg “nevjerojatnog” niza.
Samo nemoj o sramu, molim te...
Guest- Guest
Kralo se dinamo, a klub je unatoc svim nedacama uspio biti najbolji
dok se tovare spasavalo od bankrota haha odvratno
2015-08-25
kako vas nije sram tovarcine imate li trunke obraza, samo zbog gzire i tobola bi vas trebalo ugasiti
2015-08-25
End wrote:Kralo se dinamo, a klub je unatoc svim nedacama uspio biti najbolji
Serif Endic bez srama...
90-ih se klub prijavljivao za natjecanje malo kao udruga gradana, malo kao dd premda je tada to bilo protivno zakonu (nije bilo zakona o sdd) da bi dolaskom Mamica ugasili dd skupa s dugovima. U svakoj normalnoj zemlji, pa i onim divljim zemljama na istoku letili bi u najnizi rang natjecanja, ne i u Hrvatskoj.
Uostalom, danas je GNK udruga gradana, daj mi provjeri kad je kao udruga upisana u registar udruga i sto je bila prije toga?
A tek malverzacije kad su ugurali drugu momcad u prvu HNL.
Da imas imalo srama i obraza odlogira bi se jednom za uvik...
Guest- Guest
Jao kako se brzo zaboravila Afisa i Klagenfurt
Da mi se da malo traziti po netu sigurno bi nasao mnoge zanimljive clanke ,ali ponos sekte me ne zanima
Kriminal je utkan nazalost u sva sportska udruzenja u RH i popularno su mjesto za pranje i izvlacenje love
Da mi se da malo traziti po netu sigurno bi nasao mnoge zanimljive clanke ,ali ponos sekte me ne zanima
Kriminal je utkan nazalost u sva sportska udruzenja u RH i popularno su mjesto za pranje i izvlacenje love
Guest- Guest
Nitko nikad nije tvrdio da je poslovanje Hajduka bilo savrseno, bez mrlje. Btw. Hajduk je opljackan kao nijedan drugi klub.Giorgio wrote:Jao kako se brzo zaboravila Afisa i Klagenfurt
Hajduku je racun bio blokiran godinama pa je place i ostalo isplacivao preko Hajduk sirio sport, firme koji su pevotno osnovali za prodaju (fan shop). No nitko nije taj Hajduk sirio sport ugasio s dugovima, on je usao u preoblikovanju po zakonu o sdd i ugasio se tek kad su rjesenje sve obaveze.
To je ogromna razlika od onog sto je radio GNK Lopov i kako se pojedinih dugova rjesio. Gasenjem.
Guest- Guest
Page 9 of 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 42